Reptilieni pe Pământ?

0
41926
imagine preluată de pe https://newsconspy.wordpress.com/2013/06/03/tolec-transformarile-planetare-continua-reptilienii-sunt-disperati/

O specie de extratereștri, care face subiectul multor teorii ale conspirației, este cea a reptilienilor. Această rasă se numără printre puținele de a căror existență aproape toți entuziaștii fenomenului sunt convinși, dar ale căror origini nasc dezbateri aprinse. Cine sunt, de unde vin și care le este scopul? Multe subcategorii de extratereștrii sunt încadrate ca fiind de proveniență reptiliană. Unii dintre cei mai cunoscuți sunt Draconienii sau Draco, care ar proveni din sistemul solar Alpha Draconis.

Reptilienii prezenți din antichitate?

Unii sunt de părere că reptilirnii ar fi însămânțat Terra și văd în noi proprietatea lor biologică. Să recunoaștem că legenda în care Eva a fost tentată de șarpe și apoi a gustat din fructul oprit, interzis ei de Dumnezeu însuși, ne poate duce cu ușurință la luarea în serios a acestei ipoteze. În plus, odată cu nașterea ulterioară a lui Cain, a intrat în lumea noastră crima și seminția criminalilor, lucru ce nu fusese dorit inițial pentru umanitate. Ar fi posibil ca tatăl lui Cain să nu fie Adam? Căci Biblia spune că atunci pe Pământ erau doar Adam, Eva și șarpele. Iar acesta din urmă a fost pedepsit pentru fapta sa, să se târască pe Pământ (o interpretare ar fi „să nu mai poată părăsi planeta Pământ”!) ceea ce până atunci fusese altfel.
Indiferent de motiv, reptilienii îi percep pe oameni ca fiindu-le inferiori. Sunt o rasă veche, antică, fiind cruzi și abili.
Escaladând subiectul, miturile spun că reptilienii își pot schimba forma (shape shifting), simulând aspectul uman. De aici, mai e un pas până la închegarea unor comunități întregi adepte ale teoriei că acești extratereștri ne conduc în secret lumea, chiar de sub ochii noștri.

Aceste ființe s-ar fi deghizat în oameni și ar trăi printre noi ca lideri, regi, președinți, patroni de concerne media și oameni de afaceri; s-au poziționat în toate punctele de putere și dețin controlul popoarelor, creându-și un mediu propice înainte de a putea să își arate adevărata față și de a se proclama, în mod oficial, stăpânii Terrei. Mai mult chiar, există o teorie conform căreia unii reptilieni nu ar fi părăsit niciodată Pământul. Unii cred că aceștia sunt „extraterestrii” doar pentru că nu sunt umani, însă împart planeta cu noi în sferele ei subterane, ascunși de ochii oamenilor (în interiorul unor baze subterane sau subacvatice secrete). În această accepțiune, reptilienii ar fi fost forțati să se retragă în galerii subpământene, iar guvernele noastre știu despre existența lor, făcând uneori alianțe secrete cu ei.

Autori celebri cu dovezi despre reptilieni

Astfel de teorii întâlnim la autori celebri, cum ar fi Ralph Epperson, Jan Van Helsing, Alex Jones, David Icke.
Cel mai vocal autor, David Icke, prezintă un interviu șocant cu o femeie ce avea mari tulburări psihice ce constau în apariția unor perioade de ore sau zile despre care nu își putea aminti absolut nimic. Arizona Wilder a recurs la tratamente de explorare a subconștientului profund pentru a putea descoperi sursa acestor „black out”-uri. Ceea ce a descoperit mărturisește în interviul acordat lui David Icke, pe baza căruia Icke a publicat best seler-ul „The Big Secret” – „Secretul Suprem” ce dezbate pe larg acest subiect în două volume. Oferim o mică parte din acest interviu.

Merită să mai amintim că în basmele multor popoare apar lupte între erou și zmeu, balaur sau dragon, ceea ce poate întări aceste păreri avizate.

imagine preluată de pe
descopera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here