Mai multe simboluri ce întăresc ideea de planificare a Epidemiei COVID ilustrată în Deschiderea JO 2012

0
7734

Am aflat despre un video realizat de un necunoscut pentru mine, referitor la COVID-19 și Deschiderea Jocurilor Olimpice din 2012 din Londra și de faptul că a fost șters și cenzurat de pe YouTube. M-a intrigat acest fapt, cenzura putând avea două motive:

  1. este o aiureală, o prostie ce ar zăpăci oamenii. Totuși, având în vedere că pe net sunt foarte multe aiureli, era puțin probabil ca acesta să fie motivul.
  2. Transmite adevăruri ce sunt foarte incomode pentru membrii clasei conducătoare.

Am hotărât să mă edific, sunt mereu în căutarea adevărului. Am putut constata că erau chiar mult mai multe aspecte prezente în acea ceremonie bizară din 2012! De altfel, chiar la vremea respectivă cele 4 ore de filmare a evenimentului au stârnit pe bună dreptate multe controverse și proteste.

Observând cu atenție mesajele transmise, m-am cutremurat: totul ilustra o colosală minciună globală pregătită oamenilor!

Vă voi  pune la dispoziție aspectele prezentate în acest scurt videoclip ce a fost abuziv cenzurat.

De asemenea, și la final vă voi posta link-ul către filmarea oficială din 2012. Toate precizările ca timp în derularea evenimentelor le voi face referindu-mă la acest video oficial.

Marea Păcăleală

Acest mod simbolic de a transmite că va avea loc (acum știm că în 2020!) o Mare Păcăleală a întregii umanități, chiar mai mare decât Transmiterea live a Revoluției Române din 1989 sau, demolarea turnurilor WTC din 9/11 2001, se adresa desigur „inițiaților” ”Iluminati” ce se cred conducătorii acestei lumi, membri ai Cabalei din Umbră. Aceste mesaje sunt ușor de interceptat, deoarece se pare că nivelul de inteligență al acestor făpturi a tot scăzut, de vreme ce apar atât de evidente pentru oamenii atenți…

Vom nota minutul și secunda acestor imagini referindu-ne mereu la filmarea oficială a JO 2012.

Iată aceste simboluri

5:38 Tragerea – la propriu! – a vălului peste ochii mulțimii:

Acesta este un moment extrem de bizar și care arată încă de la început că oamenii vor vedea altceva decât ceea ce cred ei că văd. Este un simbol foarte vechi al învăluirii în iluzie și durează doar 20 de secunde, cu un minut înaintea deschiderii oficiale. Nu are nici un sens acest gest, în afara celui simbolic de acoperire a realității… sau „intrarea într-o lume magică”, ceea ce în acest context este de fapt același lucru.

11:03 Porcul care zboară

Conform expresiei „Când o zbura porcul” adică niciodată! Așa ceva nu este real, nu se petrece de fapt.

11:52 MIND THE GAP Scris răsturnat

În timpul deplasării rapide prin tunelul metroului, apare doar pentru o fracțiune de secundă – aproape imposibil de observat! – expresia „Atenție la spațiul gol” dar scris invers. Adică „se citește în celălalt sens”. Celălalt sens al expresiei „Mind the gap” este în argou și se referă la atragerea atenției între doi indivizi asupra spațiului gol dintre picioarele unei fete/femei imediat de sub organele genitale. În acest context expresia s-ar traduce: „Atenție la reproducerea, înmulțirea oamenilor”! Precizăm că în mersul rapid prin tunel acea imagine NU ARE CE CĂUTA, deoarece inscripția s-ar putea vedea doar la URCAREA în metrou, adică pe o direcție perpendiculară față de direcția de deplasare din filmare și orientat în jos – în nici un caz nu este scris pe perete sau plutind în aer, cum apare în filmare! Tocmai de aceasta și datorită faptului că este scris invers susținem că este un mesaj codat.

