Nu a fost descoperit „pacientul zero” în bizara Epidemie de Coronavirus din Italia!

0
312

De unde provine numele de COVID-19?

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anunțat marți, 18.02.2020, denumirea oficială a coronavirusului din China: COVID-19.

Această re-denumire a virusului, conform explicațiilor oferite de reprezentanții OMS, ar proveni de la „COronaVIrus Disease that was discovered in 2019” („boala declanşată de coronavirus care a fost descoperită în 2019”). Părerea noastră este că numele provine (în secret !) de la „Corona Ordered Virus that Increases Death [released in] 2019!”- „Corona Ordonat (comandat, solicitat, plătit) Virus care Crește Mortalitatea [lansat în] 2019 !”

Nu a fost descoperit „pacientul zero” în Italia

7 oameni au murit în Italia și alți peste 220 au fost infectați până în 24.02.2020. Rata răspândirii virusului în Italia este neașteptat de mare.

Ceea ce este cel mai ciudat este că nu s-a descoperit, nici după 10 zile, de către epidemiologii italieni „pacientul zero”.

Primele două cazuri, un bărbat și o femeie, provin din localități mici, de munte, și NU au intrat în contact direct cu nimeni din China și cu niciun bolnav.

Declarația Directorului pentru Europa al OMS Hans Kluge

„Ceea ce îngrijorează la situația din Italia este că nu toate cazurile înregistrate par să aibă un istoric epidemiologic clar, adică o legătură cu călătoriile în China sau contacte cu alte cazuri confirmate.”

El a mai precizat că, deși coronavirusul se răspândește rapid, mortalitatea este la o cotă foarte scăzută.

„În acest moment observăm o mortalitate de puțin peste 2%, majoritatea persoanelor fiind în vârstă și cu patologii anterioare. Acestea fiind spuse, în zonele afectate, riscul de infecție poate fi ridicat și din acest motiv rezidenții trebuie să respecte recomandările autorităților, inclusiv să nu meargă în locuri aglomerate”.

Datorită răspândirii rapide a virusului, carnavalul din Veneția a fost întrerupt ca măsură de precauție și cel puțin 10 localități din nordul Italiei – provinciile Veneto și Lombardia – au intrat oficial în carantină, deoarece în aceste regiuni s-au înregistrat primele două decese provocate de coronavirus – un bărbat de 78 de ani din regiunea Veneto și o femeie de 77 de ani din regiunea Lombardia. În plus, peste 220 de noi cazuri au fost confirmate, iar numărul acestora este într-o creștere rapidă.

Primul cetățean francez decedat infectat inexplicabil cu coronavirus

La fel stau lucrurile și cu primul cetățean francez decedat datorită coronavirusului ce nu a călătorit și nu a avut nici un contact – direct sau indirect – cu cineva infectat! – după cum arată directorul Direcției Naționale a Sănății din Franța, Jerome Salomon.

Profesorul de 60 de ani a lucrat la un liceu din orașul Crepy-en-Valois, la aproximativ 80 kilometri nord-est de Paris și nu a călătorit într-o zonă focar de coronavirus, a declarat Etienne Campion, director general al agenției de sănătate din regiunea Hauts-de-France. După ce s-a simțit rău, a încetat munca pe 12 februarie 2020 – la jumătatea vacanței școlare. El a fost testat pozitiv pentru coronavirus în secția de urgență a unui spital din Paris marți 25.02.2020 și a murit în aceeași noapte, arată france24.com.

La nivel global, peste 80.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus. Dintre aceștia, 24.000 de bolnavi s-au vindecat.

În 95% din cazuri simptomele bolii sunt relativ ușoare, semănând cu cele ale gripei. Doar aproximativ 4% dintre cazuri sunt foarte grave.

Coronavirusul NU îşi are originea în piaţă de fructe de mare din oraşul Wuhan

Un studiu realizat de o echipă de cercetători din China, potrivit South China Morning Post – după cum au declarat cercetătorii de la Grădina Botanică Tropicală Xishuangbanna din cadrul Academiei Chineze de Ştiinţe şi a Institutului Chinez de Cercetări Cerebrale – arată că:

Virusul a fost adus din altă parte! Cercetătorii au descoperit că, în timp ce virusul s-a răspândit rapid în piaţa de fructe de mare Huanan din Wuhan, au existat de fapt două faze de infectare a populaţiei: în 8 decembrie şi 6 ianuarie!

Echipa de cercetători a analizat datele a 93 de probe de coronavirus, prelevate din 12 ţări, căutând să identifice sursa infecţiei şi modul de răspândire.

