Dezvăluiri cutremurătoare despre Statul din Umbră

0
2090

Autor: G

Vom face noi dezvăluiri explozive referitoare la Cabala satanică planetară ce este cunoscută sub denumirea generică de Statul din Umbră

Cabala satanică a așa-zișilor „iluminați”, ce este de asemenea cunoscută și sub numele de Statul din Umbră (Deep State), împreună cu acoliții acestua, alcătuiesc doar 1% dintre locuitorii acestei planete, dar cu toate acestea respectiva Cabală satanică deține mai mult de jumătate din întreaga bogăție a lumii! Cercetătorii ce au studiat-o au ajuns la concluzia că, de fapt, este vorba despre o rețea malefică extraordinar de puternică, ce controlează multe dintre aspectele vieții noastre pe această planetă. Așa cum de altfel ați putut observa, despre această Cabană satanică nu veți putea citi niciodată în mass-media oficială, întrucât și aceasta este controlată și chiar cenzurată într-un mod atent și sistematic de către Cabala sinistră a Statului din Umbră.

Imensa majoritate a politicienilor nu îndrăznesc să vorbească nici ei despre toate acestea, întrucât sunt co-părtași la săvârșirea a nenumărate infracțiuni. A face declarații publice despre așa ceva ar fi, analogic vorbind, ca și cum un gangster ce face el însuși parte dintr-o bandă de răufăcători, ar alege să vorbească despre crimele și despre jafurile la care participă, În cadrul unei emisiuni de știri.

Actualmente mai mult ca niciodată multe ființe umane care și-au dat seama de ceea ce se petrece afirmă cu mult curaj că acest Stat din Umbră este o tenebroasă entitate ascunsă, dar în mod paradoxal, această entitate este de fapt ascunsă la vedere!

Pentru toți aceia care sunt conștienți și care privesc cu multă atenție și luciditate la tot și toate cele ce se petrec în jurul lor, crunta realitate a existenței acestei Cabale satanice nu este deloc ascunsă, ci dimpotrivă, realitatea acesteia este chiar lesne de sesizat atunci când se analizează într-o manieră inteligentă multe dintre evenimentele ce se petrec actualmente pe această planetă.

În ultima vreme, mai mult ca niciodată, se poate spune că Statul din Umbră este cauza a tot ceea ce se petrece malefic, nefast pe planeta Pământ. Pentru a supraviețui cu bine următoarei perioade din istoria omenirii, care va fi una destul de dificilă, în aceste vremuri apocaliptice pe care le trăim.

Este esențial să înțelegem marea majoritate a aspectelor oculte referitoare la acest Stat din Umbră. Acest Stat din Umbră este de fapt alcătuit din unii angajați de top din SUA cum ar fi: CIA, FBI, NSA, FMI, Consiliul afacerilor externe (CFR), Banca Reglementărilor Internaționale (BIS), unii generali, amirali, dar și alți membri ai armatei americane, congresmeni și senatori, directori ai unor importante agenții de supervizare și C.O. ai unor mari companii multinaționale, ale căror portofolii de acțiuni sunt deținute în marea lor majoritate de către anumiți acoliți ai Statului din Umbră. Toate aceste agenții reprezintă pentru Statul cel satanic din Umbră niște așa-ziși „caii de tracțiune”. „Vizitiul” acestet calești sunt membrii elitei satanice a așa-zișilor „iluminați” care mai sunt numiți și Cabala satanică. Controlul satanic ce este exercitat actualmente de către Statul din Umbră este rezultatul unei conspirații abil organizate, ce are drept scop deocamdată secret, instaurarea Noii Ordini Mondiale ce ar urma să aibă la bază revolta luciferică împotriva lui Dumnezeu și a naturii. Vârful acestei piramide de control este alcătuit din conducătorii satanici ai Octogonului.

