Adevăratul motiv pentru lockdown!

0
1466

Cu siguranță v-ați întrebat cu toții: „De ce oare stăm în case în această perioadă de izolare fortuită?” Bineînțeles, știm cu toții de manifestarea unui nou virus foarte contagios, SARS-COV2, care ne-a băgat pe toți în sperieți.

Totuși apare evident pentru oricine că datele statistice ale autorităților din toate țările sunt măsluite. Pe ce ne bazăm când spunem asta?

Dovezile modificării statisticilor sunt foarte clare

  • în ultima perioadă, aproape orice moarte, fie ea înregistrată într-un spital, la domiciliu, sau ca moarte suspectă, este atribuită Covid 19! Un bolnav de cancer în fază terminală moare de Covid 19. Un bolnav cu boli autoimune terminăle moare de Covid 19. Un cardiac nu moare de infarct, ci de Covid 19. Un pacient cu antecedente de tip AVG sau tensiune mărită moare, de asemenea, de Covid 19. Părem chiar atât de idioți?
  • Autoritățile ne explică desigur savant de ce au fost incluse acele persoane pe listele cazurilor de Covid 19, dar din punct de vedere medical – pentru orice medic, jurnalist sau statistician – este foarte clar o manipulare ordinară!
  • Evident că în paralel cu statisticile deceselor cauzate de Covid 19, sunt neapărat necesare statisticile deceselor datorate gripei, cancerului, infarctului, bolilor vasculare, etc.
  • De asemenea, atunci când se fac studiile statistice, este necesar să comparăm numărul TOTAL al deceselor cu numărul TOTAL al deceselor din anii precedenți, din aceeași perioadă calendaristică și regiune geografică, realizând astfel de studii comparative. Spre exemplu în Italia în lunile ianuarie și februarie 2020, numărul TOTAL de decese comparativ cu aceleași luni din 2019 a fost mai mic!!! Aceasta arată adevărata față a pandemiei și a manipulării mass-media.
  • Acest studiu comparativ NU se face și este o manipulare evidentă din partea autorităților și mass-media cu un anumit scop. Întrebarea este: „Care e acest SCOP?”

Înainte de a vă oferi răspunsul în opinia noastră, vă prezentăm mai întâi unele fapte concludente. 

Exemplu 1

Să presupunem că antenele GSM 4G din orașe ar respecta individual standardele internaționale. Am observat totuși cu toții pe unele clădiri: blocuri, școli, universități, spitale, maternități, instituții publice, etc. faptul că tronează două, trei sau uneori chiar patru antene GSM! Este evident că radiațiile emise de aceste două, trei sau patru antene se suprapun, interferează și dau regiuni ale spațiului din acele clădiri cu o foarte mare densitate de energie ce provoacă efecte biologice nefaste. Nu este un element de noutate că au fost mulți oameni în diferite țări ce au dat în judecată firmele de telefonie mobilă și au obligat aceste filme să își mute antenele de pe blocurile de locuințe, plătind adeseori și despăgubiri mari pentru cheltuielile cu spitalizarea acelor bieți oameni cărora le-a fost ruinată sănătatea.

Exemplul 2

Putem fi siguri că undele electromagnetice se reflectă pe diferite părți ale clădirilor (fațade, pereți de rezistență, plafoane sau suprafețe metalice) așa cum un val ce lovește faleza se întoarce spre mare formând prin suprapunerea cu unda inițială un set de regiuni mai mult sau mai puțin staționare, ce poartă numele de figură de interferență. Acest set cuprinde regini ale spațiului în care apa nu oscilează deloc, regiuni în care apa oscilează cu amplitudinea valului inițial, dar și regiuni în care apa oscilează cu amplitudine dublă. Ceea ce este caracteristic acestui tipar de manifestare al undelor este dat chiar de numele lor: unde staționare. Aceasta arată că în urma reflexiilor multiple apar regiuni din spațiu în care manifestările undei nu doar că se dublează, ci și  că acele manifestări rămân stabile în timp în respectivul maxim de interferență. Aceasta face ca în mod cert normele de densitate a câmpului electromagnetic să fie mult depășite în respectivele regiuni.

