Epidemia din China cu Coronavirus este o pandemie produsă intenționat?

2
2199

Coronavirusul uman a debutat cu primul caz depistat pe data de 8.12.2019, în centrul Chinei, cu 47 de zile înainte de noul an chinezesc, chiar înainte de deplasări în număr uriaș ale populației chineze din diaspora către China și, după câteva săptămâni, înapoi. Este surprinzător cât de potrivit este momentul pentru a răspândi  o pandemie!

Deși presa prezintă virusul ca pe o noutate, acuzați de apariția lui în China fiind vânzătorii de animale sălbatice, aflăm că  de fapt el fusese „patentat” și înregistrat la Oficiul de Mărci și Invenții al SUA, cu cererea depusă în octombrie 2004, „inventarea” lui fiind rodul muncii unei ample echipe de „cercetători”.

Ce este de fapt această boală?

Este o formă de pneumonie cu o mare rată de mortalitate dintre cei infectați, datorat  unui coronavirus denumit 2019-nCoV, care s-a dovedit a fi cel puțin 70% similar în secvența genetică cu coronavirusul responsabil de SARS.

Perioada de incubație (perioada de la expunere până la apariția simptomelor) este de aproximativ două săptămâni, simptomele includ febră, tuse și dificultăți de respirație și ea poate fi fatală.

La 23 ianuarie 2020, OMS a decis să nu declare o urgență internațională pentru sănătate.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat joi seară (30 ianuarie 2020) stare de urgență la nivel global în urma epidemiei de coronavirus.

Laboratorul microbiologic BSL-4 din WUHAN

Mai mult, în orașul Wuhan, unde s-a declanșat epidemia, se află cel mai mare laborator de studiere a virușilor din China.

În februarie 2017 revista Nature a scris un articol extins despre ceea ce a numit „laboratorul chinez pregătit să studieze cei mai periculoşi germeni patogeni din lume”, al cărui nivel este evaluat BSL-4.

Laboratorul Wuhan a costat 44 de milioane USD, şi din motive de securitate, a fost construit cu asistenţă franceză.

Laboratorul a fost menit controlului bolilor emergente, păstrării viruşilor purificaţi şi gândit să acţioneze ca „laborator de referinţă” al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, legat de laboratoare similare din întreaga lume, „un nod cheie în reţeaua de laboratoare pentru biosecuritate globală”, potrivit directorului său Yuan Zhiming.

Laboratorul din Wuhan a avut ca prime proiecte studierea virusului care cauzează febra hemoragică congoleză şi,  coronavirusul responsabil de SARS (Sindromul Acut Respirator Sever).

Richard Ebright, biolog molecular la Universitatea Rutgers din Piscataway, New Jersey, susţine că virusul SARS, studiat la laboratorul din Wuhan, a scăpat de mai multe ori din instalaţiile de izolare BSL-4 (laborator cu nivel de biosecuritate 4 (maxim)).

Criteriile BSL-4 includ filtrarea aerului şi tratarea apei şi a deşeurilor înainte de ieşirea din laborator şi stipularea faptului că cercetătorii îşi schimbă hainele şi fac duş înainte şi după utilizarea instalaţiilor de laborator. Cu toate acestea, complexitatea proiectului, lipsa de experienţă a Chinei, dificultatea de a menţine finanţarea şi procedurile laborioase de obţinere a aprobărilor guvernamentale au făcut ca laboratorul să nu fie finalizat până la sfârşitul anului 2014, anul furtului a mii de eșantioane SAARS de la institutul omolog BSL-4 Pasteur din Paris.

Laboratorul a fost finalizat la sfârşitul anului 2014.

Merită să adăugăm că în 2014 mii de eşantioane de SARS au fost furate de la un laborator supersecurizat al Institutului Pasteur (Franța). Furtul nu a fost elucidat niciodată, laboratoul fiind închis câteva luni mai târziu.

 Deși epidemia se răspândește extrem de repede și a omorât deja în 9.02.2020 peste  800 de persoane, în mod straniu, Organizația Mondială a Sănătății nu s-a grăbit deloc să declare pandemie, deși au apărut cazuri de îmbolnăviri în foarte multe țări,pe toate continentele!

Scenariul evenimentelor a fost deja scris  încă din 2011?!

Acest scenariu a fost scris și ecranizat in 2011, cu detalii surprinzător de exacte (locul și momentul declanșării epidemiei!, etc.)

Contagion este un thriller american regizat de Steven Soderbergh. Din distribuția sa, fac parte Marion Cotillard, Bryan Cranston, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law. Filmul se referă la răspândirea unui virus transmis pe cale aeriană, încercări ale cercetătorilor din medicină și ale oficialilor din domeniul sănătății publice de a identifica și stăpâni boala, pierderea ordinii sociale într-o pandemie și, în final, introducerea unui vaccin pentru a stopa răspândirea acesteia.

Bill Gates și coronavirusul

Bill Gates a finanțat și cumpărat cercetările despre coronavirusul uman, nu ni se dau detalii dacă există un remediu pentru acesta, sau dacă virusul suferă mutații la fiecare replicare, precum retrovirusul HIV (ce cauzează SIDA). Dacă a fost obținnut deja acest remediu,el este probabil rezervat elitei, celor (auto!)„aleși”. Pe rețelele de socializare se vehiculează predupuneri ce vorbesc de aproximativ 60 de milioane de morți !

«…pe 18 octombrie 2019, deci înaintea izbucnirii pandemiei, Fundația Bill și Melinda Gates, Johns Hopkins Bloomberg School for Public Health și Forumul Economic Mondial au organizat în colaborare un eveniment la New York, unde „politicieni, oameni importanți de afaceri și oficiali din domeniul sănătății” au realizat o simulare a unei pandemii cu coronavirus!