În opinia noastră mesajul atrage atenția asupra a două lucruri: „Atenție la reproducerea oamenilor de rând!” și „Fiți atenți la planul global pregătit!”. Apoi despre asta este de fapt vorba în toată așa-zisa ceremonie de „deschidere” a Jocurilor Olimpice din 2012 (ce a fost de fapt ceremonia de deschidere a planului pandemiei, în lumina celor pe care le prezentăm aici). De ce tocmai atunci? Deoarece acea ceremonie a fost patronată de regină, membru marcant al Cabalei din umbră. De altfel nu ne-ar mira ca planul să îi aparțină, având în vedere că COVID este un CORONAvirus, iar regina-mamă e ahtiată după ideea de „coroană”!

Cert este că la acest eveniment apar primele referiri clare și cutremurătoare la perioada pe care o traversăm în 2020!

11:52 STRATFORD

La câteva fracțiuni de secundă după „mind the gap” sclipește tot o fracțiune de secundă ceea ce ar părea a fi o ieșire de metrou, semnificația fiind istorică, legată probabil de Hotelul Stratford. Este extrem de bizară imaginea, mai ales că după aceea se continuă drumul prin tunel, deci nu reprezintă ieșirea din metrou!

După câteva secunde ieșim din tunelul metroului… prin apă!, ca atunci când te scufunzi într-un vis iluzoriu!

11:59 Primele imagini din apropierea stadionului: asistente medicale… dansând!!!

36:09 Iluzia că regina ar porni spre elicopter cu James Bond!

36:30 Iluzia că regina ar urca în elicopter cu James Bond!

37:15 Statuia lui Churchill salutând elicopterul reginei!

38:54 „Parașutarea” falsă a reginei

Toate aceste păcăleli par amuzante sau caraghioase, însă este evident pentru toți privitorii că este un eveniment fals, u păcăleală, mesajul tuturor acestor iluzii fiind că tot ceea ce urmează este planul pandemiei, spectatorii neavizați fiind păcăliți că ar asista doar la un spectacol „artistic”!

Imnului național intonat de copii în pijamale!

Până acum ni s-a transmis că în acest așa-zis spectacol va fi o Mare Păcăleală. Acum începe prezentarea codificată a planului pandemiei. Imediat după sosirea reginei și în prezența reginei, se ilustrează în ce va consta acea păcăleală. Asta ne și face să credem că planul a fost cerut și poate chiar planificat – așa cum se arată în video că scrie – chiar de capul încoronat.

43:18 Imnul național este intonat de un grup de copii cu deficiențe de auz. Mai mult, grupul de copii se numește CHAOS!!!

Ceea ce este extrem de bizar însă este că acest grup de copii este îmbrăcat în pijamale!

Semnificația simbolică a acestui moment este simplă: Pentru „iluminații” Cabalei din umbră englezii patrioți (și prin  extensie, întreaga umanitate de bună credință) sunt ca niște copii cu dizabilități, aproape complet adormiți (simbolizat de costumația stranie în pijamale) față de realitatea construită de elitele Cabalei din umbră…O viziune ce aparține curentului fascist, cu care iată că membrii Cabalei din umbră au mari afinități.

Sute de asistente și paturi de spital

Fără nici o legătură cu Olimpiada, intră în scenă sute de asistente cu sute de paturi de spital, pe care se găsesc copii în pijamale. Continuând metafora anterioară, reprezintă poporul englez, dar și întreaga umanitate, de bună credință.

Ceea ce este extrem de bizar este că în timpul îmbolnăvirii (un personaj ce reprezintă boala se rotește mereu în aer!) personalul medical face mișcări robotice, ca și când ar fi complet manipulat! [de OMS, politicieni și mass-media]

Vă oferim acum filmarea la care face referire videoul cenzurat, ce este foarte bine adnotat de autorul necunoscut al său!

Un ritual satanic de sacrificiu!

