CEO-ul Facebook, Zuckerberg, își exprimă îngrijorarea cu privire la vaccinurile COVID-19 în scurte video-uri!

0
757

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a făcut comentarii anul trecut cu privire la vaccinurile COVID-19 care sunt în opoziție cu politicile pe care propria platforma le-a implementat recent.

Zuckerberg a declarat în iulie 2020: „Vreau doar să mă asigur că împărtășesc o anumită precauție cu privire la acest vaccin, deoarece nu cunoaștem efectele secundare pe termen lung ale modificării efective a ADN-ului oamenilor prin ARN-mesager… pentru a produce acești anticorpi, cât și dacă acest lucru provoacă alte mutații sau alte riscuri ulterioare. Deci, există întrebări pe ambele căi de dezvoltare a vaccinului.”

Zuckerberg a adoptat o cu totul altă  poziție atunci când a apărut într-un forum online în noiembrie 2020 alături de dr. Anthony Fauci, în cadrul unei regii de mâna a doua:

„Doar pentru a clarifica un aspect, înțeleg că aceste vaccinuri nu vă modifică ADN-ul sau ARN-ul. Deci acesta este doar un punct important de clarificat”, a spus Zuckerberg, determinându-l pe Fauci să spună: „Nu, în primul rând, ADN-ul este inerent propriului nucleu celular. Orice genă străină ce pătrunde va fi în cele din urmă eliminată.”

Facebook nu a răspuns la o cerere de comentariu referitor la cele două poziții contradictorii.

Video-urile care au fost publicate de Project Veritas, un câine de pază al jurnalismului, se presupune că a fost din sesiunea de întrebări și răspunsuri săptămânale interne a Facebook.

Facebook-ul lui Zuckerberg a impus linii directoare dure asupra a ceea ce oamenii pot posta despre COVID-19 și a interzis sau restricționat un număr de utilizatori pentru încălcarea politicilor Facebook

Facebook, la începutul lunii februarie 2021, a declarat că va elimina orice postări cu afirmații despre vaccinurile COVID-19 considerate false de către grupurile de sănătate sau așa-numiții factori de verificare.

Întrebare: Cine autorizează acești factori de verificare? Cine ne asigură că nu sunt factori de manipulare a opiniei publice, mai ales că interesele legate de vaccinuri implică profituri uriașe, ce nu au mai fost obținute niciodată până acum de nici o companie Big pharma?

Facebook a declarat într-o postare pe blog: „Astăzi, în urma consultărilor cu organizații de sănătate de vârf, inclusiv cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), extindem lista de afirmații false pe care le vom elimina pentru a include afirmații suplimentare demontate despre coronavirus și vaccinuri”.

Lista include „afirmațiile că vaccinul COVID-19 modifică ADN-ul oamenilor”.

Administratorilor grupurilor li se va cere să verifice toate postările dacă grupurile au fost etichetate ca fiind problematice în ceea ce privește postările care au fost făcute.

„Reclamațiile referitoare la COVID-19 sau vaccinurile care nu încalcă aceste politici vor fi în continuare eligibile pentru revizuire de către verificatorii noștri de la terți și, dacă sunt calificate ca false, vor fi etichetate și retrogradate”, a declarat compania.

Filmele care îl prezintă pe Zuckerberg comentând cu privire la diverse probleme au fost anterior făcute publice de Project Veritas. Într-un singur clip, el a lăudat primele ordine ale lui Biden „pe domenii pe care, în calitate de companie, le vizau de ceva timp”. „Domenii precum imigrația, prezervarea DACA, încetarea restricțiilor privind călătoriile din țările cu majoritate musulmană, precum și alte ordine executive privind clima și promovarea justiției și echității rasiale. Cred că toți au fost pași importanți și pozitivi ”, a spus el.

Facebook l-a interzis pe președintele Donald Trump în ianuarie, în timp ce Trump era încă în funcție. Trump rămâne blocat pe platformă, deși postările sale nu aveau nici o legătură cu COVID sau cu vaccinurile !!!.

De asemenea, emisiunile Live difuzate de postul de televiziune Nașul Tv din România au fost cenzurate și blocate de Facebook în mod ilegal în România, deoarece acest post tv are licență de emisie și toate avizele la zi, iar Constituția prevede: „Nici o publicație nu poate fi suprimată în nici un fel”!

Facebook nu a informat în prealabil, nu a comentat și nici nu a răspuns în nici un fel la solicitarea explicării acestor acțiuni din social – media de tip propagandă / cenzură fascistă, comunistă sau neo-marxistă.

Heil Facebook! ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here