Secrete teribile la vârful piramidei ce conduce lumea

2
12089

autor articol: Savel

Se spune că omenirea a evoluat şi că de la stadiul de maimuţă a atins în timpurile noastre culmea progresul tehnologic şi ştiinţific. Cu toate acestea suferinţa umană, în loc să se diminueze sau chiar să fie înlocuită de o stare de fericire sau măcar de o bunăstare minimă, creşte pe zi ce trece şi viitorul se întrevede ca fiind din ce în ce mai sumbru: războaie ce produc morţi şi răniţi, din ce în ce mai multe boli şi bolnavi, terorism, crime, sinucideri etc. Şi progresul pare să contribuie mai curând la amplificarea suferinţei decât la eradicarea ei aşa cum s-ar aştepta orice fiinţă cu o judecată limpede.

În acelaşi timp ies tot mai des la iveală dovezi ale faptului că omenirea este condusă de o grupare criminală care la rândul ei este dirijată de către entităţi extraterestre non-umane, insectoide sau reptiliene şi care întreţine această stare de lucruri.

Aceşti extratereştrii malefici îşi impun planurile prin intermediul fricii induse cozilor de topor umane ce execută ordinele de bună voie, datorită privilegiilor de care beneficiază (iluzia că ei sunt stăpânii omenirii) cât şi de nevoie, ştiind că nu se pot opune fără a fi eliminaţi şi înlocuiţi. Frica entităţilor extraterestre malefice și teama că sclavii umani ar putea să se trezească, să ia contact cu extratereştrii benefici şi să vadă adevărata realitate este foarte mare în cazul acestor trădători.

Astfel, la 16 iulie 1969, o lege americană adoptată de Congres și încă în vigoare prevede că: „Oricine are contacte cu extratereștrii sau vehiculele lor, se pedepsește cu închisoare la un an sau cu o amendă de 5.000 de dolari sau chiar cu amândouă. ”
Această lege a fost adoptată fără a se deschide o dezbatere publică. NASA a explicat ca această lege nu a fost decât o măsură de carantină preventivă și de securitate impusă astronauților la întoarcerea din spațiu, totuși această lege vizează fiecare cetățean american. De când NASA asimilează astronauții cu extratereștrii?

Cercetătorul francez Anton Parks despre Scutul antirachetă

Extratereştri benefici vor să ajute omenirea să iasă din această stare de sclavie de care oamenii nici măcar nu sunt conştienţi.
Conform cercetătorului francez Anton Parks, principalul motiv al detașării trupelor armate americane în Irak se corelează cu scutul antirachetă.
Dacă membri ai elitei mondiale, ce se menţin în umbră cu ajutorul guvernului SUA, s-au luptat atât de mult să dezvolte un scut care „apără” (de fapt izolează) Pământul, este esențial pentru toți aceştia să se asigure că niciun ajutor extern, oricare ar fi acesta, nu poate interveni prin porțile stelare ale globului precum sunt cele ale teritoriului irakian şi care sunt numeroase!

Este remarcabil în această direcţie faptul că vechii egipteni au folosit același cuvânt pentru porţi și stele.

Există o modalitate destul de simplă de a bloca aceste uși și o mare parte a porților stelare ale Pământului au fost închise de către extratereştrii reptilieni și de servitorii lor „micii cenuşii” pentru a împiedica orice intruziune externă. Aceşti extratereștri numiți în mod obișnuit „micii cenuşii” au fost creaţi prin manipulare genetică de către reptilieni și lucrează pentru ei. Reptilienii sunt aceleaşi „zeităţi” ce apar menționate atât în tablele mesopotamiene cât și în manuscrisele egiptene.

Porțile stelare

Blocarea porţilor stelare se poate obţine într-o anumită măsură prin generarea unor frecvenţe perturbatoare în apropierea acestora.

Cunoaştem faptul că multe apariții OZN se observă în apropierea unor perimetre total militarizate. Avem ca exemplu New Mexico, unde au avut loc două accidente (oficiale) cu OZN-uri în 1947 la Coronna și Socorrole, lângă baza americană RAAF (Câmpul aerian din Roswell). Putem cita, de asemenea, faimoasa Zonă 51, situată în Nevada. Aici este un important dispozitiv militar încă din anul 1954 unde sunt construite avioane invizibile în numele Pentagonului și CIA. Acest loc este teatrul unui balet aerien neîntrerupt realizat de către OZN-uri și dispozitive aeriene neconvenționale.

