Dezvăluiri despre masoni infiltrați la cel mai înalt nivel al statului

0
1739

Newsweek a dezvăluit implicații ale masoneriei în înalte funcții ale statului.

Fost Ministru al Apărării Naționale, vicepremier pe parteneriate strategice, Ministru interimar de interne, secretar general și purtător de cuvânt al PSD – Mihai Fifor, împreună cu noul șef al Jandarmeriei Române, Generalul Constantin Florea, subprefectul de Dolj Cristian Marian Șovăilă și constructorul de casă al Primăriei Craiova, Marian Petcu sunt masoni!

Newsweek arată că toți aceștia sunt în sfera de infuență a controversatului mason Marian Petcu.

Masonul Fifor și-a pus „fratele” mason Florea șef al Jandarmeriei Române, profitând de deturnarea atenției opiniei publice către cazul Caracal și către mitingul diasporei din 10.08! Justificarea lui Fifor a fost: „Este unul dintre puținii generali din jandarmerie!”

Din 29.06.2017 Mihai Fifor devine ministru al Economiei în guvernul Dragnea 2 = Tudose. Pe 12.09.2017 este „transferat” de PSD pe poziția de Ministru al Apărării Naționale în Guvernul Tudose, ocazie cu care declară public într-un interviu că „La Deveselu ar exista rachete balistice” (adică nu a fost în stare, ca ministru al apărătii, să deosebească armamentul defensiv de cel ofensiv din cel mai important și strategic punct militar al Romniei! 🙂 ).
Începând cu 16.01.2018 a asigurat interimatul pentru postul de Prim-ministru al României, după demisia lui Mihai Tudose.

Ministrul Mihai Fifor a intrat în masonerie în 2008, fiind racolat de afaceristul Marian Petcu, un mason foarte influent în Oltenia. Fifor a fost inițiat în Loja Armonia, apoi s-a transferat la Loja Basarab, unde staroste era chiar Petcu. De acolo s-a transferat într-o lojă din București, din care fac parte mai mulți parlamentari. Tot din Loja Basarab face parte și generalul Constantin Florea.

„Fifor a fost adus de Florea și de Petcu, constructorul de casă al Primăriei Craiova și al Consiliului Județean”, a spus, pentru Newsweek România, o sursă din masonerie.

Fifor a „omis” să declare că e mason

Nici Fifor, nici generalul Florea nu și-au declarat însă apartenența la masonerie în declarațiile de interese, deși acest lucru este OBLIGATORIU prin lege!

Ministrul Mihai Fifor nu a vrut să confirme sau să infirme apartența la masonerie.

Marian Petcu confirmă că este mason

Marian Petcu a fost remarcat după ce a devenit denunțător al Liei Olguța Vasilescu, atunci când a fost dovedit cu probleme penale de procurori.

Întrebat dacă este mason în Loja Basarab, Petcu a confirmat. A confirmat și faptul că este „frate” cu ministrul Mihai Fifor și generalul Constantin Florea.

„Eu plăteam cotizațiile doar pentru mine. Nu am plătit pentru domnul Fifor. Eu, oricum, mă duc mai rar pe acolo, pentru că datorită vârstei… Nu mai sunt la curent cu noutățile. Aș putea ca despre chestiunea asta să nu prea discut.”, a mai spus Petcu.

Surse: newsweek.ro
g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here