„Ce conține vaccinul?”

0
456

Asistăm de câteva luni în România la o campanie imbecilă și imbecilizantă așa-zis pro-vaccinare, care începe cu întrebarea: „Ce conține vaccinul?”

Iar apoi, în locul unor răspunsuri medicale liniștitoare pentru cei care intenționează să se vaccineze sau chiar s-au vaccinat, sunt rulate tot felul de prostii manipulatoare, așa-zis motivaționale.

Șii eu, și mulți prieteni de-ai mei, ne-am întrebat: „Oare de ce a preferat onor-guvernul României o asemenea campanie de deturnare a răspunsului firesc la această întrebare?” Presupuneam că din rațiuni strict propagandistice. Dar iată că există și unn răspuns direct și concret la această întrebare!

Cercetătorii spanioli au analizat chimic conținutul propriu-zis al acestor vaccinuri și au aflat răspunsul.

„98% până la 99% din flaconul de vaccinare anti-Covid [în afara serului fiziologic] este oxid de grafen!”

SURSA:

LA QUINTA COLUMNA LLEGA A RUMANÍA

Coordonatorul grupului de cercetare în microbiologie, Ricardo Delgado, a declarat: „Grafenul este t̫o̫x̫i̫c̫, este un produs chimic, un agent chimic t̫o̫x̫i̫c̫. Introdus în organism în cantități mari, provoacă tromboze. Provoacă cheaguri de sânge. Avem toate articolele științifice care demonstrează acest lucru. Provoacă sindrom postinflamator, provoacă alterarea sistemului imunitar. Și atunci când echilibrul redox este rupt, în sensul că există mai puțin din glutationul de rezervă al corpului decât o substanță t̫o̫x̫i̫c̫ă introdusă, cum ar fi oxidul de grafen, acesta generează o prăbușire a sistemului imunitar și o furtună de citokine. Cu alte cuvinte, ceva foarte asemănător cu ʙoᴀʟᴀ la modă, nu-i așa?”

José Javier Esparza: „Adică întreaga ʙoᴀʟă C̫O̫V̫I̫D̫. Și apoi, bănuind deja despre ce este vorba, am primit un flacon de vaccinare și l-am dus la Universitatea Publică din Almeria.

Ceea ce am găsit acolo, în conformitate cu ceea ce spune universitatea care a făcut acest studiu, este că componenta principală este tocmai oxidul de grafen și într-o cantitate foarte mică din altceva, dar mai presus de toate este oxidul de grafen. Și având în vedere că toate persoanele care au fost inoculate cu vaccinul ᴘғιzᴇʀ, care a fost cel pe care l-am trimis spre analiză, precum și Мoᴅᴇʀɴᴀ, ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ, נoнɴsoɴ  & נoнɴsoɴ , נᴀɴssᴇɴ, Sιɴovᴀc și toate tipurile de vaccinuri dobândesc proprietăți magnetice, suspectăm cu multe indicii, că toate conțin doze mai mari sau mai mici de grafen, de oxid de grafen.”

Ricardo Delgado: „Se pare că organismul are o anumită capacitate de a elimina în mod natural oxidul de grafen prin anumite mecanisme imunologice. Odată ajuns în corp acționează ca și cum ar fi un agent biologic ca atare, ca și cum ar fi fost exact S̫a̫r̫s̫-c̫o̫v̫-2, precursor al glutationului. De aceea, bănuim, că autoritățile încearcă să introducă a doua și a treia doză. Acum intranazal. Se vorbește deja despre noi vaccinuri intranazale cu nanoparticule de oxid de grafen. Atât pentru gripă, cât și pentru C̫O̫V̫I̫D̫-19, deoarece în aerosoli este mult mai puternic. De asemenea, am văzut studii științifice din februarie până în septembrie 2020 privind un tratament pentru C̫O̫V̫I̫D̫-19 cu N-acetilcisteină, care este un precursor al glutationului. Și, pe de o parte, știm că exact N-acetilcisteina sau glutationul în sine degradează oxidul de grafen. De aceea, credem că probabil ne-am ciocnit direct cu ᴀԍᴇɴтuʟ cᴀuzᴀʟ sᴀu ᴇтioʟoԍιc ᴀʟ ʙoʟii.”

Mai merită să adîugăm că grafenul /oxidul de grafen are proprietăți semiconductoare și magnetice extrem de ridicate.

Ne întrebăm: de ce ocolesc medicii și reprezentanții acestor firme Big Pharma să explice care este rolul oxidului de grafen din aceste vaccinuri? Și, mai ales, de ce sunt necesare temperaturi de – 82ºC pentru conservarea acestor seruri, dacă oxidul de grafen nu are nevoie de astfel de temperaturi? Oare nu cumva era doar o modalitate de a ține la distanță cercetătorii ce vor să analizeze compoziția chimică a serurilor?

Așteptăm răspunsuri oficiale la aceste întrebări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here