Intitulată Event 201, simularea i-a pus pe participanți „în situația de a se afla în mijlocul unei pandemii necontrolate de coronavirus care se împrăștie asemenea unui incendiu din America de Sud pentru a face ravagii în lumea întreagă”.

Potrivit Universității Johns Hopkins:

 „în simulare, CAPS (coronavirusul) a provocat 65 de milioane de morți în 18 luni”.

Un profesor de la Imperial College din Londra avertiza recent că actualul coronavirus are aceeași rată a mortalității ca gripa spaniolă care, în 1918, a provocat între 20 și 50 de milioane de morți.

Un video realizat cu prilejul simulării, care prezintă desfășurarea imaginară a pandemiei, arată că virusul imuno-rezistent botezat CAPS paralizează comerțul internațional și călătoriile, aruncând economia mondială într-o criză fără precedent! »

Merită să ne reamintim că Bill Gates vorbea anii trecuți, în mod straniu, de reducerea populației prin viruși mortali și vaccinare!

Referitor la impactul asupra economiei mondiale a efectelor pandemiei, deocamdată aproape nimeni nu vorbește despre acest lucru, deși dezastrul umanitar, medical, social și economic din China a luat o foarte mare amploare. Probabil asta și au în plan arhitecții acestui plan diabolic: să ne prindă nepregătiți!

Profeții vorbind de această pandemie?

În 1996, se publica în România o proorocire a unui călugăr de la Muntele Athos, în care printre altele, se afirmă că în anul 2020 elita francmasonică va declanșa o criză mondială pe fondul unei epidemii ucigașe, forțând toată lumea să accepte un „tratament salvator” sub forma unui cip medical, implantat sub printr-un așa-zis vaccin!

Trebuie să recunoaștem că sunt cam multe coincidențe și bizareri, nu-i așa ?!

Explicații posibile

E necesar să observăm că situațiile prezentate aici sunt extraordinar de asemănătoare cu metoda francmasonică „Plan în plan”. Această metodă implică Tehnica de manipulare pe mai multe niveluri. În funcție de gradul de informare și de capacitatea de înțelegere a celui ce analizează situația, sunt prezentate numeroase variante posibile, dar care sunt doar „perdele de fum” ce ascund Adevărul.

Nr. Varianta posibilei  surse a coronavirusului 2019-CoV Wuhan Probabilitate
1 Piața de animale vii 1%
2 Viruși scăpați accidental din laboratorul Wuhan  BSL-4 2%
3 Viruși scăpați intenționat din laboratorul Wuhan  BSL-4 4%
4 Reproducerea scenariului din filmul artistic Contagion 8%
5 Lansarea  virușilor din mostrele furate  de la Pasteur (modificați într-un laborator secret) de un grup organizat 14%
6 Implicarea directă a lui Bill Gates &, care și-a declarat intenția de reducere a populației prin viruși / vaccinuri, avea proprietatea patentului și mijloacele financiare necesare 24%
7 Construirea minuțioasă a tuturor acestor variante de către un grup necunoscut publicului (să îl numim simbolic „Bilderberg”) care își urmărește cinic interesele știute doar de ei.   47%

Cum ne putem proteja?

În zonele geografice în care nu a ajuns coronavirusul, ne putem mări imunitatea cu diferite produse naturiste.

Măștile sanitare au o oarecare eficiență, dar totuși redusă, ele folosind mai ales celor  deja bolnavi (fie și de viroză sau gripă) să transmită mai puțin virusurile în jur.

În cazul în care coronavirusul apare în vecinătate, putem folosi în afară de medicația recomandată de medici și antibiotice naturiste.

Imunostimulente naturale

 • Miere cu piper
 • Scorțișoară, turmeric și ghimbir pulbere.
 • Lapte de soia cu turmeric, scorțișoară și miere.
 • Vitamina C (măceșe)
 • Sucuri de sfecla roșie,mere și morcovi.

Antibiotice naturale

 • Ulei esențial de cimbru, tea tree, oregano.
 • Ceai de echinacea, scorțișoară , cuișoare și mușețel
 • ceai de ghimbir cu lămâie, ceai de cimbru cu busuioc și salvie.
 • Usturoi cu lămâie.
 • Hrean cu salată de sfeclă rosie și oțet de mere.
 • Propolis
 • Polen
 • Echinacea
 • Argint coloidal
 • Sirop de cătină
 • Cura de 3 săptămâni 0.5 grame cu lăptișor de matcă pur.

surse:

 • Patente USA – Patent coronavirus: https://patents.google.com/patent/US7220852
 • youtube.com
 • wikipedia.ro
 • Revista nature.com
 • epochtimes-romania.com
 • mediafax.ro
 • evz.ro
 • ziare.com
 • Despre filmul Contagios https://en.m.wikipedia.org/wiki/Contagion_(2011_film)

2 COMENTARII

 1. Aveti perfecta dreptate in articolul acesta.Si eu am gandit in acelai fel.Sunt bucros ca mai gandesc si altii la fel ca mine.Ar trebui sa publicti mai multe articole,poate cineva de partea oamenilor normali sa citeasca.Din pacate cred ca este prea tarziu.Politicienii ne tradeaza cu buna stiinta,iar noi suntem prea ieftini ca sa se oboseasca pentru noi.Din nou tara noastra a facut o alianta cu cine nu trebuia.

  • Din păcate. Totuși, niciodată nu e prea târziu. Din om în om, Adevărul iese la lumină mereu și își are propriul drum. Mulțumesc că ne citiți articolele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here