Descoperiri științifice de ultimă oră despre virusul SARS-CoV-2

0
906

Autor: G

Cercetări riguroase realizate în laborator au evidențiat că virusul SARS-CoV-2 este de fapt o armă biologică. Un prestigios laborator din India a stabilit că virusul SARS-Cov-2 nu este deloc un virus obișnuit, constatând că ARN-ul acestui virus este foarte asemănător cu acela al virusului HIV.

„În primul rând, am identificat patru porțiuni genetice care nu se mai regăsesc la niciun alt coronavirus din lume, dintre toți virușii cunoscuți până la această dată. Toate cele patru porțiuni genetice se atașează cu patru porțiuni scurte de aminoacizi din codul genetic al virusului HIV. Această surprinzătoare asemănare nu poate fi deloc întâmplătoare! Este foarte puțin probabil ca un virus să fi dobândit astfel de inserții unice într-un mod natural, într-o durată atât de scurtă de timp . În schimb, aceste inserții pot fi găsite în identificarea celulelor și a proteinelor de legare la membrană ce sunt localizate în genomul HIV”.

 Referitor la toate acestea considerăm că este necesar să facem unele precizări. Virusul imunodeficienței umane de tip unu, respectiv HIV-1, a fost izolat pentru prima dată în anul 1983 și a fost asociat cu sindromul imunodeficienței dobândite, SIDA, în anul 1984. un al doilea virus înrudit numit HIV-2, a fost descoperit ulterior în Africa de Vest. HIV-1 și HIV-2 aparțin familiei retrovirine și subfamiliei orto-retrovirine. Un retrovirus este un virus ARN care se poate replica în celula gazdă. Folosește propria enzimă numită revers-transcriptază pentru a produce ADN din ARN. Noua secvență de ADN este încorporată în genomul gazdei cu ajutorul unei enzime numite integrază. Celula gazdă se comportă cu noua secvență de ADN ca și cum aceasta ar face parte din propriile sale instrucțiuni pe care le urmează necondiționat, elaborând proteinele ce sunt necesare pentru asamblarea noilor copii ale virusului. 

Putem analiza o imagine ce ilustrează aceasta:

HIV-1 și HIV-2 sunt cele două retrovirusuri umane ce sunt cunoscute și care aparțin genului lentivirus. Cuvântul latin lentus poate fi tradus în limba română prin „lent”. Așadar virusul imunodeficienței umane de tip unu, respectiv HIV-1, NU este un coronavirus! Este demn de reținut că o porțiune de ARN ce codifică intrarea în celule a noului coronavirus SAARS-CoV-2 este în mod surprinzător aproape identică cu aceea a virusului HIV și în același timp nu se mai regăsește la nici un alt coronavirus din lume!

Laboratorul respectiv din India subliniază natura unică a virusului ce a fost descoperit pentru prima dată în localitatea Wuhan. Același studiu al respectivului laborator din India observă patru secvențe de aminoacizi ce sunt prezenți în virusul SAARS-CoV-2, ce sunt omoloage cu secvențele de aminoacizi din virusul HIV-1.

Iată ce afirmă cercetătorii de la acel laborator din India:

„Am comparat secvențe le de glicoproteine spike din virusul Covid-19 cu acelea ale virusului SAARS. La o examinare atentă a alinierii secvenței, am constatat că glicoproteina spike în virusul Covid-19 conține patru inserții. Pentru a investiga în continuare dacă aceste inserții sunt prezente în oricare alt coronavirus, am efectuat o aliniere cu secvența multiplă a aminoacizilor spike ale glicoproteinei din toate coronavirus-urile ce sunt disponibile. Am constatat cu acea ocazie că aceste patru inserții sunt prezente DOAR la virusul Covid-19 și nu sunt prezente în nici un alt coronavirus ce a fost analizat. Am tradus apoi genomul aliniat și am constatat că aceste inserții sunt prezente în toate virusurile ce au fost descoperite în orașul Wuhan și care au fost identificate ca fiind virusul Covid-19, cu excepția virusului 2019-nCoV cu liliac ca gazdă!

Fiind intrigați de aceste patru inserții extrem de clar conservate, unice, pentru virusul 2019-nCoV am urmărit să înțelegem originea acestora. În acest scop am folosit alinierea locală 2019-nCoV cu fiecare inserție ca secvență căutată în toate genomurile de virus și am considerat cazurile cu o acoperire de secvențe 100%. Într-un mod surprinzător fiecare dintre cele patru inserții sunt aliniate cu niște segmente scurte ale proteinelor lor virusului HIV.”

Vă rugăm să priviți cu foarte multă atenție imaginea ce imustrează aceste afirmații: anterioare:

Iată un extras semnificativ în limba engleză din respectivul studiu. Astfel vă puteți convinge de rigoarea cercetărilor menționate:

Iată denumirea acestui studiu în limba engleză ce a fost efectuat de o echipă de cercetători indieni coordonați de Prashant Pradhan:

Precizăm că rezultatele studiului ce a fost efectuată de un colectiv de cercetători coordonat de Prashant Pradhan arată că unele secvențe din genomul coronavirus-ului Covid-19 ce a fost descoperit prima oară în orașul Wuhan sunt identice cu acelea ce se găsesc în virusul HIV și – aspectul cel mai bizar – respectivele  secvențe nu pot fi descoperite în nici un alt coronavirus! Echipa de cercetători indieni a reușit să izoleze segmente ale ARN-ului virusului respectiv, care nu au nici o legătură cu alte coronavirus-uri, precum SAARS și MARS, dar în schimb, par într-un mod uimitor să provină de la virusul HIV! Descoperirea echipei de indieni este în concordanță cu afirmațiile făcute de medici chinezi, cum că virusul Covid-19 răspunde la medicamentele anti-HIV!

Concluzia studiului realizat de Prashant Pradhan

Pentru cei ce nu sunt familiarizați cu replicarea virusurilor, merită să precizăm că virusurile nu se „împerechează” în general, nici măcar în cadrul aceleiași subfamilii, cu atât mai puțin în cazul a doi viruși sin familii complet diferite, această presupunere fiind la fel de absurdă ca ideea posibilității împerecherii îmtre o girafă și un hipopotam ! Reproducerea ADN-ului virusului se face prin atacarea și infectarea unei celule-gazdă. O mică parte din materialul genetic al celulei gazdă poate fi preluat, dar în nici un caz 4 secvențe simultan, de la un alt virus (cu care de altfel nici nu interacționează natural în vreun fel!) care să îi confere în plus chiar arma secretă în eficacitatea atașării de celulele pulmonare ale omului, care să îl facă un virus foarte contagios!

Deși în studiul publicat concluzia nu a fost enunțată, ea este evidentă pentru oricine are minime cunoștințe în domeniul cercetării științifice:

Virusul SARS-CoV-2 NU a apărut în mod natural sau accidental, ci este o armă biologică obținută prin încrucișarea genetică a virusului SAARS cu patru părți distincte ale genomului virusului HIV, obținându-se astfel cele patru glicoproteine spike, ce nu există la nici un alt coronavirus!

De aici rezultă o a doua concluzie tulburătoare: fiind o armă biologică, virusul se putea răspândi DOAR în mod intenționat, lansat de posesorul  bio-armei, fiind eliberat în câmpul operativ-tactic special ales, la momentul ales!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here