Organizația Mondială a Sănătății (OMS /WHO) cercetată penal pentru fraudarea statisticilor deceselor de COVID-19 în 50 de țări

0
1503

În 30.04.2020, O.C.H.R. a inaintat 50 de sesizări penale catre cei 50 de Procurori Generali ai unui numar de 50 de tari mințite și manipulate prin uriașa presiune facută de (probabil) cea mai mare organizație criminală din istoria lumii: ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII (OMS /WHO).

In textul sesizării este integrată și solicitarea către organele judiciare ale acestor state de a verifica dacă datele publice prezentate de JOHN HOPKINS RESOURCE CENTER referitoare la cazuistica particulară a fiecarei țări implicate au fost conforme cu realitatea sau au fost făcute prin falsificarea datelor reale cu softurile domnului Bill Gates.

Sueră:

Iata ce se mentioneaza in documentul CNSCBT la capitolul “Deces la pacient confirmat cu Covid-19” :

“Deces la pacient confirmat cu COVID-19

Decesul la pacient confirmat cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu exceptia situatiilor in care exista o alta cauza clara de deces care nu poate fi in relatie cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acuta majora, etc) si la care nu a existat o perioada de recuperare completa intre boala si momentul decesului.

Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afectiuni hematologice etc.) si COVID-19 trebuie raportata ca si cauza a decesului, independent de conditiile medicale pre-existente care se supecteaza ca au favorizat evolutia severa a COVID-19.

COVID-19 trebuie mentionata pe certificatul de deces drept cauza a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune ca a cauzat sau a contribuit la deces”.

Mortii de Covid-19, mai putini decat mortii de alte boli respiratorii

O persoana bolnava de cancer in faza terminala, dar infectata cu coronavirus va fi declarata moarta din cauza coronavirusului. La fel si o persoana care, sa spunem, a suferit un atac cerebral, dar care a fost infectata cu coronavirus. Covid-19 va fi trecut drept cauza de deces, chiar si pe presupuneri, dupa cum am vazut, desi poate persoane aflate in situatiile de mai sus au incetat din viata din cauza cancerului sau a atacului cerebral, nu din cauza coronavirusului. Ceea ce este, credem noi, total absurd.

Cert este ca prin aceasta modalitate s-a ajuns la numarul de 726 de persoane despre care autoritatile sustin ca ar fi decedat din cauza coronavirusului. Chiar si asa, numarul mortilor de coronavirus este mult mai mic decat cel al persoanelor moarte din cauza altor afectiuni ale aparatului respirator, cel putin daca ne raportam la statisticile Institutului National de Statistica privind anul 2018.

Asa cum senior-editorul Lumea Justitiei Razvan Savaliuc a aratat in editorialul “Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziti” (click aici pentru a citi), in 2018 au murit 264.317 de romani, adica 724 pe zi. Dintre acestia, 17.097 au decedat din cauza bolilor aparatului respirator, 47 pe zi. Ceea ce este aproape dublu față de numărul deceselor din zilele record puse pe seama Covid-19. De exemplu într-o astfel de zi record, 1.05.2020 au fost raportate 27 de decese „datorate” COVID-19.

Evident că dacă se introduc în statistici toți cei care au decedat fiind infectați cu COVID – 19, chiar dacă decesul are drept cauză o boală gravă în fază terminală, de care pacientul suferea de mult timp, aceasta va conduce la o falsă „creștere a deceselor datorate COVID-19”, care ne arată, de fapt, doar creșterea numărului de infectări. Este vorba de o manipulare mediatică grosolamă, realizată cu aprobarea tacită a autorităților din toate țările, la cererea OMS!

Concret, situatia în România arata in felul urmator 

In 2018 au murit 264.317 de romani. Din care:

-de boli cardiovasculare – 149.467

-de tumori canceroase – 51.701

-de boli ale aparatului respirator – 17.097

-de boli infectioase – 3669, din care 920 de tuberculoza

Impartit la 365 de zile ale anului, rezulta ca zilnic au murit 724 romani din diverse cauze. Din care:

-de boli cardiovasculare – 409

-de tumori canceroase – 141

-de boli ale aparatului respirator – 47

-de boli infectioase – 10, din care 2 de tuberculoza

Sursă:

https://www.luju.ro/plan-de-morti-la-hectar-iata-cum-a-fost-lumea-panicata-cu-morti-pe-banda-rulanta-un-document-al-cnscbt-ordona-ca-toti-infectatii-cu-coronavirus-care-au-decedat-sa-fie-declarati-morti-de-coronavirus-chiar-daca-aveau-cancer-decesul-la-un-pacient-confirmat-c?fbclid=IwAR1dDvP-RFQNU7sNgaEqiXIhk6s_j-zla5rmdLfTRNmoj92SzJx_nQko7Q4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here