Demascarea Octogonului

 Octogonul este denumirea unei organizații malefice satanice ce a fost înființată cu mult timp în urmă de către Ordinul Cavalerilor Templieri și în afară de SUA această grupare satanică își are un alt sediu important în Elveția.

Gruparea satanică a Octogonului este un fel de caracatiță globală a elitei satanice, ce conduce din umbră această lume și ale cărei tentacule au pătruns cam în toate nișele societății actuale. Din această grupare satanică numită Octogonul,  fac parte bancherii corupți din Elveția, ce sunt numiți Faraonii, și care sunt descendenți ai templierilor, care totodată sunt niște adepți ai practicilor oculte satanice ce își au originea în Babilon și în Egipt. Toți aceștia alcătuiesc Oligarhia ascunsă satanică ce conduce actualmente întreaga lume. Pentru membrii acestei entități tenebroase malefice ce se află la vârful piramidei satanice a Statului din Umbră și este necesar să precizăm că mulți dintre aceștia se află în SUA. Pentru ei, pentru membrii acestei grupări malefice ce se află la vârful piramidei satanice a Statului din Umbră, toate ființele umane de pe această planetă nu suntem altceva decât niște sclavi asupra cărora ei consideră că dețin toate drepturile fundamentale de proprietate, putând face oricând cu oamenii orice își doresc.

Cea de a doua sferă de putere ocultă care se subordonează elitei Octogonului este formată mai ales din foști naziști și din anumiți oameni ce sunt niște sociopați, iar un exemplu de acest fel este miliardarul George Soros. În conformitate cu dezvăluirile ce sunt expuse în filmul documentar intitulat „Spectacolul Faraonilor”, ultima fortăreață a templului templierilor a fost cucerită la data de 18 mai  1291 și la numai două luni și jumătate după aceea au fost puse bazele statului elvețian la 1 august 1291. În conformitate cu informațiile ce sunt prezentate în acest film documentar, comoara templierilor a fost ascunsă în Elveția și prin intermediul acestor imense bogății au fost apoi create Băncile elvețiene. Este necesar să precizăm că și francmasonii se trag tot din Ordinul cavalerilor templieri. Însă respectivii Faraoni sunt încă printre noi și conduc lumea prin intermediul unor societăți secrete satanice. Printre aceste societăți secrete satanice se află și gruparea malefică a așa-zișilor „iluminați”. Se spune uneori că:

„Faraonul și armata sa au dispărut în mare”

 Această afirmație nu este deloc întâmplătoare, așa cum veți putea descoperi în dezvăluirile pe care vi le oferim.

În Egiptul antic faraonul era privit sau considerat ca fiind cel mai puternic personaj. El era atât liderul politic cat și conducătorul religios al poporului egiptean. Acesta deținea titlul de „Stăpân al celor două ținuturi”, dar și titlul de „Mare preot al tuturor templelo”.

În afară de SUA, un alt sediu important al activității actuale a acestor siniștri descendenți ai faraonilor se află în Elveția, cam la 6000 m sub suprafața lacului Geneva, acolo unde alături de acest sediu important se găsește una dintre intrările în complexul CERN. Acești așa zișii faraoni ce au orientare satanică s-au reunit sub cupola unei bizare clici malefice numită Octogonul. Această grupare malefică este o organizație nazistă extrem de secretă, ce a fost structurată la sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial și care și-a propus să adune laolaltă întreaga avere ce este alcătuită nu mai din aurul nazist, ci și din toate bunurile care, de-a lungul timpului, nu au mai fost niciodată revendicate și care au fost depuse în Elveția. Acești membri ai elitei satanice ce activează în Elveția au plănuit să folosească toată această avere ulterior, în vederea dezlănțuiri unor viitoare războaie, cat și pentru a finanța diverse acțiuni ilegale malefice. Toate aceste bogății alcătuiesc o parte importantă dintre așa-zisele „fonduri negre”, fonduri ce există de asemenea și în cadrul grupării secrete sau satanice a așa-zișilor „iluminați”, ce se află în SUA .

