Efectele adverse ale vaccinului făcute publice chiar de Pfizer

0
1012

Încă de la începutul anului 2021 se vorbește despre efectele adverse ale „vaccinurilor” ARNm. Este o tehnologie nouă, nemaiaplicată anterior și în mod cert insuficient testată la om.

Platforma VAAERS menționează deja mii de cazuri adverse nefericite ce includ sute de decese. Experții apreciază că, de fapt, doar 1/10-1/3 din cazuri sunt raportate, așa că situația este și mai îngrijorătoare.

Ceea ce este cel mai bizar este că toate statele lumii și toate guvernele ce au încheiat contracte cu Pfizer au avut acces la toate aceste informații încă din 28 februarie 2021. Cu toate acestea, campaniile mass media dezechilibrate au prezentat în continuare doar „beneficiile” „vaccinărilor” ARNm și ideea că „vaccinul este sigur!”, garanții pentru care cei care le-au emis știind bine că nu sunt adevărate vor răspunde în fața legii. Care este motivul pentru care guvernul nostru și al celorlalte țări au ascuns aceste documente publicului larg și au și continuat cu campaniile exagerate? Sperăm ca jurnaliștii veritabili să adreseze aceste întrebări pe deplin justificate și să aflăm răspunsurile – indiferent cât de penibile ar fi ele – ale autorităților.

Puteți consulta aici EFECTELE ADVERSE ALE VACCINURILOR ARNm PUBLICATE CHIAR DE PFIZER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here