Dezvăluirile uluitoare ale senatorului Iorgovan despre masonerie

0
1372

Din mijlocul lupilor ce au pus de mult timp stăpânire și pe PSD (dar și pe multe alte partide!) senatorul Antonie Iorgovan – unul dintre principalii co-autori ai Constituției României post-decembriste – a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Nu comentăm aici dacă respectiva Constituție este bună sau nu, nici dacă acele convingeri de partid ale sale sunt oportune și potrivite poporului român sau nu.

Urmărim să subliniem însă meritul său deosebit în a prezenta adevărul despre masonerie și mașinațiunile făcute de Șeful masoneriei din România din 2004, Adrian Năstase – care și-a permis ilegalitatea de a trece masoneria ca „organizație de interes public” și de a o finanța extrem de oneros de la bugetul statului – hotărâre care în mod surprinzător (în aparență!) este în vigoare și astăzi, deși nu are nici un fundament legal, moral sau civic.

La un an după aceste dezvăluiri foarte clare, senatorul Iorgovan a murit datorită unui cancer galopant. Foarte mulți dintre cei care au analizat dosarul său medical au susținut că modul de proliferare a bolii lui  ar fi indicat faptul că a fost iradiat.

Nu știm dacă este așa, însă în mod cert adevărurile dezvăluite de el au deranjat pe mulți oameni foarte influenți și extrem de adânc înșurubați în mecanismele statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here