CERN este totodată cel mai mare și cel mai avansat laborator de cercetare nucleară din lume. Securitatea acestui stabiliment este extrem de strictă, incinta respectivă fiind totodată una dintre locațiile top secret de pe planetă. Motivul pentru aceasta este faptul că acolo se găsește intrarea la un alt centru important  al CIA.  Până nu demult această locație a cartierului lor general era complet necunoscută publicului larg.

10 motive pentru care Elveția a fost aleasă drept un alt sediu important al Statului satanic din Umbră!.

1. Elveția e situată în Europa Centrală.

2. Elveția este singura națiune neutră de pe planeta Pământ.

3. Elveția este singura națiune suverană de pe planeta Pământ.

4. În Elveția se găsește și este funcțional sistemul de interceptare (de informații) ONIX.

5. Elveția este o altă reședință a așa-numitei C-ul cel sfânt, sau cu alte cuvinte, este o altă reședință a CIA.

6. În Elveția se află sediul Băncii Reglementărilor Internaționale  BIS.

7. Codul  CH care înseamnă în limba latină Confederatio Helvetica, precum și cuvântul franțuzesc Suisse, ambele ce desemnează Elveția, sunt echivalente de fapt cu CIA și cu forțele naziste secrete SS.

8. Ziua națională a Elveției este, deloc întâmplător, sărbătorită la aceeași dată la care se celebrează aniversarea Templului Spionilor.

9. Elveția a fost și într-o considerabilă măsură a rămas strâns legată de unii dictatori precum Hitler, Mussolini, Kim Jong Un (conducătorul Comunist al Coreei), etc.

10. Bazele statului elvețian au fost puse de ordinul Cavalerilor templieri și de Ordinul Ospitalierilor, ce este numit și Ordinul Cavalerilor Sfântului Ioan.

Este de asemenea necesar să aflați că, chiar lângă sediul CERN, se află și o intrare secretă în cel de al doilea sediu al CIA , ce este situat în canioanele lanțului muntos care se află sub suprafața lacului Geneva. Accesul acolo este posibil doar prin intermediul unor trenuri subterane care pornesc din sediul CERN, cât și prin intermediul unor submarine care parcurg un tunel subacvatic ce are o lungime de aproximativ 275 km. Acel tunel subteran secret începe din localitatea Genova, Italia, iar capătul acelui tunel se află în apele lacului Geneva.

Vă oferim în continuare alte informații extrem de importante ce sunt foarte semnificative și chiar zguduitoare. 

Logo-ul instituției CERN conține într-o manieră criptică numărul 666, care așa cum știm este numărul fiarei despre care se vorbește în Apocalipsă.

Fiara este un eufemism biblic ce se referă inclusiv la inteligența artificială, la diavoli, la satana și la Antichrist. Acest logo face totodată referire și la Roma, întrucât se poate spune că numărul 666 echivalează totodată cu o referire la Imperiul Roman.

Chiar dacă toate acestea ar putea să fie o mare surpriză pentru unii, adevărul cel adevărat este că Imperiu Roman încă există, iar acesta este acum localizat în unele baze secrete subterană, iar accesul în aceste baze subterane secrete se face prin Groenlanda. Imperiul Roman actual deține controlul asupra unei lumi subterane ce și-a ocultat cu abilitate existența de ceea ce am putea numi ochii oamenilor de rând. Acest control este exercitat inclusiv prin intermediul acestei elite satanice ce se află în Elveția și care neîntâmplător este un alt sediu important al  CIA. 

Se mai știe de asemenea că în Elveția această elită satanică gestionează și susține în lumea subterană așa-zisul „Sistem al Babilonului”. Metaforic vorbind, aceste  baze  subterane ce există în Elveția sunt „sita” acestei lumi subterane. Conducătorii satanici ascunși din Elveția dau ordine pentru a fi eliminate prin asasinat ființele ce sunt considerate a fi foarte deranjante, sau cenzurează prompt ideile deranjante, nedorite, inclusiv acelea ce se referă la cel de-al doilea sediu, secret, al CIA, dar și la faptul că Imperiul Roman încă există, fiind situat într-o bază subterană secretă ce există, și la care se poate avea acces prin Groenlanda.

