Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina SPIKE, o toxină care poate afecta grav în primul rând copiii

0
638

Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm,Luigi Warren

Un cercetător dezvăluie: „S-a făcut o mare greșeală. Vaccinurile conțin o toxină care ajunge în sânge.” – Cei mai în pericol sunt Copiii. Se urmărește reducerea populației?

Twitter a interzis postarea lui Luigi Warren

Twitter i-a șters „părintelui” tehnologiei ARNm o postare în care afirma că vaccinații pot răspândi proteina spike. „Informația este corectă, sunt inventatorul metodei, știu exact despre ce vorbesc”, a răspuns Luigi Warren, cenzoruii de la Twitter.

Proteina spike apare într-un studiu recent ca o toxină. Astfel, recunoașterea inventatorului tehnologiei că aceasta se poate răspândi prin secrețiile organismului – salivă, transpirație, urină, lichid seminal – de la vaccinați la nevaccinați este de o imensă gravitate, care ar trebui să stopeze imediat vaccinarea, așa cum o cer oameni de știință din întreaga lume, între care și profesorul francez Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru medicină, primul cercetător care a izolat virusul HIV.

Luigi Warren, inventatorul tehnologiei ARN mesager a fost blocat de Twitter pentru afirmația că persoanele vaccinate cu seruri bazate pe ARN mesager pot răspândi în jurul lor mici cantități de „proteină spike”. În fapt, cercetătorul a spus că vaccinații ar răspândi „proteina spike”, „dar în cantități minuscule care, aproape sigur, nu pot cauza îmbolnăvire sau disconfort celor din jur”. Dar atunci rămâne valabil că vaccinații pot transmite și virusul. În plus „aproape sigur” nu este o garanție științifică. De altfel, e cunoscut că în medicină nu există cuvântul „sigur”, după cum afirmă și medicul Monica Pop. Dovada o reprezintă, de exemplu, decesele „întâmplătoare” în urma vaccinului „sigur”.. (În România au avut loc, conform Ministerului Sănătății, 511 astfel de „întâmplări”…)

Un număr mare de studii arată că cele mai severe efecte ale SARS-CoV-2 (virusul care provoacă boala COVID-19), cum ar fi cheagurile de sânge sau hemoragiile, sunt efectele proteinei spike a virusului.

La o asemenea afirmație legată de răspândirea proteinei spike de la vaccinați la nevaccinați, considerată de algoritmi „știre falsă”, Twitter l-a somat pe Warren să-și șteargă singur mesajul și, concomitent cu apăsarea butonului de ștergere, să renunțe la opțiunea de a depune contestație. „Mesajul nu mai este vizibil pentru că a încălcat Regulile Twitter”, i se punea în vedere lui Luigi Warren.

El a publicat mai târziu o captură de ecran cu avertismentul primit de la Twitter și constatarea că suferă „o nouă blocare nefondată pentru vina de a fi postat pe Twitter afirmații absolut corecte”.

Într-un comentariu la propria sa postare, Warren adaugă: „Tocmai am făcut contestație în felul următor: Postarea pentru care m-ați blocat este corectă. Eu sunt inventatorul tehnologiei pe care se bazează ModeRNA – puteți verifica. Știu despre ce vorbesc.”

Informația a apărut ulterior și pe MSN News.

Luigi Warren este actualul președinte și CEO al Cellular Reprogramming, Inc, o firmă de biotehnologie cu sediul în California. El este renumit pentru activitatea sa comună cu Derrick Rossi, co-fondatorul companiei de biotehnologie Moderna.

Informația în cauza circulă de câteva săptămâni, fiind divulgată și de un document intern al Pfizer, însă până acum era catalogată la „teoria conspirației”. O „conspirație” tocmai recunoscută chiar de către inventatorul tehnologiei serurilor experimentale cu ARNm.

Recunoașterea lui Warren, extrem de gravă: proteina spike este o toxină.

