Suntem sub asediu?

0
2336

Constatăm foarte multe situații în care lucrurile nu merg așa cum ar fi natural și firesc în viața noastră de zi cu zi. Iată câteva exemple:


• Apa pe care o bem este foarte poluată


• Aerul pe care îl respirăm este și el foarte poluat. Această poluare rezultă și din substanțele împrăștiat de avion în aer, cu noxele din procesele industriale, cat și cele produse de vehicule terestre


• Hrană este de multe ori contrafăcută (avem lactate ce nu conțin absolut deloc lapte, ouă fabricate, varză fabricată, carne artificială etc.)


• Alimentele procesate conțin aditivi alimentari extrem de periculoși sănătății, unii fiind cancerigeni, alții provocând boli cardiovasculare sau alte afecțiuni respiratorii (alergii etc.), digestive, metabolice sau imunologice


• Dar chiar și materia primă din care se obțin ulterior alimentele – fie că vorbim aici de legume, fructe, pește, pui, oaie, vită porc etc. conțin deja foarte multe toxine.


• Vegetale sunt stropite cu pesticide care au dovedit de multe ori că intoxică țesutul acestora.


• Animalele sunt hrănite cu diferite furaje compozite toxice, sunt îndopate cu antibiotice și hormoni de creștere prezentând în trupurile lor un mare grad de intoxicare încă din timpul vieții


• Medicina s-a îndepărtat foarte mult de metodele ei tradiționale, ajungând în prezent să ne ofere medicamente foarte puternic sintetizate chimic, nesănătoase, sau metode de imunizare biologică stranii, foarte mult diferite de cele folosite acum 30 de ani, de exemplu. Astfel putem remarca cu foarte mare surprindere că în trecut vaccinurile imunizau un organism pentru întreaga viață, pe când actualmente vaccinurile trebuiesc reluate și repetate după anumite scheme care – în mod paradoxal – sunt foarte diferite de la o țară la alta, deși vorbim despre același tip de substanță activă.


Vasele pentru gătit din teflon sau din alte substanțe antiaderente s-au dovedit a fi profund cancerigene și nesănătoase omului.


• Tehnologiile pentru gătit de timpul cuptorului cu microunde distrug în mare parte calitățile nutritive ale alimentelor (atâtea câte le-au mai rămas!), contribuind astfel la declanșarea obezității, a bolilor cardiovasculare, digestive etc.


• Tehnologiile de comunicare s-au dovedit a fi foarte periculoase pentru om, atât vecinătatea turnurilor de emisie GSM cat și terminalele mobile având influență foarte nefaste asupra organismelor. În acest sens există peste 5.000 de studii medicale și științifice foarte clare.


Tehnologiile de comunicare prin internet fără fir de tipul 2G, 3G, 4G și 5G se dovedesc și ele a fi din ce în ce mai periculoase. Și în acest sens sunt peste 10.000 de studii ce ilustrează fără echivoc aceasta.


• Tehnologia informației – computere, laptop-uri, tablete, smartphon-uri, smartTV, etc. – este extrem de vulnerabilă la foarte mulți viruși de calculator ce afectează funcționarea justă a sa, sau chiar extrag și transmit informații importante din aceste dispozitive către hacker-ii (individuali sau instituționali) ce au lansat acei viruși sau „troieni”.


• Serviciile de informații ale armatelor, ale poliției, sau serviciile secrete de informații sunt la rândul lor într-o mare măsură corupte, dezvoltând în unele situații soft-ul și programe pentru spionarea populației civile în masă, iar alteori dezvoltând afaceri personale sau influență în politică și justiție la niște cote de neimaginat. Toate acestea vulnerabilizează țara respectivă, deoarece în acest mod serviciile secrete nu își mai fac treaba în ce privește protecția statului respectiv.


• Politicienii din toate țările sunt mai mult sau mai puțin corupți, dând legi ce să le permită diferite portițe pentru a își dezvolta afacerile dubioase, dar care în același timp permit portițe legislative pentru infiltrarea unor scopuri și interese străine în țările lor.


