Microsoft se dă de gol că are TEHNOLOGIE HOLOGRAFICĂ FĂRĂ TRANSPARENȚĂ!!!

0
687

În 18 iulie 2019 se lansa în Las Vegas o prezentare a Microsoft, o realizare tehnică excepțională în care apare o hologramă a unei persoane vorbind japoneză, fără ca acea persoană să cunoască limba japoneză sau mimica feței ce corespunde pronunției în limba japobeză. Desigur că aceasta nu este o simplă înregistrare, ci o înregistrare augmentată de Inteligența Artificială și reconstruită corespunzător.

Ați vizionat la știri sau pe rețelele de socializare acest videoclip? Presupun că nu. Asociația ADLC e formată din oameni plini de curiozitate, ce caută cu asiduitate tot ceea ce merită interesul public. Totuși abia în 20.09.2020 am aflat de această știre și am vizionat videoclipul. Este foarte bizar că mainstream media (mass media oficială) nu insistă pe subiecte incomode, cum este acesta (tehnologia Hologramei opace).

De ce oare? Ce are Microsoft de ascuns?

Ei bine, poate ați observat, HOLOGRAMA FILMATĂ ÎN RESPECTIVUL EVENIMENT LIVE NU ARE TRANSPARENȚĂ!!!, adică nu se poate vedea prin hologramă peretele din spate (un ecran), dar nici persoana de pe scenă!!!

Trebuie să recunoaștem, este o tehnologie extraordinară! Totuși nu au fost făcute DELOC precizări despre această tehnologie, pe care într-un mod straniu Microsoft o trece sub tăcere! Nu a fost nici o publicație științifică și nici o comunicare de știri sau științifică în acest sens!

De ce nu există informații despre HOLOGRAMA OPACĂ???

Răspunsul este simplu: cu acea ocazie Microsoft al cărui CEO a fost până de curând „filantropul” Bill Gates, a prezentat TEHNOLOGIA CARE A STAT LA BAZA MINCIUNII TRANSMISĂ LIVE LA NIVEL PLANETAR A PRĂBUȘIRII AȘA-ZIS „TERORISTE” A TURNURILOR GEMENE DE LA WTC DIN NEW YORK ÎN 2001!!!

Desigur, nu ne referim la AI care convertește limba engleză în limba japoneză, inclusiv cu mimica statuetei holografice, ci ne referim la   tehnologia holografică opacă! Practic vorbind, acea prezentare este un autodenunț!

Într-adevăr, foarte mulți speciaiști în analiză tactică și de imagini tactice au afirmat că al doilea avion ce „a fost filmat în direct de ABC și NBC cum intră în clădire” a avut un comportament foarte straniu: nu a prezentat ruperea aripilor, a fuzelajului sau a cozii, nici căderea vreunui bagaj sau obiect la impact, ci a fost „absorbit” în clădire ca și când ar fi fost un film de desene animate. Singura explicație pe care au găsit-o aceșțti specialiști este că s-a folosit o hologramă a avionului, dar existau două impedimente:

  • nu se cunoștea la acea oră public tehnologia holografică vizibilă în lumina zilei;
  • nu se cunoștea la acea oră public tehnologia ce permite obținerea unei holograme opace.

De altfel, se știe că poliția a confiscat toate aparatele fotografice și camerele de filmat ce au filmat incidentul dintr-un anumit unghi, deoarece (susținem noi) din acel unghi cu soarele aproape complet dincolo de avion, fuzelajul „avionului deturnat de teroriști” era parțial transparent, ceea ce desigur ar fi imposibil în mod normal.

Ambele aceste impedimente dispar însă în lumina prezentării hologramei opace în lumină intensă!!!

Iată de ce considerăm că Microsoft s-a autoincriminat cu ocazia prezentării din Las Vegas și – culmea impertinenței! – aceast autodenunț a fost făcut tocmai în SUA!!!

Așteptăm clarificări oficiale din partea Microsoft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here