Acoperiți în presă și fake-news

0
927

O să vă prezint  acum afirmațiile șocante – pentru unii dintre noi – ale anumitor ofițeri sau foști ofițeri de informații despre manipulări masive ale opiniei publice. Iată că aceștia, cun ar fi Robert Steel, arată cum mass-media SUA a fost acaparată de agenți sub acoperire CIA, iar mass-media europeană a fost acaparată de MI6; respectiv de structurile de informații omologe sau afiliate acestora. Nu vom insista asupra aspectelor din media din SUA și Marea Britanie, precizăm doar că ofițerii CIA NU AU DREPTUL CONSTITUȚIONAL SĂ ACȚIONEZE PE TERITORIUL SUA – așadar este o infracțiune flagrantă comisă de aceștia – iar serviciul secret MI6 nu are în portofoliu acest gen de acțiuni, adică vorbim tot de infracțiuni, ci vom ilustra aspecte legate de România, unde de asemenea infiltrarea agenților sub acoperire în mass-media țării constituie infracțiune.

Infiltrarea ofițerilor sub acoperire în presa din România

Patronul grupului Impact și al grupului posturilor de televiziune Antena (1, 3 și Star)  este de la început și până în prezent tot „profesorul” Dan Voiculescu, ofițer în Securitatea statului cu atribuții în ce privește conturile lui Ceaușescu din străinătate (sumele din aceste conturi aparținând Statului Român nu au mai fost niciodată recuperate după Revoluția din 1989!) Acest fost ofițer de securitate având dovedit numele conspirativ Felix a finanțat aceste posturi de televiziune și grupul Impact FĂRĂ a justifica vreodată proveniența fondurilor. El a susținut angajarea unor „jurnaliști” extrem de părtinitori care par a fi – pentru toți românii lucizi – ofițeri acoperiți în misiune, cel puțin majoritatea acestora.

Postul de știri România TV are ca finanțator pe Sebastian Ghiță, fugit în Serbia datorită implicării în afaceri tulburi cu implementarea sistemului „card de sănătate” și multe alte „afaceri” în care Statul Român a fost devalizat de sume uriașe. La acel moment deputatul Sebastian Ghiță era Șeful comisiei parlamentare de supraveghere a activității SRI, iar după acțiunile săvârșite în funcție, deducem că e foarte probabil ca și el să fie un astfel de acoperit. De asemenea emisiunile difuzate pe acel post sunt părtinitoare și deformează grav știrile.

Ca un exemplu, pe ambele canale amintite, Luiza Melencu a fost găsită și „recuperată” în Italia… S-a dovedit ulterior că aceste știri erau minciuni! Interesant că în toate aceste aspecte CNA (Consiliul Național al Audovizualului) nu a reacționat deloc, putând presupune cu suspiciuni rezonabile că și între aceștia sunt infiltrați ofițeri de intelligence sub acoperire.

Postul Realitatea TV a fost inițial cofinanțat de Sorin Ovidiu Vântu, cu legături cunoscute în grupurile infracționale guvernamentale, servicii și „mediul de afaceri”. Ulterior, prin mașinațiuni subversive, pachetul majoritar a fost obținut prin preluare ostilă (așa cum chiar SOV a reclamat în instanță!) de Cosmin Gușă, un alt individ suspectat de a fi ofițer acoperit, având legături dubioase inclusiv cu Kremlinul, fiind șef de campanie electorală din Republica Moldova al lui Plahoniuc. Plahotniuc a fost declarat în Republica Moldova ca fiind cel ce a devalizat economia acestei țări cu 1 miliard de dolari (13% din PIB-ul Moldovei), acuzat că a fost agent SRI infiltrat în media și economia din Republica Moldova de România… Scandalul a fost mușamalizat, dar suspiciunile rămân în picioare. De altfel la acest post de televiziune au avut loc evenimente economice șocante: deși în insolvență și apoi în faliment, statul NU A RECUPERAT NICI UN LEU din sumele uriașe datorate! Rezolvarea situației a venit prin mutarea activelor de pe Realitatea pe Realitatea Plus, șmecherie ce ar fi putut fi născocită – în opinia a numeroși jurnaliști români – doar de ofițeri de inteligence și ar fi putut fi pusă în acțiune doar de un grup de astfel de „acoperiți” cu interese economice și de manipulare comune.

La B1TV, un alt post de televiziune de știri, am asistat la mărturisirea în direct a unui „jurnalist”, realizator de emisiune, Robert Turcescu, care a susținut că în presa română scrisă și audio-video sunt mulți ofițeri sub acoperire, chiar el fiind un astfel de exemplu, având conform propriei declarații legitimație și stat de plată la un astfel de serviciu de informații. Nu a precizat care, dar investigațiile jurnaliste cât de cât corecte au arătat că era cel mai probabil vorba de serviciul de informații al armatei. De altfel avansarea în grad a acestui individ este suspectă.

