Perversitatea lanțului de măsuri luate de guvernul PSD

0
194

Suntem puși cu toții în situația de a accepta un întreg lanț de măsuri luate de guvernele PSD, ce s-au succedat în ultimul an. Furtuna informațională și legislativă declanșată de Liviu Dragnea și guvernul Tudosă în ultimele luni este fără precedent în România de mai bine de 100 de ani!
Vom face o Scurtă structurare a acestor măsuri legislative bulversante, căutând să identificăm și să devoalăm scopurile reale ale acestor multiple perdele de fum.
0. adoptare nereușită a Ordonanței 13, pentru dezincriminarea abuzului în serviciu, ce ar fi folosit lui Dragnea, Tăriceanu, dar și foarte multor alți baroni politici, fie parlamentari, fie locali.
1. Ordonanța de urgență a Guvernului cu privire la revoluția fiscală
2. Legile de modificare ale organizării judiciare ce implică în primul rând numirea șefului de la Inspecția Judiciară
3. Proiectul de lege pentru modificarea abuzului în serviciu, în sensul dezincriminării, rămânând ca infracțiune doar darea și luarea de mită.
4. Introducerea pragului pentru abuzul în serviciu propusă de parlamentari UDMR la 2 milioane RON (ultimele două sunt de fapt ordonanța 13, doar că acum vor să o treacă prin „imaculata” votare în Parlament! 🙂 )
5. Legea vaccinării obligatorii ce a trecut de Senat, deși asociațiile profesionale și societatea civilă au protestat vehement și cu multiple argumente împotriva falsului dialog, cat și a comportamentului mincinos și josnic al politicienilor arcului guvernamental în trecerea pe burtă a acestei legi.
Desigur că unele dintre scopuri în această avalanșă de măsuri ce bulversează opinia publică sunt:
– Obținerea de fonduri la bugetul de stat mărind totuși, în mod iluzoriu, salariul brut și nu cel net!
– tentativa lui Dragnea de a scăpa de acuzația de abuz în serviciu pentru dosare mai vechi, inclusiv pentru dosarul Teldrum;
– Tentativa de a scoate de sub incidența legii noi infracțiunii de abuz în serviciu ale numeroșilor parlamentari ce au afaceri extrem de dubioase cu sume uriașe;
– trecerea legii obligativității vaccinării, comandată de mari concernuri Pharma.
Iată că acțiunile guvernelor PSD sunt învelite ca niște foi de ceapă în jurul a numeroase grupuri de interese. Tot înainte PSD, spre groapa de gunoi a istoriei!

GLOSAR: PSD = partid politic ai căror demnitari sunt caracterizați de
PIERDEREA SENTIMENTULUI DEMNITĂȚII!!! :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here