Există un PLAN SECRET de a pune în carantină regiunea Brașov?

0
1489

Pe canalele oficiale ale asociației ADLC am primit mai multe sesizări ale unor cetățeni din Brașov, îngrijorați de anumite zvonuri pe care le aud tot mai frecvent. Chiar și o persoană din Primăria Brașov s-a confesat unei cunoștințe, spunând cu îngrijorare că a aflat că după 1 iulie 2020 zona Brașov va intra în carantină – legat de epidemia de coronavirus.

Am verificat și noi și am constatat că în ultimele 10 zile RAPORTĂRILE CAZURILOR DE „INFECTARE” AU CRESCUT FOARTE MULT ÎN  REGIUNEA BRAȘOV.

Vreau să fim bine înțeleși: NU afirmăm cumva că acest virus nu ar existaă, sau că oamenii nu s-ar îmbolnăvi. Dar vă întreb: Cum e posibil ca „Pandemia” să fie reală, dacă aflăm cu 10 – 14 zile înainte că URMEAZĂ ca o anumită zonă să fie foarte afectată și declarată focar și zonă carantinată, deși din punct de vedere epidemiologic nu avem nici o cauzalitate directă în acest sens?!

Implementarea plandemiei

Sunt doar două modalități de a realiza acest plan criminal, dacă el există:

  • raportarea „noilor cazuri” prin includerea artificială a diagnosticelor fals-pozitive. Așa cum arată medicul Rashid Buttar, dar și David Icke, aceasta se obține foarte ușor prin modificarea factorului de multiplicare al sensibilității intrinseci a aparatului Real Time PC-R de la 35 la 37. Atunci când acest factor ar fi setat 40, TOATE testele ar fi pozitive, indiferent de la cine ar fi luate probele! Așa se explică misterul „pacienților asimptomatici”… Iată modalitatea simplă de manipulare a datelor despre „pandemie”!
  • Așa cum susține fostul agent CIA Robert Steele, e foarte probabil ca anumiți agenți secreți să fi eliberat intenționat din recipiente speciale virusul, ce se răspândește aerogen. Aceasta este – în opinia sa – explicația apariției virusului în Wuhan, în Italia, în Franța și în Germania, unde NU S-A PUTUT IDENTIFICA NICI PÂNĂ ÎN PREZENT „PACIENTUL ZERO” CE A PRODUS PRIMELE INFECTĂRI! Un alt argument în sprijinul acestei ipoteze este alterarea datelor statistice ale distribuției epidemiologice cu factori de răspândire puternic variabil în aceleași condiții sociologice.

Somăm public SRI și toate serviciile de informații să răspundă acestor întrebări, să specifice informările operative înaintate oportun către factorii decizionali constituționali, spre a nu fi declarați complici acestor planuri în anchetele penale corespunzătoare. Atragem atenția că de data aceasta toate activitățile  infracționale sau lipsa de acțiune conformă fișei postului vor fi anchetate și trimise în instanță, dar și soluționate conform adevărului! Se vor asigura de aceasta adevărații patrioți ce activează în toate domeniile cheie și își vor face datoria, indiferent de „siguranțele” montate de cei corupți.

Asociația noastră a primit primele mesaje referitoare la posibila carantinare a Brașovului în 19.06.2020, adică cu două săptămâni înainte de  începutul lunii iulie  2020. În cazul în care aceste aspecte se vor produce, prin însăși producerea lor vor incrimina serviciile de informații, factori ai administrației locale și centrale și agenți guvernamentali care se încadrează la atentat asupra sănătății publice, crime împotriva umanității și genocid.

Membrii Asociației realizează deja asiduu documentarea necesară pentru a depune plângerile penale în conformitate cu legile corespunzătoare imediat ce o astfel de situație s-ar confirma.

Vom urmări ca toți cei care vor fi acționat într-un sens infracțional să fie făcuți responsabili de faptele lor și aduși în fața instanțelor de judecată cu rechizitorii complete și cu soluționări juste conform Constituției!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here