Mărturiile cutremurătoare ale unui angajat ce montează antene despre rețeaua 5G

0
1562

Am primit următoarea mărturie pe care v-o punem la dispoziție spre a reflecta asupra acestor aspecte, spre a îi informa pe cei apropiați și spre a lua măsurile legale pe care le considerați de cuviință…

„Am vorbit cu un client de-al nostru care se ocupă cu instalarea antenelor 5G în București. La această dată (1.09.2020) au instalat 140 antene funcționale și au contract ca pâna la 1 ianuarie 2021 (care este data pornirii rețelei 5G cu acoperire totala pe București), să finalizeze instalarea a 4500 de antene și 20 de noduri de distribuție majore  în capitală. Instalările nu se vor opri aici, așa cum spune el, vor fi antene 5G pe fiecare bloc, iar în zona de case la fiecare 2-3 stâlpi de pe stradă. Antenele instalate lucrează pe 24-36Ghz. Ceea ce l-a uluit pe acest om este faptul că nu a întâmpinat nici o opoziție din partea locatarilor de la ultimul nivel, nici a administrației blocurilor. După cum spune el, au o procedură de instalare care este precedată de o discuție cu locatarii pe acoperișul cărora se va instala antena. În această procedură este inclusă și precizarea explicită că va fi afectată sănătatea, pot genera cancere, dureri de cap, amețeli, pierderi de memorie, alterare genetică. Cu toate aceste precizări mai toți locatarii intrabă cât de bun va fi semnalul și sunt super fericiți că la ei va fi cel mai bun semnal. Se face un contract cu termen nedefinit în care se precizează că au luat la cunoștință și își asumă eventualele probleme de sănătate! Locatarii pe acoperișul cărora se instalează antena sunt plătiți cu 25 eur / lună. Toate office buildingurile corporatiste au deja antene operaționale (Pipera mai ales). După estimarea sa, vor fi antene 5G pe blocuri sau stâlpi în maxim un an în tot Bucureștiul. Apoi urmează să instaleze la Cluj. Deocamdată primarul de la Cluj Emil Boc a refuzat 5 G! (Cinste lui! – apropo, clujeni, aveți mare grijă cum votați, pentru a vă păstra primarul și cereți-i să se angajeze ferm că în mandatul lui nu vor fi instalate astfel de antene 5G în Cluj!)

Pe 1 ianuarie se va porni întreaga rețea 5G în București.

În procesul de instalare au fost la sediul vodafone romania din Pipera, apoi ca să verifice semnalul, au coborât la spitalul COVID de lânga sediul vodafone (spital construit cu corturi) și au constatat că spitalul este gol-golut, doar portarii erau acolo, deși la tv se trâmbițează sus și tare că spitalul e complet ocupat cu pacienți.

Deși nu l-am întrebat, ne-a precizat că efectele devastatoare ale Tehnologiei 5G vor fi puse pe seama Coronavirus 2019-2020-2021 [Este știut deja că cele mai frecvente disfuncții pe care le provoacă tehnologia 5G sunt isuficiența respiratorie severă și aritmii cardiace]. Și evident vor folosi aceste evenimente Covid să impună vaccinarea obligatorie.

Din câte ne-a spus am aflat că în Franța, cu ceva timp în urmă, au testat rețeaua 5G în Paris timp de 12 ore la capacitate maximă și au provocat moartea multor păsări și insecte. În București au repetat testul cu ce antene erau montate, dar nu s-a produs același efect. Ne-a precizat că adaptează emisia 5G să nu provoace efecte nocive rapid. Rețeaua 5G operațională acum în București este de fapt un 4G+ numit impropriu 5G. Rețeaua full 5G va fi pornită la 1 ianuarie 2021.

Antenele folosite au un efect nociv maxim pe o rază de 30 de metri în jurul lor.

Echipele de instalare au fost instruite să nu stea în perimetrul acela când se fac reglaje/teste.

Legat de acceptul cetățenilor, ne-a spus că chiar dacă antena se poziționează peste 4 apartamente și obțin acceptul doar la 3 din proprietari ei tot instalează! [Ceea ce este ilegal!]

Cam asta este situația din teren în București.”

STOP 5G

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here