Ori de câte ori forțele armate ale SUA intervin în străinătate, nu ezită să plaseze acolo baze militare jucând rolul „jandarmului păcii”. Referitor la aceste baze, este evident că unele se află în zone sensibile, atât din punct de vedere militar, cât și din punct de vedere economic.
Datorită războaielor împotriva Irakului, guvernul american a reușit să plaseze baze militare în Golful Persic. În urma războiului împotriva Yugoslaviei, trupele americane s-au stabilit în Bosnia (unde au fost descoperite unele dintre cele mai mari piramide), Kosovo și Macedonia.

De la ultimul război rece, Statele Unite împing continuu extinderea NATO spre est. Astăzi, ei sunt, prin NATO, la granițele Rusiei pe care încearcă să o înconjoare. Extinderea mondială a Statelor Unite pare inevitabilă și este extrem de bine organizată. Aceste porţi stelate au fost marcate cu monumente care să reziste influenţei distructive a timpului:


În Irak (Marele Zigurat din Ur), în Cambodgia (templele piramidă din Angkor),

în Yugoslavia (piramidele din Bosnia), în Guatemala alte numeroase piramide. Toate aceste ţări au fost invadate de americani, care au ocupat acolo poziţii sau au adus aceste ţări într-o stare deplorabilă.


Oare Venezuela – ultima ţară vizată de gruparea satanistă pentru a fi distrusă – are astfel de monumente sau locuri speciale? Desigur! Descoperim acolo piramida de la Caracas și misteriosul Munte Roraima.

Există de asemenea şi ţări puternice cum ar fi Japonia și Germania care încă sunt ocupate militar de către americani de la cel de-al doilea război mondial şi până acum. După căderea zidului Berlinului, rușii s-au retras imediat din Germania; același lucru a fost valabil și pentru o mare parte a forțelor aliate britanice, canadiane, belgiane etc. Nu este cazul SUA! Americanii au încă 30 de baze în Germania, pe cheltuiala nemţilor şi de unde desfăşoară diverse acţiuni! În special acţiuni criminale. Cum ar fi, de exemplu, trimiterea de drone mortale de la baza Ramstein care este o bază aeriană a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii și care găzduiește, de asemenea, personalul aerian NATO în Europa.


Dronele trimise de pe această bază sunt destinate uciderii ţintelor urmărite folosind cartela SIM a telefoanelor acestora. De asemenea, putem observa că aproape fiecare atac duce la moartea oamenilor nevinovați aflaţi în apropierea ţintelor vizate. Bineînțeles că cei care dau ordinele şi cei care le execută nu au nicio remuşcare. Obama, câștigătorul premiului Nobel pentru pace, declara în 2011 în faţa consilierilor de rang înalt:

„Sunt foarte bun la uciderea oamenilor” („I am really good at killing people”). Cele 542 de drone autorizate de Obama au ucis aproximativ 3.797 persoane, inclusiv 324 de civili.

Remarcăm aici faptul că Germania încă nu a fost în măsură să semneze Tratatul de Pace și este încă pe lista statelor inamice ale ONU! În aprilie 1993, la o nouă solicitare din partea Rusiei de a remedia acest lucru, Franța și Marea Britanie s-au opus semnării acestui tratat de pace. Să concluzionăm că Germania, motorul economic al Europei, se află încă în război?
Am amintit de scutul antirachetă creat de Forțele armate americane aflate în solda guvernului ocult al acestei planete, dar despre ce scut antirachetă e vorba cu adevărat? Cel care se află în spațiu, parte a programului „Războiul Stelelor” și a cărui realizare a durat aproape douăzeci de ani (astăzi oficial neoperaţional şi abandonat, dar în realitate fiind perfect funcţional!) sau cel nou, cel care este format din instalații terestre bântuit de multiple eșecuri şi care a făcut obiectul unor teste laborioase? De fapt unul îl acoperă şi îl completează pe celălalt.