Este necesar să precizăm că Institutul Federal pentru Tehnologie din Zürich a realizat un studiu intitulat „Rețeaua de control Global a corporațiilor”. Studiul respectiv a dovedit că de fapt lumea este condusă actualmente de un mic consorțiu de corporații ce este alcătuit în principal din unele bănci. 147 de corporații ce formează o sui-generis Super- entitate deține deja controlul total asupra a 40% din bogăția întregii lumi. Aceasta este economia reală, iar mega-corporațiile respective se află în permanență în centrul economiei globale.

Sunt descendente ale arhonilor cele 13 familii ce conduc încă lumea:

Rothschild (Bauer or Bower) – Pindar
Rockefeller
Warburg (del Banco)
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Habsburg
Krupp
Plantagenet
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Arhonii sunt niște entități satanice inteligente, viclene și chiar foarte puternice. Aceste 13 familii dețin, printre altele, instituția privată a Federal Reserve Bank din SUA, precum și toate celelalte bănci centrale din lume, dintre care amintim England Bank și Deutsch Bank din Germania și se ocupă cu spălarea banilor ce provin din operațiunile ilegale ale Băncii Octogonului. Banca Reglementărilor Internaționale (BIS) este situată în localitatea Basel din Elveția. 

Grupul malefic Bilderberg, dar și Consiliul pentru Relații Externe (CFR), dar și Comisia Trilaterală fac toate parte integrantă din cartelul bancar ce reprezintă totodată – am putea spune – cea mai mare înșelătorie a lumii de azi. Grupul malefic Bilderberg și Consiliul pentru Relații Externe (CFR) sunt actualmente însărcinate cu instaurarea insidioasă a Noii Ordini Mondiale, iar pe ordinea lor de zi se află printre altele, controlul asupra populației, vaccinările, inclusiv instituirea vaccinărilor obligatorii, chemtrails-urile (dârele morții), otrăvirea sistematică a hranei, mai ales cu feluriți aditivi toxici, dar și otrăvirea apei și a aerului, precum și gestionarea cartelurilor secrete ce se ocupă cu traficul de droguri. Împreună, toate aceste grupuri malefice alcătuiesc „mlaștina” globală ce tocmai a început să fie drenată în ultima vreme de echipa președintelui tTrump, acesta din urmă beneficiind totodată de ajutorul imens al Alianței pentru planeta Pământ, dar și de sprijinul din ce în ce mai mare al patrioților din Statele Unite ale Americii, dar și de către ființele umane ce devin conștiente de dezastrele pe care această clică satanică le face să apară și chiar le finanțează pe această planetă.

Este binevenit să reținem că aproape toate țările de pe această planetă au fost deja încorporate de către Cabala tenebroasă satanică ce conduce din umbră această lume. În anumite companii ce urmează sau care au urmat să fie falimentate prin intermediul cartelului bancar ce include și cele 13 familii descendente care se află de multă vreme în cârdășie cu acele entități satanice foarte puternice ce ce sunt numite arhoni.

De curând averea acestor 13 familii precum și marile averi ale familiilor de gangsteri bancheri, au fost confiscate de forțele binelui ce veghează asupra ființelor umane de pe planeta Pământ și este necesar să adăugăm că acțiunea respectivă s-a desfășurat sub îndrumarea celor 188 de membri ai Consiliului guvernatorilor Băncii Mondiale și al administratorului proiectului numit Gardianul Global care supervizează instituția globală a datoriilor. Noul administrator a fost desemnat de toți liderii lumii pentru a conduce noua mișcare globală a libertății ce se desfășoară acum în conformitate cu modelul inteligent al tranziției la un nou sistem de guvernare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here