Planuri de Eugenie din 1981 și criza Covid 19

0
528

Jacques Attali, consilierul președintelui francez François Mitterand, a făcut în 1981 o comunicare șocantă în „Viitorul vieții”. Lucrarea este disponibilă, iar conținutul său este cutremurător mai ales din perspectiva „Pandemiei” de Coronavirus (care însă NU A FOST NICIODATĂ DECLARATĂ OFICIAL NICI MĂCAR CA EPIDEMIE!!!)

SURSA:

Jacques Attali, „Viitorul vieții”, Interviuri cu Michel Salomon, colecția Les Visages de l`avenir, ediția SEGHERS, 1981.

Lectura video realizată de  Grenzenlos Ieben  durează 3min27sec și este probabil cel mai semnificativ video despre criza anilor 2020-2021 pe care l-ați văzut până în prezent. În acest sens. chiar vă rugăm să menționați pe scurt dacă și dumneavoastră considerați că acest video este foarte important de a fi vizionat și de a căuta să verificăm apoi autenticitatea acestor afirmații ce clarifică pe deplin incoerența aparent „întâmplătoare” a TUTUROR autorităților statale sau internaționale. Vă mulțumim!

Surse:

  • Jacques Attali, „Viitorul vieții”, Interviuri cu Michel Salomon, colecția Les Visages de l`avenir, ediția SEGHERS, 1981
  • AFP Factuel
  • 20minutes.fr
  • g4media.ro

Deși AFP susține că postarea ar fi falsă, totuși atât AFP, cât și autorul, recunosc prezența în text a aproximativ 80% din cele afirmate în video, iar sensul este spre Eugenie în mod evident!

Probabil un activist zelos și-a zis să accentueze ideea esențială a textului spre a fi clar oricui ce planuri se urzesc.

Dar chiar dacă luăm doar pasajele recunoscute de autor ca fiind autentice, afirmațiile sale sunt profund îngrijorătoare și arată clar tendința oamenilor politici din funcții importante, INDIFERENT DE PARTID, DOCTRINĂ, DECENIU! către EUGENIE ȘI REDUCEREA POPULAȚIEI!

Oferim citatele recunoscute de autor și de AFP ca fiind cuprinse în carte (vom investiga dacă nu cumva și celelalte sunt incluse, dar negate vehement în prezent de autor, deoarece ar conduce direct la acuzația de genocid și de conspirație la crime împotriva umanității, așa că e lesne de înțeles negarea autorului din această posibilă perspectivă).

Jacques Attali

„Dar de îndată ce ai peste 60/65 de ani, omul trăiește mai mult decât produce și, prin urmare, este scump pentru societate”

„Într-adevăr, din punctul de vedere al societății, este mult mai bine ca mașina umană să se oprească brusc, decât să se deterioreze treptat”

„Prin urmare, cred că în însăși logica societății industriale, obiectivul nu va mai fi extinderea speranței de viață, ci asigurarea faptului că într-o durată de viață fixă, omul trăiește cât mai bine, dar în așa fel încât cheltuielile cu sănătatea vor fi cât mai mici în ceea ce privește costurile pentru comunitate”

„Eutanasierea va fi unul dintre instrumentele esențiale ale viitoarelor noastre societăți în toate cazurile. Într-o logică socialistă, pentru început, problema apare după cum urmează: logica socialistă este libertatea și libertatea fundamentală este sinuciderea; , dreptul la sinucidere directă sau indirectă este, prin urmare, o valoare absolută în acest tip de societate. viața atunci când este prea insuportabilă sau din punct de vedere economic prea scump, va apărea și va fi o practică obișnuită. Prin urmare, cred că eutanasierea, indiferent dacă este o valoare a libertății sau o marfă, va fi una dintre regulile societății viitoare. ”

Probabil pornind de la afirmația stranie că: eutanasierea… este… o marfă” se ridică firesc întrebarea:

Ce vrea să spună Jacques Attali prin aceste cuvinte? Deoarece în toate cazurile unde este implementată, eutanasierea NU ESTE O MARFĂ!!!, ci un act medical (discutabil!), dar liber consimțit!

Cum ar putea ca Eutanasierea să DEVINĂ o marfă?

Păi răspunsul la această întrebare este dat chiar prin parafrazarea textului original și prin adăugarea aspectelor legate de virus, pandemie, vaccinuri experimentale sau ce or fi ele. Am putea spune că, pe lângă textul ui Jacques Attali, cel care a parafrazat a inclus o radiografie foarte lucidă a momentului și perfect posibilă în planificare și acțiune, ca o continuare probabilă a acelor afirmații inițiale!

Așa că, chiar dacă aceste cuvinte nu îi aparțin, poate, efectiv lui Jacques Attali în 1981, ele „se citesc printre rânduri”!

Îl somăm public pe acest fost om politic, Jacques Attali, să explice întregii umanități, dacă sensul nu era cel exprimat în video,  ce a vrut să spună prin afirmația:

eutanasierea […] este […] o marfă”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here