Cea mai mare fraudă din Istoria Omenirii!

0
339
La plaque de la Banque Privee Edmond de Rothschild S.A. Geneve photographier avant le dejeuner de presse qui annonce les resultats 2002, ce vendredi 04 avril 2003 a Geneve. (KEYSTONE/Martial Trezzini)

Autor: G

Pentru a înțelege amploarea uimitoare a infracțiunilor și a fraudelor la care au fost supuși locuitorii planetei Pământ de atâta amar de vreme este chiar esențial să știm faptul că cele mai multe dintre aceste acte de rea credință au fost săvârșite prin intermediul anumitor bănci, dar și prin intermediul anumitor corporații ce le-au fost prezentate într-un mod fals oamenilor ca fiind niște „instituții bancare legale” și niște așa zise „guverne legitim alese” care, în loc să slujească națiunile acestei lumi, au operat și operează ca niște subcontractori ai Centrului ce este cunoscut sub numele de  City of London.

City of London este de fapt un sui-generis „Stat privat” al mafiei kazare ce are proprii săi ambasadori și deține propria sa forță de poliție.

Centrul City of London nu face parte din Marea Britanie și nu plătește deloc taxe!

Familia de bancheri Rothschild s-a dedat la o mulțime de delapidări pentru a extrage în felul acesta într-un mod ilegal sume enorme de bani cu care au cumpărat apoi aproape în totalitate Marea Britanie! De atunci aceștia și-au extins astfel – ceea ce s-ar putea numi –Regatul bancar privat, devenind centrul operativ al mafiei kazare. Aceasta din urmă reprezintă, printre altele, cel mai mare sindicat al crimei organizate din lume! Este deja cunoscut faptul că sistemul bancar central privat ce a fost înființat de familia Rothschild este unul internațional și că acesta funcționează întocmai precum o caracatiță malefică ce are multă tentacule. Motivul principal pentru care oamenii plătesc taxe este acela că gangsterii, bancherii și criminalii ce fac parte din familia Rothschild au făcut aproape în totalitate din țările acestei planete propriul lor stat de factură polițienească în care aceștia dețin și influențează inclusiv sistemele judiciare, ce le permit să calce în picioare, fără a fi vreodată trași la răspundere, orice ființă umană, folosindu-se mai ales de amenințarea cu închisoarea, pentru a-i forța și pentru a-i șantaja pe oponenții lor să li se supună fără crâcnire.

Neutralizarea acestor impostori este o urgență maximă!

Eliminarea sau neutralizarea neîntârziată a acestor criminali și a acestor impostori ce se fac responsabili cam de toată suferința ce există actualmente pe această planetă este acum o urgență și o maximă prioritate!

Ultimii 200 de ani au fost martorii unor fraude de proporții inimaginabile ce au avut loc pe planetă și care au fost comise de către băncile private, dar și de către corporațiile criminale ale așa-zișilor „iluminați”, ale căror tentacule malefice s-au extins până în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

O criminalitate atât de vastă nu poate fi eradicată doar prin intermediul eforturilor unei singure națiuni. Nici chiar prin cele ale 30 de națiuni, întrucât astfel de infracțiuni au fost reproduse în aproape toate țările lumii, rezultatele dezastruoase fiind apoi aceleași. Această problemă colosală este necesar să fie abordată din perspectiva amplă globală și această problemă este necesar să fie rezolvată urgent în favoarea omenirii, întrucât ființele umane nu și-au dat niciodată acordul și nici nu au beneficiat în vreun fel de pe urma acestor activități criminale ce au fost realizate iar și iar, de gangsterii bancheri și de către acoliții lor, corporatiștii.

Toate ființele umane de pe această planetă au avut de suferit din cauza acestor nedreptăți în mare măsură, ce este aproape de neimaginat.

Așa zișii „iluminați” ce au orientare satanică, se folosesc mai ales de pedofilie pentru a-și șantaja și pentru a-și controla marionetele docile, ce le duc de fiecare dată la îndeplinire planurile lor criminale, iar crunta realitate deja evidentă a acestui fapt a uimit întreaga lume, multe ființe umane îmbrățișând cel mai adesea chiar negarea cu încăpățânare a realității, întrucât minciunile sunt de multe ori mai credibile decât adevărul pentru astfel de ființe umane.

Între timp corupția împinsă la extrem și abuzurile sexuale au continuat, dar cu toate acestea nici o sursă mass-media oficială nu a menționat vreodată ceva referitor la implicarea masivă a iezuiților și a francmasoneriei în toate acestea.

Sistemele juridice din întreaga lume, precum și poliția au fost și încă mai sunt complici în cadrul acestei vaste operațiuni globale criminale de subminare a civilizației pe această planetă.

Omenirea ajunge uneori chiar să sufere de sindrumul Stockholm. (Sindromul Stockholm este comportamentul unei victime ce a fost răpită, sau care a fost ținută captivă și care în timp începe să își simpatizeze chiar foarte mult răpitorul!)

