Pericolele Tehnologiei 5G

0
4896

Profesorul Dr. Martin Pall, atunci când s-a adresat Institutului Național de Sănătate din SUA a afirmat: „Implementarea tehnologiei 5G este o nebunie crasă.”

În anul 2015 au fost 215 oameni de știință din 41 de țări care au transmis ONU, dar și OMS (Organizația Mondială a Sănătății) motivele lor întemeiate de îngrijorare. Ei au anunțat atunci următoarele: „Numeroase publicații științifice recente au demonstrat deja impactul nefast al câmpurilor electromagnetice asupra organismelor vii, impact nociv care atinge nivele ce depășesc cu mult standardele naționale și internaționale de securitate.”

În lucrarea lui Gabriel Husens: „ Diabetul are leac” se arată faptul că radiațiile cu microunde au fost și sunt cele care au condus în multe cazuri la apariția diabetului de tip doi.

Melatonina este cel mai puternic antioxidant cunoscut. Ea este secretată de glanda pineală, mai ales în timpul somnului cu vise (REM), și este transportată de sistemul circulator în întregul organism. Ea pătrunde prin membrana celulară și anihilează radicalii liberi. Astfel melatonina ne protejează de boli grave cum ar fi cancerul. Printre altele, melatonina are rolul de a menține activ sistemul imunitar și de a regla somnul.
O producție redusă de melatonină În organism face să apară numeroase efecte biologice nefaste, atât în cazul ființelor umane, cât și în cazul altor mamifere:

Oboseala cronică

Perturbarea somnului

Perturbarea activității ADN-lui (aspect ce conduce la apariția diferitelor forme de cancer)

Declanșarea bolilor cardiace

Apariția tulburărilor la nivelul aparatului reproducător

Declanșarea unor tulburări neurologice

Apariția unei mortalității crescute

Incidența artritei

Declanșarea depresiei

Apariția tendințelor către sinucidere

Declanșarea stărilor de depresie sezonieră

Sindromul morții subite a sugarului

Stările de schizofrenie

Boala Alzheimer

Boala Parkinson

Mai multe studii independente au arătat că reducerea secreției de melatonină este asociată cu influența câmpurilor electromagnetice. Dovezile științifice ce s-au acumulat în timp includ corelații între perturbarea activității geomagnetice și reducerea considerabilă a producției de melatonina în cazul ființelor umane. Numărul dovezilor existente indică stabilirea legăturilor cauzale a descreșterii producției de melatonină. Toate acestea au fost evidențiate de cercetările științifice riguroase realizate În ultimii 20 de ani. Astfel se arată faptul că aceste câmpuri electromagnetice nocive afectează circulația ionilor de calciu în țesuturile cerebrale și în felul acesta este perturbată în timp funcționarea internă a celulelor. Cu cat bariera hematoencefalică este mai permeabilă (și tocmai aceasta se va petrece cu siguranță în cazul punerii în funcțiune a tehnologiei 5G !) cu atât mai mult cantitatea de toxine ce va putea pătrunde în creier devine mai mare. Deschiderea nefastă a barierei hematoencefalice cat și pierderile de calciu sunt asociate și cu perturbarea activității neuronilor, prin oxidare și chiar cu afectarea structurii și a funcționării ADN lui.

2G 1,8 – 2,5 GHz
3G 2,1 – 4 GHz
4G 2 – 8 GHz
5G 6 – 100 GHz

Cercetătorul Joe Imbriano a studiat atent impactul molecular al radiațiilor electromagnetice de 60 gigahertzi Și a determinat că acestea interferează cu moleculele de oxigen pe care îl respirăm.

Joe Imbriano: „60 GHz este frecvența caracteristică de absorbție a moleculelor de oxigen. Moleculele de oxigen au electroni pe care îi pun în comun. Oxigenul este O moleculă biatomică, formată din doi atomi de oxigen ce sunt legați unul de celălalt prin intermediul electronilor pe care i-au pus în comun.”

Așadar microundele cu frecvența de 60 GHz afectează nefast electronii ce formează legăturile din moleculele de oxigen. Acești electroni sunt cei care în mod normal se atașează de hemoglobina din sângele nostru.
Pe lângă faptul că perturbă în mod grav absorbția oxigenului, tehnologia 5G modifică de asemenea funcțiile specifice ale fierului și ale magnetitului din hemoglobină și din glanda pineală. De aici va putea rezulta accentuarea stării de letargie, creșterea prostiei, intensificarea indiferenței, apariția unor stări ciudate de apatie și toropeală. Poate apărea de asemeni o întunecare și chiar o slăbire a memoriei și o diminuare a inteligenței. Hemoglobina este un compus feromagnetic complex. În situația în care sunt perturbate proprietățile de spin ale electronilor oxigenului prin intermediul acestei tehnologii 5G, capacitatea noastră de a absorbi oxigenul va fi în mod semnificativ perturbată, iar aceasta va conduce la apariția unor stări ciudate, în aparență inexplicabile, de sufocare. Datorită acestui factor suplimentar, cu sau fără tehnologia 5G, ne putem da seama cu ușurință că ființele umane ar trebui să evite constant sistemele wireless ce funcționează pe banda de 60 GHz. Atunci când ființele umane sunt expuse la 60 GHz, frecvențele respective diminuează totodată și capacitatea corpului de a produce vitamina D și melatonina.

Există soluții?

• Deoarece este o situație cu impact major asupra întregii populații, este extrem de util să ne informăm din cât mai multe surse credibile.

• Odată ce am înțeles pericolul major pe care îl reprezintă tehnologia 5G pentru noi toți, devine necesar să semnăm Petiția online internațională referitoare la interzicerea implementării tehnologiei 5G. Dacă ni se pare mai greu să o completăm pe aceasta, putem semna Petiția online în limba română.

• Să dăm share articolelor referitoare la aceste pericole.
• Să informăm pe cât mai mulți prieteni, rude, cunoscuți despre toate acestea. Cel mai probabil mulți dintre aceștia nu sunt nepăsători față de problemele majore ale mediului sau cu starea lor de sănătate, ci doar nu au fost avertizați despre acestea de către agențiile guvernamentale ce nu își fac treaba prevăzută în fișa postului. Haideți să fim generoși dăruind din înțelegerea noastră, deoarece dăruind semenilor noștri, ne dăruim totodată nouă înșine și celor foarte dragi.

Mereu există speranțe. Acum avem și un precedent foarte important: în urma unor astfel de petiții, ministrul mediului din Bruxelles a interzis tehnologia 5G în capitala Uniunii Europene, spunând: „Locuitorii din Bruxelles nu sunt niște cobai, să le pot vinde sănătatea pentru profit. Nu putem lăsa loc nici unei îndoieli!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here