Atacul Wuhan – un atac hibrid biologic, informațional și electromagnetic 5G

0
1127

O perspectivă din sfera Contrainformațiilor cu privire la virusul Wuhan – este acest atac biologic al virusului Wuhan o operațiune sionistă de tip false flag?

Interviu Robert Steele în ziarul Teheran Times

Sursa: https://phibetaiota.net/2020/02/robert-steele-in-tehran-times-interview-a-counterintelligence-perspective-on-the-wuhan-virus-a-zionist-bio-war-false-flag-attack/

Reporter (R): Dvs. Ati urmarit evolutia globală a virusului Wuhan începând cu 26 ianuarie 2020. Inițial, l-ați declarat un focar natural mai puțin virulent decât SARS, dar apoi ați revizuit punctul de vedere, deoarece au apărut informații noi. La 1 februarie, un element al armatei chineze a acuzat oficial SUA că a lansat acest virus împotriva lor ca act de război, iar site-urile web rusești tot repetă această acuzație. Care este evaluarea dvs. generală a virusului Wuhan și implicațiile acestuia atât pentru relațiile China-SUA, cât și pentru economia globală?

Robert Steele (RS): Desigur, avem nevoie de surse bune și mai multă reflecție și analiză. Consider că reprezintă dezinformare acele raportări media conform cărora ar fi o mare isterie în China. Permiteți-mi să încep evaluarea spunând că cele mai noi informații disponibile sugerează că acesta a fost un atac sionist asupra Chinei în două părți: în prima parte, un profesor evreu american de la Harvard pare să fi „colaborat” cu chinezii, adică a comis trădare împotriva SUA și i-a ajutat pe chinezi la înființarea unui centru specific războiului biologic de nivel 4 în Wuhan. În partea a doua – și profesorul ar putea să nu fi fost de acord cu aceasta – sioniștii au eliberat virusul atât în  piața de fructe de mare, cât și în spitale – 41% din infecții au avut loc în spitale, nu pe străzi. Nu trebuie presupus că virusul a scăpat dintr-o instalație chineză sau întâmplător.

Încă nu îmi este clar dacă această provocare sionistă a fost destinată să înceapă un război între China și SUA, așa cum sugerează Benjamin Fulford în raportarea sa (https://benjaminfulford.net/2020/02/10/israel-commits-suicide-by-declaring-war-on-china-2/ ) din Japonia luni, 10 februarie 2020, sau dacă a avut alte scopuri, inclusiv câștigul economic masiv al elitelor sioniste anglo-americane, câștiguri datorate cunoașterii în avans (din interior), și astfel să efectueze tranzacții privilegiate (pe piața de capital) și să obțină profituri mari bazate pe cunoașterea atât a virusului Wuhan, cât și a gradului în care mass-media occidentală urma să exagereze criza.

De asemenea, nu îmi este clar gradul în care 5G – pentru care China este țara principală – se intersectează cu virusul biologic. 5G este o parte uriașă a acestui lucru – ceea ce nu știm încă este dacă acesta a fost un atac de tip false-flag așa cum bănuiesc; sau este un test (experiment) al intersecției dintre războiul biologic (aero-purtat) și cel electromagnetic (prin unde radiante); sau un asalt menit să distrugă economia chineză și să înceapă să depopuleze China, – sau toate trei la un loc!

Consider că încrederea personală dintre secretarul general Xi Jinping și președintele Donald Trump este puternică, iar ideea că SUA ar fi putut întreprinde un astfel de atac ca politică (de stat) nu e luată în considerare în China. [adică chinezii știu că nu administrația Trump a ordonat așa ceva, ci mâna neagră, mâna nevazută, privată (sionismul) a făcut asta]. Desigur, există elemente trădătoare [agenți care sunt oamenii Sionismului, și care nu sunt patrioți] în Departamentul nostru de Apărare (DOD) și în Agenția Centrală de Informații (CIA), cunoscute pentru colaborarea lor cu Mossad în operațiuni de protejare (izolare) a rețelelor de pedofilie, trafic de droguri, sponsorizarea terorismului inclusiv ISIS și 9/11, dar în același timp, sunt sigur că acest lucru (operațiunea Wuhan) nu a fost realizat de SUA (adică de către administrația oficială), iar conducerea chineză (de stat) știe asta.