Deși plângea la televiziune când a făcut aceste declarații incriminatoare, ce măsuri s-au luat împotriva lui? Măsuri ZERO! Ba mai mult, a fost propus și ales europarlamentar PMP, sub „aripa ocrotitoare” a lui Traian Băsescu, suspectat și el că ar fi fost colaborator sau chiar ofițer al Securității, sub numele conspirativ Petrov… Se cam leagă lucrurile!

Într-o emisiune televizată ulterioară de la B1TV, același Robert Turcescu a știut cum să insiste cu întrebările adresate lui Eugen Teodorovici, referitor la masteratul lui făcut la Academia de informații (academia SRI) fără ca măcar să calce vreodată pe acolo. Teodorovici a recunoscut că „diploma i-a fost adusă” de la acea academie. Ne întrebăm ce servicii a făcut Teodorovici SRI, de i-au livrat diploma de absolvire fără vreo participare / examen / prestație… Și acest incident ne duce cu gândul la doi ofițeri acoperiți din politică.

După ce am precizat contextul, să vedem faptele.

Prezentarea deformată a opiniilor protestatarilor la DIGI TV

În 15 și 16 mai 2020 în Piața Victoriei și în alte câteva orașe (Cluj, Brașov, Sibiu) au avut loc manifestații de protest, manifestanții folosind năuceala guvernanților ce au lăsat infantil un vid legislativ de trei zile, în care practic nu se puteau da amenzi. Ei bine, în jurul prânzului din 17 mai trei „jurnaliste” de la DIGI și-au dat în petec, încălcând grav – în opinia noastră – legea audiovizualului și deontologia jurnalistică.

Astfel aceste „jurnaliste” – una realizator, una reporter și una invitat – și-au permis să afirme – fiecare în mod repetat – că protestatarii au răspândit FAKENEWS și căutau ele să explice psihologic cauza acestui fapt ce nu a existat în realitate!

CINE A STABILIT CĂ ACEI PROTESTATARI RĂSPÂNDEAU FAKENEWS?

Cine le-a permis acestor amatoare în jurnalism să își exprime propriile opinii ca fiind ȘTIRI și ADEVĂR incontestabil?

Pentru a putea afirma măcar că vreuna dintre revendicările protestatarilor era FAKENEWS, era necesar, conform Codului deontologic, să VERIFICE știrea din TREI SURSE INDEPENDENTE!!! Nici pe departe nu a existat așa ceva!

[Acestea au aplicat mai degrabă principiul „profesorului” Voiculescu, care – se afirmă printre jurnaliști – ar fi spus: „Nu lăsa o „știre bună” să fie stricată de adevăr”!!!]

Pentru comparație, vă prezentăm modul în care acționează jurnaliștii adevărați, într-o conjunctură cetățean versus abuzul autorităților:

Mai mult, nici măcar nu au fost prezentate clar  revendicările protestatarilor, cu atât mai puțin argumentele acestora. Vă atragem atenția că este ABSOLUT NECESAR  pentru o informare corectă a telespectatorilor, să fie prezentate AMBELE puncte de vedere. Solicităm public CNA să își facă datoria și să investigheze aceste abateri grave.

Ați bănuit, putem suspecta și în aceste situații intervenția unor „acoperiți”, de data aceasta în ce privește politica postului de știri. De altfel nu este un mister pentru nimeni că DIGI tv face lobby pro-vaccinare obligatorie.

Ca un firesc drept la replică, vă prezentăm o parte din argumentele de bun-simț ale protestatarilor.

