STOP Abuzului legii Vaccinării OBLIGATORII!

0
248

Asistăm la excese grave ale reprezentanților statului în ce privește drepturile și libertățile cetățenești. Considerăm că aceste abateri se datorează fie excesului prostesc de zel al unor oficiali slabi de înger – în contextul epidemiei de coronavirus –, fie  datorită interesului acestor parlamentari întreținut de anumite companii farmaceutice care au, prin aceste decizii, profituri uriașe pe seama cetățenilor de rând, din care poate „să pice” câte ceva în gențile parlamentarilor respectivi. Există desigur și posibilitatea îmbinării celor două motive.

Să analizăm cu atenție prevederile acestei propuneri legislative ce a fost adoptată discret de Senat și va intra săptămâna viitoare la votul final în Camera Deputaților.

  • Părinții care refuză vaccinarea au obligația de a participa la sesiuni de consiliere și informare; dacă le refuza sunt pasibili de sancțiuni în trepte ce pleacă de la avertisment si ajung până la amenzi de 10.000 de lei
  • În cazul în care participă la ședințele de consiliere și informare și totuși refuză vaccinarea copilului, părinții sunt pasibili de o amendă între 5000 și 10.000 de lei, conform deciziei comisiei de vaccinare.

Proiect de lege aprobat de Senat.

Este extrem de bizară și declarația ministrului sănătății, Victor Sebastian Costache:

 „E inutilă o dezbatere despre beneficiul vaccinării. În democrație, minoritatea trebuie să urmeze majorității”

Desigur că întâlnim aici conceptul de DEMOCRAȚIE= dictatura majorității, care este cea mai greșită variantă de „înțelegere” a democrației. Un astfel de individ ce nu are nimic de a face cu respectarea Constituției României nu are ce căuta la conducerea statului, INDIFERENT de ce convingeri sau opțiuni politice am avea. Totuși pentru a îl lămuri și pe el și pe toți cei ca el vităm din Constituție:

CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

CAPITOLUL II – Drepturile şi libertăţile fundamentale

Art. 22 – Dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.

Art. 26 – Viaţa intimă, familială şi privată
(1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.
(2) Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri.

Art. 29 – Libertatea conştiinţei
(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.
(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

(6) Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.

Declarația lui Varujan Vosganian pe tema Legii Obligativității vaccinării: „Pacientul are dreptul conform Constituției și a Convenției Europene din 2001 să opteze pentru ce tratament dorește! Această nouă lege este… împotriva legii!!!”

Corupție la nivel mondial

O mărturie cutremurătoare a cercetătorului principal William W. Thompson de la DOD (Departamentul pentru Prevenirea Bolilor SUA) referitoare la dovezi științifice ale faptului că vaccinul MMR (vaccinul cu viruși vii anti pojar – oreion – rubeolă) provoacă autism!!!

Părinți! Vizionați acest film, pentru unii dintre voi e posibil să fie cea mai importantă informație de care aveți nevoie ÎNAINTE de a vă vaccina copilul!

Petiție împotriva Proiectului de Lege a Vaccinarii OBLIGATORII!!

DE CE  să refuz obligativitatea vaccinarii?

Pentru că prin acest proiect de lege dictatorial se aduce atingere libertății de exprimare și dreptului omului de a fi informat cu privire la riscuri!

Prin articolul 59 din prezentul proiect de lege, personalului medico-sanitar și farmaceutic i se interzice să vorbească împotriva vaccinării.

Personalul medico-sanitar și farmaceutic cu drept de liberă practică, indiferent de specialitate, are următoarele obligații:

a) să nu furnizeze informații eronate, nedovedite științific, tendențioase legate de vaccinuri și activitatea de vaccinare;

b) să prescrie vaccinarea pentru pacienții din grupe de risc, dacă este cazul, care sunt în monitorizarea lor clinică.

Problema proiectului în sine, o reprezintă faptul că EXISTĂ STUDII ȘTIINȚIFICE care vorbesc despre ineficiența și periculozitatea actului vaccinării.

CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

Art. 31 – Dreptul la informaţie
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.
(2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.
(3) Dreptul la informaţie nu trebuie să prejudicieze măsurile de protecţie a tinerilor sau securitatea naţională.
(4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.

Pentru ca părinții vor fi amendați cu sume de pâna la 10.000 de lei chiar și în situația în care copilul a manifestat reacții postvaccinare.

Pentru că Statul se substituie prospectului vaccinurilor și neagă chiar și acele reacții recunoscute de producător, urmând ca prin Hotărâre de Guvern să stabilească el ce reacții vor fi luate în seama.

Pentru că nu interesează pe nimeni în ce condiții vor fi păstrate vaccinurile, sancțiunea pentru nepăstrarea în condiții bune fiind doar AVERTISMENT.

CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

Art. 30 – Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

ART 8, Alin 3 ne spune că această reacție adversă și legătura ei cu vaccinul administrat se va face de către Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare.

Adică, în loc să îți duci copilul la spital, cauți rapid Grupul acesta tehnic, ca să îți confirme că este reacție adversă. Chiar dacă este trecută pe prospect, chiar dacă copilul tău intră în convulsii sau în comă, dacă NU îl duci la acest grup tehnic, nu este considerată ca reacție postvaccinare.

Vor fi obligatorii :

Vaccinarile pentru personalul medico – sanitar din unitățile sanitare publice și private. Toți medicii / asistentele / infirmierele / portarul / femeia de servici din unitățile sanitare (clinici dentare, spitale, clinici private indiferent de domeniul în care își exercită activitațile) vor fi obligați să se vaccineze cu cele desemnate ca fiind “vaccinuri obligatorii”


Vaccinarile pentru alt personal din unitățile publice și private (indiferent dacă unitățile sunt medicale sau NU), care prin natura atribuțiilor sunt expuse suplimentar la boli infecțioase (???) Cu toții suntem expuși, conform teoriei provaccinare, la boli infecțioase, deci în această categorie intră TOATĂ LUMEA care lucrează cu publicul (vânzătoare, casieră, educatoare, muncitor necalificat, învățător, avocat, polițist, profesor, pictor, etc) Categoriile exacte urmeaza a fi stabilite prin HG.

Întrebare: Ce se întamplă dacă nu ești de acord cu vaccinarea dar nu dai declarație scrisă?

Răspuns: Copilul îți va fi vaccinat cu FORȚA pentru că în momentul absurd în care acest proiect ar intra în vigoare, conform art 21 alin 2 și alin 3, consimțământul pentru vaccinare SE PREZUMĂ ca fiind dat. (adică este considerat implicit DA!!!)

Vă închipuiți abuzurile care se vor face, câți copii vor fi vaccinați cu forța când părinții vor fi dați afară din cabinet, sub scuza patetică a consimțământului părintelui PREZUMAT A FI DAT PENTRU VACCINARE?

Faceți un exercițiu de imaginație. Copil cu tuse (conform argumentelor provaccinare, tusea nu este o contraindicație la vaccinare, se vaccinează.). Doi parinți tineri, necunoscători, speriați, se prezintă la cabinetul medicului. Medicul, fără să le spună, administrează copilului 4 vaccinuri : ROR, DTP, PNEUMOCOCIC si VARILIX.

Ajungând acasă reacțiile adverse nu încetează să apară, părinții întreabă medicul, medicul spune că a vaccinat copilul. Părinții întreabă DE CE l-a vaccinat fără ACORDUL LOR? Medicul răspunde: Pentru că legislația îmi permite să vaccinez fără acordul tau, acordul este PREZUMAT dacă nu dai în scris contrariul.

CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

Art. 53 – Restrângerea exerciţiului unor drepturi sau al unor libertăţi
(1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.
(2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică.

UNDE EXISTĂ RISC, E NEAPARAT NECESAR SĂ EXISTE ALEGERE!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here