Pe măsură ce imaginea mea despre acest atac s-a dezvoltat, ceea ce m-a șocat cel mai mult a fost modul în care mass-media occidentală – care este controlată de MI-6 în Marea Britanie și CIA în SUA – și omologii lor europeni – a exagerat brusc răspândirea virusului, iar acest procedeu nu poate fi descris decât ca iresponsabil – de răspândire a fricii – „jurnalism galben” (mercenari) sau „fake news” în cel mai rău caz. Cred acum că acest lucru a fost premeditat, pentru a perturba economia globală și cred acum că sioniștii și aliații lor, inclusiv grupul MEGA de miliardari sioniști din SUA, care a finanțat 9/11 și rețeaua Epstein de șantaj a pedofililor, și bineînțeles City of London și Wall Street, au câștigat o sumă mare de bani cu tranzacționarea privilegiată (prin pariere împotriva bursei) bazată pe cunoașterea în avans a virusului Wuhan și a mediatizării sale exagerate din Occident, care a înspăimântat atât piața de valori și producătorii, cât și turiștii.

Recomandări de lectură:

Carte bună pt 9/11 – https://phibetaiota.net/2018/07/memorandums-for-the-president-on-9-11-experts-say-what-the-9-11-commission-was-too-corrupt-to-address/

Rețelele de pedofilie – https://phibetaiota.net/2019/07/special-zionism-in-america-murderous-pedophilia-entrapment-the-nine-veils-of-veil-update-36-to-the-mossad-epstein-story/

Împărtășesc impresiile pozitive atât ale președintelui Donald Trump, cât și ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) cu privire la răspunsul Chinei, odată ce secretarul general Xi Jinping a înțeles gravitatea situației. Nicio altă țară din lume nu ar fi putut construi două spitale complete în zece zile; sau să închidă complet orașe întregi; și a creat și o aplicație de mână utilă pentru izolarea bolii.

Alte lecții pentru mine includ:

-asumarea (recunoașterea existenței) aerosolului sau transmisiei aeriane din prima zi;

-luarea în considerare a aspectelor radiațiilor electromagnetice din prima zi;

-consultarea rușilor din prima zi;

-punerea în aplicare de soluții locale care izolează indivizii, nu soluții în masă care mai mult răspândesc infecția.

(nici până în ziua de azi nu s-a luat (public) în considerare aspectul electromagnetic și radiant al zonei zero din Wuhan, ca nu cumva să se facă conexiunea cu undele de joasă frecvență a tehnologiei 5G).

https://www.chinadaily.com.cn/a/202002/08/WS5e3e7d97a310128217275fc3.html

R: Dinamica acestei povești a fost interesantă. Care sunt elementele majore pe care doriți să le reamintiți?

RS:  Americanii și canadienii au avut unele succese în trecut în stoparea exfiltrării virusurilor de cercetare din ambele țări, virusuri scăpate de către cercetătorii post-doctorali chinezi, dar suntem încă slabi în Contraspionaj, iar faptul că un membru al Facultății Evreiești de la Harvard ar putea strânge 1,5 milioane de dolari din China pentru a construi o instalație de nivel 4 în Wuhan specifică războiului biologic, fără ca noi să observăm la timp sau să o oprim – este de-a dreptul îngrijorător. Pe de altă parte, aș dori să văd că toate țările se concentrează pe apărarea biologică, nu pe atacul biologic.

Intersecția dintre războiul biologic și războiul electromagnetic

Nimeni nu se concentrează pe intersecția dintre războiul biologic și războiul electromagnetic. Wuhan este locația-sursă pentru 5G, care este o tehnologie genocidă (ucigătoare de oameni) și ecocidă (ucigătoare de ecosisteme biologice = plante, animale), care este interzisă în Israel și în jurul președintelui Donald Trump (atât la Washington, cât și la Mar-A-Lago). Radiația 5G nu numai că scade imunitatea tuturor oamenilor și animalelor pe care le radiază, dar este capabilă să creeze bio-efecte originale și să înrăutățească bio-lapsurile naturale.

Contribuția CDC și a Fundației Bill Gates la pandemia COVID-19

Nu-mi pot exprima în cuvinte disprețul față de Centrul SUA pentru Controlul Bolilor (CDC) și Fundația Bill Gates. Amândouă sunt, în opinia mea, paravane penale (vinovate) pentru Statul din Umbră (Deep state) și industria farmaceutică, și sunt complici pe deplin la drogarea și debilizarea publicului american. Robert F. Kennedy Junior este prima persoană care a demonstrat într-o instanță de judecată că niciun vaccin din SUA nu a fost testat vreodată și, prin urmare, este ilegal ca SUA să îi oblige pe oameni să se vaccineze

Virusul Wuhan este utilizat pentru a avansa următoarea rundă de vaccinări criminale în SUA (și pe tot globul), de această dată cu ADN (modificat) și elemente de inginerie genetică.