• Armata se dotează cu tot felul de dispozitive din ce în ce mai sofisticate, ajungând chiar acolo încât se pune în prezent problema – în foarte multe armate ale lumii – de a introduce controlul inteligenței artificiale asupra procesului de declanșare a muniției sau a rachetelor către inamic. Putem afirma că această atitudine din partea forurilor militare în cauză este iresponsabilă, deoarece vulnerabilizează decizia acțiuni armate.• Grupurile de interese economico – financiaro – politice de tip supra-statal: mafiot, ilicit, grupuri infracționale, grupuri mixte politicieni – pseudo-jurnaliști – ofițeri de informații – bancheri – procurori – afaceriști importanți influențează pretutindeni justa măsură, sunt cauza corupției și mijlocul ei, modificând chiar legi în favoarea lor sau a celor implicați, dând contracte cu statul între ei, scăpând de justiția justă pe membrii lor corupți prin tot felul de tertipuri avocățești sau fisuri legislative pe care tot ei, sau cei asemeni lor, le-au strecurat acolo tocmai în acest scop. Obțin din dosare secrete informații compromițătoare despre unii sus-puși pe care apoi îi promovează tot ei în funcții și mai importante, tocmai pentru a îi avea la mână în caz că situația lor juridică se complică și acești nefericiți le-ar putea îndulci cumva dosarul. Fără nici un scrupul mint, șantajează, amenință, constrâng și dispun în mod tiranic după bunul lor plac. Atunci când vor să „arate pisica” cuiva ce nu îndeplinește întocmai ordinele lor, fac să apară „scurgeri de informații” „pe surse”. Acest patern comportamental poate fi recunoscut pe tot mapamondul, în toate statele indiferent dacă sunt capitaliste, comuniste, dictaturi, monarhii sau democrații și nu e de mirare că e chiar și descris programatic în tot felul de protocoale „neadevărate”


Toate acestea și multe altele ne arată că e foarte posibil ca în realitate să fim sub asediu!

Câmp tactic

Unul dintre rolurile serviciilor secrete din fiecare stat este de a identifica dacă nu cumva un anumit domeniu al activității omului a devenit un câmp tactic, adică o zonă de confruntare surdă a unor influențe ostile și caracterizate de interese oculte sau străine celor implicați în mod natural și „la vedere” în acel domeniu.

Este surprinzător că și în România există numeroase declarații ale diferiților oficiali, politicieni, reprezentanți ai servicilor secrete, ce arată că unul sau altul dintre domeniile de activitate au devenit câmp tactic!

De exemplu în anul 2004 șeful de stat major de atunci a declarat că „România este în mijlocul unui război atipic”! După trei săptămâni el a fost forțat să își dea demisia.

Foarte mulți politicieni și ofițeri de rang înalt din SRI, SIE sau alte servicii de informații cum ar fi de DGIPI etc., afirmă că „justiția este un câmp tactic”!

Achiziția diferitelor obiective mari economice s-a realizat în foarte multe țări, printre care și România, în condiții extrem de stranii și defavorabile pentru statul respectiv. Amintim aici preluarea Petrom de către OMV, culcarea la pământ a pădurilor din România de către o firmă austriacă ce este anchetată pentru activități ilegale cu lemn, concesionarea gazelor naturale din platoul continental al Mării Negre de către C. P. Tăriceanu cu mult înainte de a se deschide exploatarea, ba chiar înainte ca România să obțină dreptul definitiv de utilizare și exploatare a lor! etc.

Scandalul dezinfectanților ineficienți a făcut ca spitalele să fie transformate și ele într-un câmp tactic.

Scandalul infecțiilor nozocomiale au compromis semnificativ sănătatea publică în spitalele românești.

Experimentarea într-un mod foarte straniu a unor situații complexe grave ce implică populația civilă, forțele de intervenție rapidă, planurile de urgență în caz de accidente – cum a fost cazul Colectiv – ne arată în mod evident că și aici este vorba de un câmp tactic.

Așadar toate aceste aspecte și multe altele asemănătoare ne arată destul de clar că suntem sub asediu. Acum se naște întrebarea firească:

Cine sunt cei care ne pun sub asediu?

La această întrebare avem trei răspunsuri posibile.

a. De foarte mult timp se pare că societățile secrete, masoneria, Illuminati,reptilieni etc. sunt grupările care, prin înțelegeri oculte, protocoale, acțiuni subversive ne țin sub asediu.

b. Este foarte probabil ca în cadrul umanității să se fi infiltrat una sau mai multe entități de tip inteligență artificială (I.A.) care să fi trecut deja gradat la preluarea controlului total asupra societății omenești. Acest lucru este cu atât mai probabil cu cât remarcăm dezvoltarea unor tehnologii de comunicații de tipul 5G, care în realitate nu sunt necesare omului, ci mașinilor autonome care au un grad mai mic sau mai mare de inteligență artificială.

c. Există însă și o a treia posibilitate și anume ca ambele situații anterioare să fie adevărate! Astfel este posibil ca una sau mai multe entități de inteligență artificială să se fi infiltrat în societatea umană și să fi preluat controlul, iar această preluare efectivă a controlului să fie dirijată prin intermediul societăților secrete și oculte de tip reptilieni, Illuminati, francmasonerie etc, deși acestea se amăgeau că preiau controlul fiecare pentru ea însăși. Deși pare scenariul cel mai sumbru, trebuie să recunoaștem că analiza tactică a situației în ansamblul ei ne conduce mai degrabă către această posibilitate.

