Tehnologia 5G și adevăratele planuri ale cercurilor elitiste

0
753

 În timp ce ni se aruncă praf în ochi cu cearta din alegerile prezidențiale: Cumpănași descumpăniți, Barna și filme cu fonduri europene, indivizi cu arme fluturate în mână și dezbaterile cerute cu limbă de moarte de DancilaluiIohanis,  au loc de fapt derularea și realizarea tăcută a adevăratelor planuri ale elitelor!

Iată că tehnologia 5G începe să prindă aripi și la propriu și la figurat!

Săanalizăm cu atenție știrile pasate discret în presă.

România este prima ţară din grupul Orange în care se lansează serviciile 5G

Operatorul Orange a anunţat marţi că România este prima ţară din grup în care se lansează servicii 5G, iar cea mai mare viteză 5G este de până la 1.2 Gbps la download în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

05 noiembrie 2019

Sursa: News.ro

bursa.ro

 De ce România este  una dintre primele țări europene de testare a tehnologiei 5G și de ce  această tehnologie nocivă se dezvoltă în mod tacit, aproape neobservat?

Bruxelles, de exemplu, a stopat implementarea acestui proiect până când studiile științifice vor arăta fără nicio îndoială lipsa oricărui risc pentru populație și pentru ecosistem a acestei tehnologii foarte controversate!

 Ați auzit în România de vreo astfel de dezbatere? Ați auzit de punere în dezbateri publice, de invitarea unor specialiști în diferite domenii și discutarea acestei situații critice pentru întreaga populație a României?

Nu. Noi participăm la circuri mediatice și deturnări masive ale atenției opiniei publice, când sănătatea noastră este vândută pe 30 de arginți de Iuda politică (concretizată de toți politicienii inconștienți – cum sunt de exemplu politicienii din USR – Plus și alții la fel!) companiilor mamut ce sunt interesate de profituri cât mai mari!

Iar apoi, dacă se descoperă în timp efecte secundare grave, vor fi gradat înlăturate pentru alte țări europene! Cât de iresponsabili să fie politicienii noștri, de fac greșeli atât de grave ce pot afecta major cetățenii români?

Altă companie:

Vodafone prima rețea 5G din România. 

Sursa: vodafone

În 26.09.2019 Compania DIGI  lansase deja rețele 5G pentru mai multe orașe din România. Ultima actualizare a zonelor cu acoperire 5G a fost făcută pe 7 august 2019.

Unde e acoperire 5G de la Digi| RCS-RDS în România

București

Capitala are cea mai extinsă acoperire 5G, în două zone majore din oraș. Astfel este implementat 5G în zona centrală, cât și într-o zonă mai din nord, din apropierea stației de metrou Aurel Vlaicu.

Cluj – în partea centrală a orașului.

Iași Centru.

Constanța – Centru, Mamaia.

Oradea – Centru.

Sursa: PLAYTECH

Iată că există – pe bună dreptate! _ și companii de telecomunicații mult mai temperate în ce privește 5G

Andreas Elsner, director executiv comercial al companiei Telekom Romania a declarat în cadrul evenimentului de prezentare a ofertelor de Crăciun, anunță MEDIAFAX.

” Momentan nu considerăm că tehnologia 5G este relevantă pentru cei mai mulţi dintre consumatori, pentru că aceştia preferă să urmărească videouri, youtube sau Netflix sau HBO şi de asemenea, să folosească social media, şi potrivit testelor noastre, putem oferi aceste servicii utilizând 4G”.

Sursa: stiripesurse.ro

SpaceX a lansat de curând al doilea grup de 60 de sateliți plați ce vor face parte din rețeaua globală 5G.

Inițial Elon Musk și compania sa susțineau că sunt necesari 20000 de astfel de sateliți, iar acum, după a doua lansare aceștia vorbesc de 40000 de sateliți!

Sateliţii SpaceX Starlink se pot vedea deja pe cer, formând o coloană luminoasă

Nu ne-ar mira să aflăm că sunt ncesari chiar mult mai mulți. Oamenii de știință arată că aceasta este cea mai mare intervenție a omului în ecosistem, de când există umanitatea!

Iar noi ne preocupăm de insipide campanii electorale și de variate furtuni în paharul cu apă…

Poate ar fi util să mai privim și noi cerul, din când în când!!!

Și dacă tot a venit vorba despre cer, sunt multe referiri la faptul că la testarea releelor 5G cad păsări moarte din aer! Chiar și doar acest efect asupra păsărilor ar trebui să oprească orice implementare (admițând prin absurd că ar fi inofensivă pentru om, dar fatală pentru păsări!)

Pornirea releelor 5G în Coventry

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here