Revenind la închiderea porţilor stelare prin generarea unor vibraţii perturbatoare de frecvenţă joasă, acestea sunt bazate atât pe tehnologia HAARP şi 5G dar și pe menţinerea omenirii într-o stare continuă de frică, teroare, disperare, stări malefice umane care sunt întreţinute în mod continuu şi conştient la scară planetară, dar în special în apropierea acestor porţi. Pentru aceasta se foloseşte întregul arsenal: războaiele, terorismul, sărăcia, luptele de clasă (de exemplu lupta între muncitori şi „burgheji”, care acum a fost înlocuită de lupta dintre sexe, lupta normalităţii cu anormalitatea, luptele pentru drepturile homosexualilor, zoofililor, pedofililor etc.).
În nenumărate țări există, deseori împotriva voinței acestora, organizații teroriste. În acest mod inteligent, dar diabolic, guvernul Statelor Unite condus din umbra de către khazari şi sub controlul reptilienilor își dă dreptul suveran de a sancționa orice națiune după bunul lor plac.

Scopul final al acestei instabilități constante este ca noi, încetul cu încetul, să fim puşi cu spatele la zid, prin generarea unei stări de panică generală, creând rivalități în întreaga lume și răspândind ura rasială și politică.

Intoxicarea zilnică realizată de mass-media nu este deloc inocentă.

Când lumea va fi în întregime îngenuncheată și sufocată de nesiguranță, atacuri, războaie și poluare (planificate abil!), guvernul khazar ultra-secret al planetei, prin Statele Unite și ONU, vor înființa guvernul mondial planetar pentru a face să domnească „pacea pe Pământ”. Scopul pare lăudabil, dar în realitate intenția guvernului ocult este de a ne supune autorităţii sale monstruoase, nedemocratice și în afara veritabilelor valori şi principii pe care s-a clădit umanitatea.

Să ne gândim doar la ce scrie pe monumentul Georgia Guidestones, situat în Georgia (SUA), unde este indicat, în diferite limbi (inclusiv în Sumeriană!), să se mențină omenirea la sub 500 de milioane de oameni!

Cum se produce aceasta?
Un raport recent susține că armata americană produce în mod frecvent viruși, bacterii și toxine letale, încălcând în mod flagrant Convenția Națiunilor Unite privind interzicerea armelor biologice în scopul războiului biologic.

Raport privind testarea armamentului biologic pe civili

Potrivit unui raport detaliat publicat de jurnalista bulgară de investigație Dilyana Gaytandjieva, oamenii de știință implicaţi în războiul biologic, dar avand acoperire diplomatică, testează viruși produşi artificial în laboratoarele biologice ale Pentagonului în cel puțin 25 de țări din întreaga lume.
Ea spune că în Georgia, dar nu cea din SUA, ci în cea vecină cu Rusia, într-o locaţie aflată la aproximativ 17 kilometri de bazele militare americane Vaziani din capitala Tbilisi, există o anumită unitate de cercetare numită Centrul Lugar, unde biologi (de la USAMR-Georgia ) împreună cu antreprenorii privați testează arme biologice.
„Informațiile obținute de la Biroul Federal al Bolilor clarifică unele din activităţile militare desfăşurate în cadrul Centrului Lugar – printre acestea se numără cercetarea agenților biologici (antrax, tularemie) și a bolilor virale (de exemplu febra hemoragică Crimeea-Congo) și colectarea probelor biologice pentru experimente viitoare. ”