Exemplul 3

Știm cu toții că de puțin timp a fost lansată tehnologia 5G în multe țări ale lumii. Merită dat aici ca exemplu orașul chinezesc Wuhan, care a fost unul dintre primele patru mari orașe ale Chinei în care a fost lansată tehnologia 5G. Specificul acestei tehnologii este că necesită antene de emisie la distanțe foarte mici, adică aproximativ 100 m, pe un astfel de turn fiind asamblate uzual de la 6 la 24 elemente emițătoare (asemănătoare unor tobe sau unor panouri radiante), orientate spre diferite direcții ale spațiului. Suplimentar, din spațiu sateliți de telecomunicații puși deja pe orbită de SpaceX (peste 40.000 de sateliți în faza finală!) emit și ei fascicule de microunde spre diferite regiuni ale suprafeței planetei, îmbinându-se cu fasciculele de energie emise de la sol. Această gigantică rețea de antene de emisie (asemănătoare întrucâtva cu nodurile unei imense pânze de paianjen) generează puncte, linii și suprafețe curbate ale unor maxime de interferență a undelor staționare electromagnetice imposibil de calculat prin modelare matematică. Când spun imposibil de determinat matematic știu foarte bine ce spun și chiar provoc aici orice „specialist” telecom să prezinte public un astfel de model ce ar putea fi acceptat de comunitatea științifică! Sunt sigur cu anticipație și documentat că nu va exista în acest secol vreun inginer arogant ce să aibă o asemenea pretenție! Așadar această tehnologie nu numai că poate fi nocivă pentru om, dar în plus, nici o comisie sau comitet științific de pe această planetă nu poate garanta că o anume configurație a antenelor ar fi lipsită de efecte vătămătoare asupra oamenilor și a animalelor din acel areal din blocurile de locuințe sau instituții publice. Iată de ce afirm cu toată responsabilitatea: nu este nimeni capabil să aprecieze matematic gradul de pericol biologic real datorat expunerii la radiațiile GSM suprapuse care provin de la numeroase antene și de la reflexiile undelor , ce creează complexe suprafețe de interferență.

Adevăratul motiv

Să vedem în ce constă motivul real. Deoarece am stabilit că o suprapunere a undelor ce provin de la două sau mai multe antene, împreună cu undele reflectate de diferite suprafețe, generează forme de interferență imposibil de descris matematic și deoarece Tehnologia 5G implică mii de antene ce dau efecte și interferențe într-o regiune limitată ce produc maxime vătămătoare în diferite zone ale spațiului locuit, este atât teoretic cât și practic cu totul imposibil să stabilim lipsa riscurilor pentru omul care ar locui într-un spațiu ce este bombardat astfel cu energie electromagnetică de înaltă frecvență.  În trecere, merită să amintim că aceste frecvențe utilizate de Tehnologia 5G au fost adesea utilizate pentru dispersarea mulțimilor de protestatari, deoarece se presupune că expunerea de scurtă durată la aceste unde nu provoacă leziuni majore ale acelor persoane. Totuși starea de rău fizic interior, de indispoziție generală, incapacitatea de a respira, imposibilitatea de a mai gândi limpede, determină ca în câteva secunde oamenii să părăsească spațiul în care sunt emise aceste unde de frecvență de ordinul gigaherților (adică frecvențele Tehnologiei 5G). Bineînțeles că mi se va replica aici: „Dar intensitatea antenelor 5G este mult mai mică decât intensitatea dispozitivelor utilizate pentru dispersarea protestatarilor!” Iar noi răspundem: „Da, este adevărat, însă timpul de expunere în cazul armelor de disipare a mulțimilor este de câteva secunde, pe când în cazul Tehnologiei 5G este de 24 de ore!”

Ideea șocantă a concernurilor de telecomunicații

Deoarece nu poate exista un model matematic de stabilire a puterilor corelate ale antenelor, împreună cu reflexiile specifice, și a zonelor mai mult sau mai puțin afectate de undele staționare, rezultă că singura modalitate de a testa lipsa de vătămare a acestor ansambluri de antene este prin utilizarea oamenilor pe post de cobai! Dar pentru ca acest experiment dement să reușească, este necesar de asemenea, ca timpul de expunere al oamenilor să fie dinainte cunoscut. Ideal pentru experimentatorul cinic este ca acest timp de expunere să fie de 24 de ore. Dacă după o astfel de testare omul – cobai este sănătos și bine mersi, rezultă că și pentru expunerea timp mai scurt aceste unde sunt nevătămătoare!