În condițiile în care până acum narațiunea oficială era că vaccinații nu pot transmite nimic celor nevaccinați, faptul că însuși inventatorul tehnologiei ARN mesager recunoaște că persoanele injectate cu seruri ce au la bază această tehnologie răspândesc proteină spike reprezintă o dezvăluire epocală.

Aceste vaccinuri sunt experimentale, aflate în faza a treia de studii clinice și puse pe piață cu o autorizație „de urgență”, limitată ca durată – de unde și disperarea decidenților de a vaccina cât mai multe persoane într-un timp cât mai scurt.

Lovindu-se nu o dată de cenzura practicată pe Twitter, inventatorul Luigi Warren și-a deschis, în paralel, un cont pe rețeaua americană Gab, unde își permite să spună nestingherit ce gândește.

Dacă Luigi Warren se mulțumește să spună că vaccinații cu seruri pe bază de ARN mesager pot răspândi proteină spike prin lichidele pe care le elimină organismul lor, cercetătorul Bryam Bridle din Canada afirmă că proteina spike este ea însăși o toxină și o proteină patogenică, lucru la care nu se așteptau inventatorii vaccinurilor Covid. El a demonstrat deja că proteina spike se transmite de la mamele vaccinate prin laptele matern și afectează grav sugarii.

Japonia a interzis transfuziile de sânge

„Proteina Spike este cauza problemelor vasculare, neurodegenerative, nu virusul. În teoria inițială, rămâne în deltoid, merge la ganglionii limfatici care drenează, activează sistemul imunitar. Dar un nou studiu de bio-distribuție din Japonia a urmărit proteinele vax și spike. Proteina spike pătrunde în sânge și, la câteva zile de la vaccin, se acumulează în splină, creier, măduvă osoasă, ficat, glandele suprarenale, cu concentrații mari în ovare.

Proteina spike este o toxină patogenă care provoacă daune dacă este în circulația sanguină, se leagă de trombocite, celule epiteliale ale vaselor de sânge, coagulare, sângerări, probleme cardiace, coagulare a sângelui din creier. Concluzia: Am făcut o mare greșeală și nu ne-am dat seama până acum.”, a afirmat cercetătorul canadian.

Proteina „spike” a vaccinului anti-COVID pătrunde în fluxul sanguin, ceea ce poate explica miile de efecte adverse, de la cheaguri de sânge și boli de inimă, la leziuni cerebrale și probleme de reproducere.

Byram Bridle, imunolog și virusolog, profesor la Universitatea Guelph din Ontario

„S-a făcut o mare greșeală. Nu am înțeles acest lucru până acum”, a declarat Byram Bridle, imunolog și virusolog, profesor la Universitatea Guelph din Ontario, într-un interviu cu realizatoarea canadiană de televiziune Alex Pierson.

„Am crezut că proteina spike este o țintă antigen, nu ne-am imaginat că proteina spike este ea însăși o toxină și o proteină patogenică. De aceea, prin vaccinarea oamenilor îi inoculăm în mod nechibzuit cu o toxină”, a afirmat Bridle în cadrul emisiunii.

Bridle este cercetător în domeniul vaccinurilor și a primit anul trecut un grant guvernamental în valoare de 230.000 de dolari pentru cercetări în domeniul vaccinurilor anti-COVID.

El a declarat că, împreună cu un grup internațional de oameni de știință, a formulat o solicitare către agenția de reglementare japoneză pentru a avea acces la un studiu confidențial asupra vaccinului Pfizer.

Puternica concentrație de proteine spike descoperită în testicule și ovare, potrivit datelor secrete Pfizer publicate de agenția de reglementare japoneză, ridică și o altă întrebare gravă: „Vor devenii tinerii noștri sterili?”, a spus Bridle.

Acest studiu explică de ce Japonia refuză să se vaccineze dar și de ce Japonia interzice donarea și transferul de sânge de către persoanele vaccinate covid.

Surse:

  • MSN News
  • Activenews.ro
  •  interviu Alex Pierson cu Byram Bridle

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here