Potrivit raportului, Pentagonul a efectuat teste entomologice, folosind insecte hematofage, cum ar fi muștele și țânțarii, în Georgia și Rusia.
Acesta a spus că Centrul Lugar a fost echipat cu o instalație de creştere şi înmulţire a insectelor în 2014 și a început să colecteze specii de nisip de Phlebotomine, printre altele, în cadrul unui număr de proiecte, printre care: Creșterea gradului de conștientizare privind codificarea cu barometru a muștelor de nisip în Georgia și Caucaz și lucrările de supraveghere a bolii febrile acute.
„Ca rezultat, Tbilisi a fost infestat cu muște din 2015. De la începutul proiectului Pentagon în 2014, insecte asemănătoare cu cele din Georgia au apărut în regiunea Dagestan (Rusia). Potrivit localnicilor, ele muşcă și provoacă erupții cutanate. Habitatele lor de reproducere sunt canalizările locuinţelor.”
Gaytandjieva a mai spus că armata americană are o lungă istorie de producere a insectelor ucigașe utilizate ca vectori pentru bolile mortale: „Un raport al armatei americane din 1981 a comparat două scenarii – 16 atacuri simultane asupra unui oraș efectuate cu țânțari A. Aegypti, infectați cu Febra Galbenă și atacul cu aerosoli infestaţi cu Tularemia și a evaluat apoi eficacitatea acestora în ceea ce privește costurile și victimele”.
Ea a menționat, de asemenea, alte astfel de proiecte cercetate sau efectuate de armata americană în ultimele decenii, inclusiv Operațiunea Big Itch, Operațiunea Big Buzz, Operațiunea May Day, Operațiunea Bellweather și alte experimente militare cu ţânţari tropicali și furnici în Georgia.
În operațiunea Big Buzz, de exemplu, „1 milion de țânțari Aegypti au fost produși, 1/3 au fost plasați în muniție și au scăpat din aeronave sau chiar au fost dispersați asupra solului. Ţânţarii au supravieţuit și au căutat în mod activ sânge uman. ”

Terorismul

O altă acţiune prin care omenirea este ţinută ocupată este aceea a terorismului. Aproape întotdeauna atacurile teroriste sunt realizate cu știinţa guvernelor care supraveghează atât desfăşurarea cât şi ştergerea urmelor. Citim în ziare sau auzim la ştiri de fiecare dată după un atentat informaţii de genul: „un polițist francez care participa la anchetă în cazul atacului de la revista Charlie Hebdo s-a sinucis în sediul comisariatului din Limoges, împuşcându-se în cap”, sau „un tânăr supravieţuitor al atacului armat din Parkland, soldat cu 17 morţi în februarie 2018 într-un liceu din Florida, s-a sinucis la mai puţin de o săptămână după o altă elevă a şcolii”. Mai departe se spune: „Ea l-a văzut pe criminal cum a pătruns în liceu la 14 februarie 2018 cu o puşcă semiautomată AR-15”. Probabil că spre ghinionul ei, ea a văzut cu totul altceva. Acest aspect ar trebui să dea de gândit celor care încă mai utilizează această funcţie umană, gândirea corectă şi obiectivă!

Cum e posibil ca în 99,9% din cazuri teroristul fie se sinucide, fie este ucis de forţele de aşa zisă ordine?

Niciodată acesta nu e prins. Sau dacă este prins el se sinucide sau este ucis la scurt timp după aceea.

Sacrificiile umane

Un alt aspect terifiant este aceala al sacrificiilor umane sataniste pe care le fac pentru a invoca ajutorul forţelor întunericului.
Se doreşte ca prin combinarea abilă a fricii și a războiului aceşti şarlatani să impună un guvern totalitar global în următorii ani. După ce au experimentat in vitro (în mic, în afara organismului social, în puşcării, în lagăre) diverse situaţii cum ar fi: Experimentul Piteşti, gulagurile, deportarile şi apoi migraţiile, vaccinările obligatorii, internările psihiatrice forţate, acum vor să le transpună la nivel macro, in vivo, la nivelul întregului organism social, la nivelul întregii planete. Stabilirea treptată a unei „ordini” mondiale în care ar fi legitimă folosirea violenței armate și renunțarea la legile de drept şi la orice valori şi principii umanitare şi morale, precum într-o celulă uriaşă fără gratii, pare să fie viitorul întunecat al umanităţii.

Ceea ce putem face pentru a evita aceste planuri sumbre este să informăm pe cât mai mulți de toate aceste planuri, să luăm atitudine civică în astfel de situații și să ne rugăm plini de aspirație lui Dumnezeu.

2 COMENTARII

    • Savel răspunde:
      Am vrut să subliniez că în situația în care ne aflăm, opțiunea care ne-a rămas este aceasta: să ne rugăm lui Dumnezeu. Pentru cei materialiști sau atei poate să pară o idee stupidă. Dincolo de aceasta, în realitate, așa cum arată cei inițiați puterea rugăciunii este imensă, iar dacă este realizată la unison de către foarte multe ființe umane are puterea să transforme gradat nivelul de vibrație și de conștiință al ambianței subtile și chiar și al celei sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here