În opinia noastră acest fapt demonstrat prin studiul epidemiologic și al semnăturii genetice a virușilor din diferitele probe arată fără dubiu că această epidemie a fost declanșată intemționat fie pentru a testa o armă biologică împotriva populației, fie pentru a reduce populația globului.

Un roman SF din 1981 descrie detalii ale epidemiei de coronavirus din 2020!

Scenariul acestei teribile pandemii a fost scris atât în 2011, dar și (mai exact!) în 1981 de către Dean Koontz cu un uluitor lux de amănunte! Cartea „The Eyes of Darkness” descrie drama unei mame ce își caută fiul afectat de o pandemie declanșată intenționat – o severă pneumonie!!! apărută în Wuhan!!! în jurul anului 2020!!!  Descrierea „în jurul anului 2020” (In around 2020) este extrem de exactă, virusul apărând în Wuhan în două etape: în 8 decembrie 2019 și 6 ianuarie 2020!!! Având în vedere perioada de incubație de 14 zile, intervalul reprezintă două cicluri de răspândire, adică

probabilitatea lansării intenționate a coronavirusului în piața din Wuhan este de 97%!

S-au găsit unii pe net care să demonteze asemănarea cărții SF publicată în 1981 cu evenimentele recente, spunând că în carte virusul Wuhan 400 era o armă biologică, pe când virusul ar fi apărut în epidemia reală de la animale (am văzut însă în paragrafele anterioare că acest coronavirus NU a apărut prin combinarea / mutația unuia / a două virusuri de la animale, iar dovezile arată o imensă probabilitate de a fi vorba de o armă produsă genetic în laborator). De asemenea aceștia afirmă că rata de incubație în carte ar fi de 4 ore și nu de 14 zile, iar mortalitatea descrisă în carte era de 100%, pe când în realitate mortalitatea infecției cu coronavirus e doar de 3-4%. Totuși coincidențele sunt cutremurătoare!

Toate acestea, cât și însăși faptul că s-au găsit repede unii care să demonteze „teoria conspirației”, ne susține convingerea că acest coronavirus Wuhan a fost LANSAT INTENȚIONAT!

Asistăm la derularea unui plan al francmasoneriei mondiale de reducere a populației globale?

Este o posibilitate demnă de luat în considerare. Iată argumentele noastre:

 • Sunt cunoscute afirmațiile mai multor masoni de rang înalt, de exemplu David Rockefeller, de reducere a populației planetei deoarece, cităm: „Masoneria poate ține sub control doar un miliard de oameni!”
 • În 2010 Bill Gates a afirmat că după părerea lui ar trebui redusă populația planetei și chiar a finanțat producerea unui vaccin cu efect de sterilizare temporară pentru barbații aparținând populației din Africa, așa cum se poate vedea și din reportajul urmator:
 • Modul de apariție a acestui virus este cel puțin suspect, ca și folosirea tehnicii de manipulare plan în plan în Wuhan.
 • Declanșarea stării de urgență de către OMS pentru Epidemia din China a fost amânată nejustificat (singurul motiv plauzibil fiind acela de a permite bolii să se răspândească cât mai mult!)
 • În Italia și Franța au apărut cazuri izolate de infectare cu coronavirus, inexplicabile din punct de vedere epidemiologic.
 • Bill Gates a cumpărat încă din 2007 patentul și cercetările virusologice pentru coronavirusul uman și a organizat o simulare cu participarea a mii de „confrați” a unei pandemii de coronavirus ce blochează transporturile, cât și întregul mecanism economic și financiar mondial!
 • Scenariul acestei teribile pandemii a fost scris atât în 2011 cu Contagion, cât și (mai exact) în 1981 de către Dean Koontz cu un uluitor lux de amănunte!
 • Wuhan este unul dintre primele orașe din China în care a fost testată implementarea tehnologiei 5G, alături de Beijing, Shanghai și Guangzhou. Tehnologia 5G a permis astfel transmiterea unui imens flux de date audio – video, permițând o mediatizare uriașă, nu doar  pe canalele audio și TV, cât mai ales prin transmisiile live pe rețelele de telefonie mobilă și internet. Noi vedem aici un plan laborios extrem de bine pus în aplicare!

Evoluția ulterioară a evenimentelor va răspunde tuturor acestor întrebări!

Surse

 • libertatea.ro
 • digi24.ro
 • mediafax.ro
 • g4media.ro
 • observator.ro
 • youtube.com
 • france24.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here