  1. Protestul împotriva vaccinării este de fapt împotriva vaccinării OBLIGATORII, lege ce tocmai se strecoară vicleană ca un șarpe prin parlament! Această lege a fost puternic respinsă de populația României în 2017 și este și acum combătută, datorită a două motive principale:
    • populația nu este de acord cu OBLIGATIVITATEA vaccinării. De altfel, (conform manipulării presei controlate de servicii și concernuri farma cu interese uriașe în domeniu – a se vedea afacerea Hexipharma!) , persoanele vaccinate ar trebui să devină imune la virus! Atunci care este problema că un copil din comunitate sau o persoană oarecare nu s-a vaccinat? Cei vaccinați rămân la fel de imuni, indiferent dacă cei din jurul lor sunt sau nu vaccinați.
    • Dacă cei vaccinați nu rămân imuni atunci când în jurul lor sunt oameni nevaccinați, înseaamnă că vaccinurile nu sunt de fapt eficiente, așa că… de ce să fie obligatorii?
    • Foarte mulți medici, inclusiv din România au prezentat argumente extrem de credibile în ce privește TOXICITATEA vaccinurilor moderne. Este extrem de straniu că firmele producătoare nu își asumă răspunderea produsului, ei fiind exonerați în cazul oricăror efecte secundare, cum ar fi declanșarea autismului, a paraliziei sau parezei, a sclerozei în plăgi sau chiar a decesului. Așa cum foarte corect precizează medicul american Rashid Buttar, dar și mulți alții, produsele puse pe piață sunt foarte proaste din punct de vedere al sigurnței medicale, foarte toxice și agresive organismului, conținând mercur, aluminiu și părți de celule bolnave ale altor animale sau material genetic al feților avortați, material genetic cu un uriaș potențial cancerigen sau ce poate induce diferite alte boli, risc la care organismul nu ar fi supus în absența vaccinului. Pentru România, Institutul Cantacuzino producea vaccinuri de o calitate net superioară, profesionist realizate și pentru care Institutul își asuma răspunderea! Datorită concurenței calitative net superioare, acest Institut a fost scos artificial de pe piața vaccinurilor. Nimeni nu ne răspunde de ce și ce face SRI în legătură cu toate aceste aspecte foarte grave.
  2. Tehnologia 5G. Este deja dovedit în mii de studii științifice că această tehnologie este foarte periculoasă organismelor vii. Bruxelles și Elveția au stopat implementarea acestei tehnologii periculoase, care printre altele slăbește mult sistemul imunitar. De ce tocmai acum, în miezul pandemiei, să continuăm cu acest proiect periculos? Mai ales că noi oamenii nici măcar nu avem nevoie de viteza 5G de transfer de date! De altfel Bulgaria, Serbia și multe alte țări așteaptă verificări suplimentare. De ce să fim noi cobai pentru implementarea tehnologiei 5G?
  3. Statisticilee legate de epidemia de Sars-Cov-2 au fost falsificate chiar de către OMS, dar și de media românească, animată de acoperiții din presă. Deși 50 de state au deschis deja procese penale pentru aceste acțiuni ale OMS strict legate de pandemie și oficiali din ministerul sănătății, cum ar fi un secretar de stat arată că în statistici au fost cuprinși și mulți oameni al căror deces nu e cauzat de virus, ei doar aveau acel virus dar și alte boli foarte grave în fază terminală ce le-a cauzat de fapt decesul, totuși media oficială tace mâlc în legătură cu acest subiect grav! Ca o dovadă în plus a acestor falsuri grosolane trâmbițate sus și tare de mass-media controlată de acoperiți, amintim situația foarte gravă din punct de vedere epidemiologic și penal de la Suceava. În urma abaterilor, chiar Ministerul Sănătății a destituit în 19.05.2020 șefa DSP Suceava, deoarece datele epidemiei din Suceava au fost falsificate! Din cele aproximativ 3500 de cazuri „confirmate” de Sars-Cov-2, 700 de „persoane” pur și simplu nu există!!! Au nume și prenume, dar nu au CNP, serie CI sau adresă, nici măcar orașul sau județul de domiciliu! Suntem curioși câți dintre jurnaliștii posturilor de știri vor prezenta această știre! Și oare d-na Manuela Trifan a fost eliberată din funcție pentru eroarea predecesorului său, sau mai degrabă pentru că a făcut aceste date publice la Monitorul de Suceava și la Radio România Liberă?

Așa că întrebăm „jurnaliștii” ageamii de la DIGI în ce constau așa-zisele fakenews-uri lansate de manifestanți și cum își permit aceste doamne să dezinformeze publicul pe banii noștri? Păi în realitate aceste păreri personale ale angajaților pe bani mulți de la DIGI, ce au judecat opiniile manifestanților – care nu aveau reprezentare în jurnal și a căror opinie nu a fost prezentată imparțial – au fost fakenews!!!

Așteptăm răspunsul DIGI, dar și părerile voastre în legătură cu acest subiect.

P.S. Am primit un mesaj în care ni se atrăgea atenția că o televiziune privată nu funcționează „pe banii noștrii”.

Haideți să ne lămurim: credeți că investițiile în sediu, licență de emisie, studiouri, deplasări, salarii, etc. sunt plătite din banii patronului? Vă înșelați!!! Există o investiție inițială, ce este amortizată în 2-3 ani, apoi postul produce profit. De unde? Din publicitate. Iar publicitatea, în afară de profit, este acoperită din costurile adăugate produselor cumpărate ulterior DE NOI, spectatorii, care am urmărit până la obsesie cspoturile publicitare. Așadar noi plătim o sumă suplimentară în fiecare produs ce are marketing, care acoperă costurile TV, dar și profitul! Acesta și este motivul măsurării factorului de rating, pentru a putea fi cuantificată suma pe care o plătește o terță firmă pentru publicitate.

Acesta și este motivul pentru care a fost înființat și „funcționează” CNA (plătit tot din banii noștri, chiar direct aici!) și ANPC, deoarece astfel de posturi TV nu au dreptul să denatureze știrile, tocmai pentru că sunt plătite de cetățeni, direct sau indirect. Așa că amintiți-vă să cereți socoteală acestora când se încalcă legea sau instituțiile de control se fac că nu observă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here