Iată că actualmente omenirea ajunge uneori chiar să sufere de sindromul Stockholm, sperând (complet anapoda!) că acei psihopați satanei nu le vor face rău, mai ales dacă își țin mereu capul plecat, și mai ales dacă se supun, fără ca vreodată să comenteze ceva!

Fiind  în felul acesta pe deplin subjugați în sclavia lor stranie, unii oameni ce se dovedesc a fi extrem de docili sunt foarte ușor coruptibili, mult prea lași, sau extrem de proști pentru a îndrăzni să înfrunte realitatea! Astfel de stranii sclavi letargici au fost și sunt învățați și mai ales sunt dresați fără încetare (de mass-media și de comunicatele oficiale, dar și prin intermediul spoturilor „pentru binele public” și al reclamelor comerciale abile!) să le placă chiar foarte mult starea de sclavie în care se complac. La astfel de ființe umane starea de masochism ce se instalează face ravagii!

Având în vedere toate aceste fapte, merită să ne gândim cu toții la toate acțiunile monstruoase, criminale ce au fost comise de zeci de ani de către acoliții satanici ai Statului din Umbră.Toate acestea sunt adeseori echivalente cu niște acte de trădare ce apar în vreme de război.

Exemple cutremurătoare de acțiuni criminale ale Statului din Umbră

O astfel de acțiune monstruoasă, criminală a fost cea care a avut loc la data de 11 septembrie 2001 și care, așa cum s-a constatat ulterior pe baza a sute de probe ce s-au acumulat, a fost săvârșită pe ascuns, dar în mod intenționat, de administrația președintelui Bush junior.

Prin urmare, nu este deloc o coincidență faptul că de curând președintele Trump a finanțat în mod intenționat Pentagonul cu cele mai gigantice bugete ce au fost oferite vreodată către o instituție în SUA. Aceasta s-a petrecut deoarece Pentagonul a fost de acord să desfășoare în curând, sub ghidarea lui Trump, o amplă operațiune de arestare a trădătorilor și a criminalilor satanici ce operează în cadrul Statului din Umbră.

Aceste arestări masive se vor desfășura fără îndoială în viitorul apropiat!

Corectarea piețelor financiare globale va putea începe și apoi va putea continua în săptămânile următoare, pe măsură ce în întreaga lume se vor face multe modificări ce sunt legate de legea specială Gesara.

Este mai ales acum, mai urgent ca niciodată ca aproape toate ființele umane de pe această planetă să se trezească din somnul letargic cel de moarte lăuntrică, spre a-și da seama de faptul că au fost și încă sunt într-un mod abuziv controlate de sistem.

Regimul bizar tiranic, ce a existat pe această planetă timp de secole întregi, se apropie actualmente cu pași siguri de extincție!

În curând acest regim satanic, criptic va fi distrus din temelii pentru totdeauna! Se va încheia în felul acesta cu toate minciunile și cu toate manevrele abjecte de manipulare vicleană a oamenilor. În felul acesta toate piețele vor fi libere, toate aspectele ce sunt oprimate ale vieții vor fi eliberate de sub jugul asupririi insidioase și al persecuției.

Oamenii își vor putea asuma în felul acesta responsabilitatea propriei vieți și vor putea să ia decizii perfect libere, inteligente. Unele așa-zise fenomene precum suprapopularea planetei, încălzirea globală, lipsa unor resurse suficiente de hrană nu există în realitate!

Președintele john Fitzgerald Kennedy, care a trăit între anii 1917 – 1963, și care s-a aflat la conducerea SUA între anii 1961 – 1963, a avertizat cu mult curaj la începutul anilor 1960 cu privire la cei răi și vicleni care chiar și actualmente conduc pe ascuns destinele acestei planete.

Jon Kennedy a fost un om de stat într-un mod exemplar onorabil și curajos !

Având în vedere toate acestea este urgent necesar să ne dăm seama că a sosit timpul să ne trezim cu toții conștiințele și să acționăm cu mult curaj la unison într-o direcție eminamente benefică spre a învinge în felul acesta marele rău ce a domnit de multă vreme și încă mai domnește pe această planetă. Este tocmai de aceea necesar ca generațiile viitoare să fie cat mai bine informate asupra tuturor evenimentelor care se vor desfășura actualmente, astfel încât asemenea acțiuni criminale să nu se mai repete niciodată!

Prin intermediul unei vigilențe sporite și mai ales printr-o generalizată trezire spirituală, omenirea va putea fi pusă în gardă și astfel nu va mai permite niciodată ca niște mari hoți sau ca astfel de criminali abili, vicleni să preia controlul asupra vieții noastre pe planetă.

În această direcție ne va putea fi de un real folos să ne procurăm și apoi să studiem cu atenție cartea ce este intitulată Marea Trezire, carte ce a fost scrisă special tocmai în acest scop. Dat fiind faptul că ne oferă o serie de jaloane inteligente, edificatoare, această interesantă lucrare ne va putea ajuta să accedem la o stare de fericire durabilă, la o stare de sănătate înfloritoare, la bunăstarea de care avem urgent nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here