Cât de bizar este faptul că avem filme cu scenarii apocaliptice de tipul Terminator care arată cum rețeaua globală Skynet (adică Rețea de comunicații din cer!) dezvoltă autonomie, inteligență artificială, preia controlul asupra forțelor armate, asupra resurselor lor militare și a roboților autonomi ce sunt controlați tocmai prin această rețea începând cu anul 2018 în film, iar noi lansăm la începutul lui 2019 rețeaua globală 5G, care va avea 20.000 de sateliți geostaționari pentru a putea menține rețeaua globală pe întreaga Suprafață a planetei, adică o rețea de tip „Skynet”?

De mult timp, de când adun informații pentru dumneavoastră și vi le ofer cat mai clar structurate, am înțeles că nu există coincidențe, ci doar planuri foarte bine puse la punct. Nici în acest caz nu cred în coincidență! Cum nu este o coincidență nici faptul că în august 2017 a apărut primul computer cuantic în China, iar în 2018 al doilea computer cuantic în SUA. Ambele aceste două computere au dezvoltat deja rețele neuronale necesare pentru o inteligență artificială extrem de complexă.

Vom vedea cum evoluează lucrurile în viitorul apropiat.

Există soluții la starea generalizată de asediu?

Dacă cumva lucrurile stau așa cum am expus aici, ce este de făcut?

1. În primul rând este necesar să obiectivăm situația așa cum este ea de fapt și nu cum ne iluzionam noi să credem că ar fi, datorită ignoranței noastre, sau cum ne manipuează tabăra celor interesați să credem.

2. Odată clarificate aspectele, este necesar ca ele să fie date în vileag și transmise cat mai multor oameni prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție.

3. Este necesar ca aceste probleme să fie amplu dezvoltate și dezbătute public, întoarse pe toate fețele în discursurile electorale ale politicienilor, în consultările dintre autoritățile statului și societatea civilă, cât și cu toți factorii de decizie, fie ei locali sau guvernamentali.

4. Să nu uităm că toate aceste mașinării, drone, roboți, automobile autonome și aparate dotate cu inteligență artificială au scopul declarat de a ne servi. De aceea într-o primă fază este relativ ușor ca ele să fie puse sub controlul uman. Este necesar pentru aceasta să cerem ferm autorităților, indiferent cât de corupte ar fi ele, să pună blocaje de netrecut în calea inteligenței artificiale (I. A.), în diferite domenii extrem de sensibile cum ar fi: armata, poliția, declanșarea armelor, sistemele energetice, rețelele de utilități, rețelele de comunicații etc

5. În urma dezbaterilor suficient de aprofundate, a propunerilor, a inițiativelor cetățenești, mințile omenești sănătoase să aleagă modalități înțelepte de securizare completă a fiecărui astfel de câmp tactic.

6. Modalitățile înțelepte odată alese și unanim stabilite, să fie implementate concret și susținut, până când controlul deplin asupra destinelor umanității să revină – din nou în totalitate – oamenilor de bună credință.

7. Odată securizate tehnologiile respective și definitiv eliminată amenințarea preluării controlului de către I.A., să luăm măsurile ce se impun pentru ca această amenințare să nu se mai poată infiltra nici în viitor în tehnologiile umanității.

Desdigur e înțelept să ne așteptăm ca I.A. să ne pună obstacole și bețe în roate în fiecare dintre aceste etape.

Însă e necesar să înțelegem că un plan bine structurat este de neoprit, chiar dacă avem de a face cu o inteligență – diabolică sau nu – foarte mare, deoarece toată această conjunctură a apărut pentru ca să ne învețe o lecție deosebit de importantă ca umanitate, lecție pe care altfel, în mod paradoxal, probabil că am fi ignorat-o sau nu am fi învățat-o.

Pentru a ne menține mereu moralul ridicat e foarte util să lecturăm cu atenție, într-o stare de spirit deschisă și smerită Apocalipsa lui Ioan sau Profeţiile lui SUNDAR SINGH, ori alte profeții asemănătoare.

Așa că ne asumăm cu curaj rolul pe care îl avem de jucat aici și acum ca generație și îl îndeplinim cu perseverență până la capăt.

Așa cum generațiile anterioare au jucat rolul lor la momentul potrivit, exact la fel procedăm și noi acum. Nu suntem nici mai buni, nici mai puțin buni decât predecesorii noștri, nici mai importanți, nici mai puțin importanți, nici mai eroici, nici mai puțin eroici ci doar ne jucăm rolul pentru care existăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here