Trebuie să fie contestat  de toți cetățenii folosind toate mijloacele societății civile, religioase și legale.

Războiul informațional este o parte a atacului Wuhan

Războiul informațional – utilizarea rău intenționată a mainstream-ului și a social media, ambele controlate de sioniști în colaborare cu MI-6 și CIA – sunt o parte complet integrată a războiului biologic și electromagnetic. Sunt o triadă. După cum pot spune cel mai bine, toate au fost planificate în prealabil, iar în combinație, virusul, exacerbarea 5G și hiperbola globală (soluția viitoare = antidotul), exagerarea și minciunile directe destinate să dăuneze economiei chineze și să beneficieze de tranzacționarea privilegiată, au făcut parte dintr-o campanie integrată.

Atacuri împotriva Chinei


Virusul Wuhan este doar ultimul dintre o serie de atacuri împotriva Chinei. Îmi amintesc de:

 -ravagiile fermei de porci din China cu gripă porcină,

– războiul economic împotriva Huawei,

– agitația uigurilor (cetățeni ce țin tradiția veche din NV), și de instigarea la tulburări în Hong Kong.

Există un război sionist-anglo-american pe care președintele Donald Trump nu a reușit să îl oprească (deocamdată), dar care cred că va fi oprit după realegerea sa.

Nu am auzit nimic de la Rusia. Bănuiesc că s-au purtat atacuri similare împotriva Rusiei, dar capacitățile defensive superioare ale Rusiei au făcut ca aceste atacuri să fie ineficiente. Cheia pentru a înțelege puterea Rusiei constă în elemente integrate și complete de apărare, atât biologic cât și electromagnetic – adică de la energie până la gravitobiologie, rușii par să fie lideri mondiali.

Este uluitor că foarte mulți oameni lucizi pe întreg mapamondul vorbesc despre aceleași adevăruri!

Medicul american Rashid A. Buttar

Rashid Buttar dă de pamânt cu GatesClick si pe acest link, este la fel de interesant.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=234129824327865&id=1042338062478350Pentru cei care atacă acest doctor, cu articole din Wikipedia, scrise de un cont fals(cum ar spune unii care postează împotriva acestui videoclip) îi anunț să nu se mai obosească să-l posteze, îl au chiar aici. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rashid_Buttar?fbclid=IwAR0OQjEXx5EThKGk_N0W1ODK-9GKTAHbAhvEVAWdugQqp9hPZWlMeZYJm80Pe cei care văd acest videoclip, și articolul de pe Wikipedia, îi anunț că și ei pot scrie orice articol pe wikipedia, tot ce le trece prin cap, GRATUIT. Însă, ce vedem la articolul scris pe wikipedia despre acest doctor? Vedem un articol scris de o persoană anonimă,care a blocat posibilitatea ca cineva să editeze informațiile din acest articol, despre acest doctor. Persoana care a scris articolul este logată cu acest cont. https://en.m.wikipedia.org/wiki/User:AralinCine ar bloca accesul la editările articolului? Doar o persoană care denigrează și nu vrea ca adevărul să fie relatat.

Publicată de Legitima Aparare pe Marţi, 28 aprilie 2020

Dr. Erickson și Dr. Massey, SUA

Numeroși jurnaliști, oameni de știință și celebrități din Italia

Dezvăluirile implicării lui Bill Gates, marele „binefăcător”, în pandemia de coronavirus, …

În plus merită să adăugăm că din scenariul dement al membrilor criminali ai Statului din umbră (Deep State) face parte – în opinia noastră – citirea directă a cipurilor RFID sau a nanocipurilor din vaccinul „antiCOVID-19” de către sistemele de telecomunicații 5G.Acesta este motivul cutremurător pentru care acești închinători la zeii absoluți ai nazismului tehnologic își doresc cu atâta înverșunare tehnologia ce vatămă tot ceea ce este viu pe planetă, inclusiv pe ei!…

Doamne fereșe! de nebunia celor ce au resurse financiare nelimitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here