Filmul documemtar „Plandemic” dezvăluie planurile ascunse în COVID-19

0
1419

Filmul complet „Plandemic” a fost lansat în 19.08.2020 online, în ciuda sforțărilor extraordinare de a-l opri și de a-l cenzura.

Este numit „Plandemic Partea 2” de mulți deoarece în mai 2020, cineastul Mikki Willis a lansat un trailer „teaser” al filmului, care a prezentat un interviu cu denunțătoarea dr. Judy Mikovits, care a expus frauda lui Anthony Fauci, devăluinndu-i activitățile criminale (chiar de genocid!)

Acest „trailer” a devenit imediat viral, iar Deep State a intrat în vrie pentru a încerca să micșoreze daunele și să-l cenzureze, ceea ce a mărit și mai mult interesul publicului larg pentru adevăr. Se estimează că aproape 1 miliard de oameni au vizionat până acum acest videoclip, care este numit în prezent de mulți pe rețelele de socializare „Plandemie 1”.

Mii de medici din întreaga lume s-au prezentat și au și au explicat că COVID-19 este 100% curabil și că Anthony Fauci a respins aceste remedii în favoarea noilor „medicamente” și „vaccinuri” care au provocat deja milioane de decese la nivel mondial.

Filmul complet lansat în august 2020 conține un interviu cu dr. Judy Mikovits, interviu ce merită toată atenția noastră.

Mikki Willis

Filmul complet lansat pe 19 august 2020 oferă dovezi clare că tot ce se desfășoară astăzi a fost planificat de la sfârșitul anilor 1990, când s-au depus cantități masive de brevete pe coronavirusuri (în 1999), potrivit analistului național de informații David E. Martin, doctor.

Tiranii medicali precum Anthony Fauci și liderii CDC au descoperit o „mină de aur” în 2003, odată cu primul focar SARS Coronavirus din Asia.

Conduși și finanțați ilegal de Anthony Fauci, au brevetat coronavirusul SARS și au procedat la dezvoltarea unui „imperiu” în virusologia ADN – ARN.

După cum raportează Dr. David Martin:

„Au văzut că un virus ce poate fi ușor manipulat  e ceva foarte valoros pentru planurile lor.

În 2003, au căutat să  îl breveteze și s-au asigurat că au controlat drepturile de proprietate asupra bolii, asupra virusului și a detectării acesteia și a tuturor măsurărilor acesteia.

În perioada 2003 – 2018, au controlat 100% din fluxul de numerar care a construit imperiul în jurul complexului industrial al coronavirusului.”

Filmul este încărcat de mărturii de specialitate, inclusiv cei cu care cititorii de la Health Impact News sunt deja familiarizați, precum: dr. Meryl Nass, Google Whistleblower – Zach Vorhies, avocat Mary Holland, și, bineînțeles, dr. Judy Mikovits.

De la preluarea de către Rockefeller a mass-media și a industriei farmaceutice cu ani în urmă, până la creșterea modernă a tehnocrației condusă de Bill Gates, până la actuala Plandemie folosită pentru a instala frica în masă, acest film le demomtează pe toate.

Vă rugăm să vizionați și să distribuiți pentru vizionare cât mai multor oameni lucizi puteți acest film, produs genial de Mikki Willis, pentru că mai e foarte puțin timp pentru a trezi masele și pentru a împiedica globaliștii să își pună în aplicare pe deplin Noua Ordine Mondială.

Suntem siguri că mărturiile din acest documentar vor fi de referință în deceniile următoare.

Filmul documentar

„Plandemic 2”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here