UMANITATE, fă cunoștință cu unul dintre dușmanii tăi redutabili!

0
1007

Fragmente concludente din Protocoalele francmasoneriei

În primele pagini ale site-ului am publicat în detaliu toate protocoalele francmasoneriei. Totuși am constatat că puțini sunt cei cu adevărat înclinați spre studiu. Iată că Janet Ossebaard – o excelentă și experimentată jurnalistă de investigații din Olanda, care are deja o serie de documentare de mare succes la publicul larg: The Fall of the Cabal (Prăbușirea Cabalei) –  ne prezintă în noua sa serie The Sequel To the Fall of the Cabal, în partea 4, una dintre cauzele principale ale haosului și tensiunilor sociale, economice, medicale imense prezemte în epoca modernă.

În fapt toate aceste aspecte ar trebui să aparțină manualelor de istorie și să fie studiate de toți elevii și de toți studenții umanității, deoarece sunt cruciale și foarte clar expuse. Suntem ferm convinși că toate acestea chiar vor fi atent studiate de foarte mulți oameni, după ce vălul ignoranței și al minciunilor abil țesut de membrii societăților secrete și de cozile lor de topor, va cădea – în sfârșit – și ADEVĂRUL va ieși clar în lumina zilei!

Pentru a afișa subtitrarea într-o anumită limbă: Setări, Subtitrare – Traducere auromată – Română (sau ce limbă doriți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here