Pe de altă parte, regiunile din clădiri (apartamentele blocurilor de locuit, camerele diferitelor case) ce se găsesc într-o zonă a suprafeței undelor staționare cu densitate de energie foarte mare vor putea fi identificate prin faptul că acolo moare o persoană din insuficiență respiratorie acută, sau starea sănătății sale se agravează atât de mult încât acea persoană apelează la serviciile medicale de urgență!… Adică acea persoană „se îmbolnăvește” de „ noul coronavirus”! Bineînțeles, un astfel de plan pare atât de cinic și de monstruos încât un om normal la cap nici măcar nu ar îndrăzni să îl conceapă, darămi-te să îl și pună în aplicație! Din păcate, aici vă prezint fapte și adevăruri concrete de care ne izbim zi de zi.

Mai merită să precizăm aici că cinismul acestor concernuri de telecomunicații multinaționale este uluitor: știm cu toții povestea „Hainele cele noi ale împăratului” în care un împărat poartă niște haine noi extraordinare, care în realitate lipseau cu desăvârșire. Toți din acel regat îi țineau isonul, susținând că sunt extraordinare acele haine, până când un om de bun-simț (noi și cei asemenea nouă, în acest caz!) îi spune împăratului drept în față: „Ești gol-pușcă, nu ai nici-o haină pe tine!!!”

Cinismul constă în faptul că despre această boală se spune că este produsă de „noul coronavirus”. Cum adică noul coronavirus?! Ce vrea să spună această expresie? Desigur, dacă vom reflecta mai adânc asupra acestui mod de exprimare, vom concluziona destul de repede că acest nou coronavirus este o himeră! În acest sens am arătat că „noul” coronavirus fusese obținut în laborator încă din 2015!

Toți aceia dintre noi care am studiat subiectul știm că, între virusurile gripale, o categorie importantă o reprezintă coronavirusuriIle. Noi ne-am îmbolnăvit frecvent până acum de infecții cu coronavirusuri atunci când făceam gripă în proporție de 35% în fiecare an!!! De altfel, chiar afirmațiile reprezentantului și membrului în Consiliul director al OMS în Ro,ânia, Adrian Streinu Cercel, afirma în martie 2020 că:    acest virus are o virulență și o mortalitate mai redusă decât virusul gripal!” Iată cum „Gura păcătosului adevăr grăiește” ca să cităm o frumoasă vorbă din popor.

Pe de altă parte, metoda PCR identifică doar faptul că în organismul subiectului este prezent un coronavirus, cu un anumit material genetic, nu ce anume coronavirus! Iată de ce, așa cum arată mai multe articole publicate în SUA, cât și jurnalistul de investigații David Ike, în cazul în care ni s-a administrat un vaccin antigripal în urmă cu un an sau doi, probabilitatea ca testul PCR de coronavirus să iasă pozitiv este de peste 80%, fără a fi contact direct cu vreo persoană infectată! În realitate această modalitate PCR, deoarece nu oferă nici o informație cantitativă, nu poate fi folosită pentru diagnosticare, lucru afirmat de numeroși virusologi (inclusiv de inventatorul acestei metode de cercetare!) cărora li se închide gura pe platourile de televiziune și li se șterg de pe internet video-urile în care explică clar aceste aspecte!

„Cel mai simplu mod de testare a Tehnologiei 5G, cel mai economic pentru concernurile multinaționale de telecomunicații este de a folosi oameni-cobai, ce sunt închiși în casă 24 de ore pe zi dintr-un motiv oarecare. Totodată manipularea mass-media, ce este susținută financiar prin spoturi publicitare plătite gras (de noi, consumatorii!) și chiar aservită acestor concernuri, trâmbițează sus și tare o pandemie care în realitate este mult mai mititică decât o prezintă! Totuși în diferite puncte ale globului apar zilnic numeroase cazuri grave de afecțiuni pulmonare inexplicabile, asemănătoare situației în care un om ar încerca să respire în spațiul cosmic. Acest caracter de inexplicabil a fost pus pe seama „noului coronavirus”. În realitate, cel mai probabil în imensa majoritate a cazurilor, ele indică prezența în apartamentul noului pacient a unei suprafețe de maximă densitate a undelor staționare electromagnetice de ordinul gigaherților ce a condus la această gravă stare medicală. După apariția unui astfel de caz de „îmbolnăvire” se ajustează puterile în antenele din imediata vecinătate a locației până când se va constata că vecinii apropiați „nu au luat boala”! Iată cum acest lockdown folosește unui scop neașteptat: testarea și „etalonarea” cu costuri minimale a Tehnologie 5G. Desigur, costurile financiare, sociale și umane sunt uriașe, dar pentru respectivele concernuri acest lucru este cu atât mai bine, deoarece toate țările se vor îndatora pe mai multe decenii pentru a ieși din această criză stranie și artificială, ceea ce pentru complicii lor bancherii, este o mină de aur. Astfel visul independenței financiare pe care începuseră să îl aibă mai multe țări este înăbușit… Aici vă întreb: Ce fac serviciile de informații din TOATE țările lumii? Cum să îți scape un atac atât de grav?… Sau tăcerea lor a fost și ea cumpărată cu bani grei… folosind tot banii noștri?”

Orice om normal la cap și orice companie responsabilă ar fi trebuit să realizez aceste teste cu aparatură de măsurare a densității de câmp electromagnetic, amplasate simultan în sute de puncte în arealul în care se face testul și în funcție de acele măsurători să modifice corelat puterile antenelor. Dar această operațiune este în primul rând foarte costisitoare (necesită o logistică deosebită, aparatura ce este scumpă, sute de oameni deplasați în locații și prelucrarea datelor furnizate de aceștia). Însă inconvenientul cel mai mare ar fi că dacă oamenii ar observa această desfășurare importantă de personal cu aparatura de măsură, ar începe să-și pună întrebări: Oare nu cumva această Tehnologie 5G este periculoasă?

Pentru a elimina aceste eventuale neajunsuri elitele și conducătorii multinaționalelor de telecomunicații au hotărât că vor regla intensității antenelor folosind oameni-cobai, adică pe noi toți cei din lockdown

Ca argumente aduc suplimentar  următoarele fapte:

– un studiu publicat de oficialități în 21.04.2020 arată că în Italia 88% dintre cei raportați morți de „Covid 19” au decedat de fapt datorită comorbidităților!

Adrian Streinu Cercel, reprezentantul OMS în România și membru în consiliul director OMS (sîc!) a venit în 20.04.2020 cu un program extrem de straniu de reorganizare guvernamentală și economică – sectoare în care nu are absolut nici o competență!-  (oprirea TVA,  suspendarea tuturor taxelor, suportarea tuturor cheltuielilor populației cu utilitățile și alimentele de către stat!), „colectarea” vârstnicilor de peste 65 de ani în „centre de carantină” (lagăre???) cu interdicție totală de a ieși din acele centre și cu pază militarizată… Oare acest individ care afirma în martie 2020 că „COVID-19 este un virus mult mai puțin letal decât gripa”, că „Alcoolul sanitar nu distruge virusul”, face acum aceste afirmații cu iz nazist în nume propriu, sau în numele OMS?

SOLICITĂRI ale ADLC

  • Cerem public o poziție oficială a specialiștilor independenți referitor la pericolul interferențelor ce generează maxime de radiație mult superioare normelor de radiații în vigoare și chiar mortale pentru om în anumite zone, dar și pentru păsări și animale mici.
  • Cerem STOPAREA imediată a instalării oricărui echipament / antenă / satelit de telecomunicații 5G.
  • Cerem oprirea tuturor emisiilor 5G deja existente pe întreaga perioadă a lockdawn-ului, deoarece sunt acțiuni ce se pot încadra la infracțiunile de violență față de animale, vătămare corporală, ucidere din culpă, ucidere cu premeditare sau genocid. Acele companii de telecomunicații ce nu își vor opri emisiile 5G arată clar că știu foarte bine ce rău fac și va fi necesar să fie trași urgent la răspundere de instituțiile abilitate. Dacă nici aceste instituții nu își îndeplinesc atribuțiile de serviciu privind apărarea omului, a sănătății și integrității fizice a cetățenilor, datorită neglijenței sau a corupției financiare, vor trebui la rândul lor arestați și deferiți organelor abilitate, deoarece sunt răspunzători de avizele acordate abuziv. Toate acestea sunt deja demonstrate de măsurători realizate în condiții cerecte

Vom putea observa buna credință a acestor companii de  telecomunicații dacă își opresc urgent emisiile 5G și testele pe oameni-cobai. Să nu uităm că noi plătim aceste companii și nu este exclusă nici situația în care vom putea renunța – la nevoie – cu toții la serviciile acestor companii. De altfel e deja foarte recomandat să nu cumpărăm nici un device 5G și să nu acceptăm nici un abonament sau cartelă 5G, oricât de tentant ar părea la o primă vedere, ca un mod de protest civic plin de luciditate. Deși nu pare, puterea se poate întoarce cu adevărat la noi, cei care plătim aceste servicii de telecomunicații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here