Și de nicăieri apare un personaj înfiorător, oficiantul unui ritual satanic de sacrificiu al unuia dintre copiii din paturile de spital, ce simbolizează orice om de bună credință de pe Pământ. Fapt și mai straniu, instrumentul sacrificial din mâna sa dreaptă nu este o armă cunoscută, ci o baghetă sau un dispozitiv ce eliberează din când în când ceva în aer. După statură și înfățișare, acest personaj pare a fi chiar Moartea…

O altă interpretare posibilă a scenei este că acel copil va fi în viitor VACCINAT cu vaccinul împotriva virusului declanșat de același personaj și marcat astfel de Moarte, deoarece acel tub poate fi asimilat și cu o seringă (mai ales că vaccinarea se realizează individual și mai ales pe copii). Cel mai probabil ambele interpretări sunt corecte, în sensul descris de David Icke: membrii Cabalei din umbră crează problema, iar apoi tot ei vin cu „soluția” care produce mult mai multe probleme și le oferă în plus un control aproape total…

Chiar pe direcția acelui „ceva” eliberat din țeava personajului este un alt personaj, o maimuță ce simbolizează în mod evident boala, și care se rotește tot timpul acestui episod în aer, alimentând cumva puterea de acțiune a celorlalte maimuțe ce simbolizează boala care cuprinde oamenii pe paturile de spital, în timp ce personalul medical dansează toți deodată sacadat, fiind hipnotizați. Numărul mare de paturi de spital, de pacienți și de asistente medicale amintește de evenimentele din 2020 și ilustrează nu o epidemie oarecare, ci viitoarea pandemie!

Scena finală a reprezentației

După ce pare că totul a revenit la normal, este clasicul „happy end”, iată că mai apare încă o ciudățenie: după ce Moartea a fost înfrântă și a ieșit din scenă, apare – în mod complet inexplicabil – un copil uriaș întins în pat, în fața grupului mare de paturi și pacienți, înconjurat pe două rânduri de asistentele medicale.Scena este atât de bulversantă și atât de ruptă de firul epic al poveștii – oricare ar fi acesta – încât cameramanul surprinde starea de perplexitate și de neînțelegere deplină a unuia dintre copiii participanțiApoi asistentele scutură energic cearceaful imens ce acoperea trupul acelui copil din care rămân astfel doar capul și picioarele… Semnificația oficială este criptică sau nu există. Am putea specula că personajul ar fi personificarea bolii, însă dacă ar fi așa, scena ar fi și mai gravă, deoarece prin acțiunea energică și concertată a personalului medical, din personaj mai rămân doar capu și picioarele. Ori acum știm că acest coronavirus este sferic (semănând cu un cap!) și are un fel de picioare ce se atașează celulelor umane, prin acestea acționează! Cel mai probabil însă semnificația intenționată de membrii Cabalei din umbră e reprezentarea umanității prin acest copil gigantic care, după vaccinarea împotriva noului coronavirus, va suferi distrugerea trupului său, adică ceea ce prevestea intro-ul din tunelul metroului – micșorarea intenționată a populației globului. Nu e cazul să ne mire acest scop dement: Bill Gates vorbește de mai mulți ani despre asta ca despre ceva de dorit și chiar a contribuit din plin la realizarea unui vaccin ce să sterilizeze bărbații din Africa!

.

Prezența simbolului „COVID” în întreaga ceremonie

Imediat după sosirea Reginei se poate observa cum întreg stadionul prezintă în mod uluitor un coronavirus COVID, inclusiv cu acele punți, luminate în stadion în mod special pentru acest eveniment.

44:00 – 56:00

51:45 Forme de coronavirus coborând din aer asupra tuturor și venind prin cei ce îngrijesc oamenii alături de personalul medical (parte importantă a planului de răspândire a infecției), de exemplu prin bonele cele mai de încredere, reprezentate de numeroase Mary Popkins!

Imediat după declarația Reginei.

3:27:30-3:28:00

3:44:30 Aprinderea flăcării olimpice

3:45:16 Forma „Flăcării olimpice” privită de sus este forma coronavirusului!

3:45:41 Forma „Flăcării olimpice” privită de sus și din lateral este forma coronavirusului 3D!

3:45:40 și  3:46:00 forma flăcărilor privită de jos este forma coronavirusului!

3:46:03 forma flăcărilor privită de jos este forma coronavirusului și acum se aprinde deasupra (în aer!) o formă de COVID ca răspuns la „flăcările olimpice”! Merită menționat că în întreaga istorie a jocurilor olimpice a fost folosit doar un vas unic pentru a ține flacăra olimpică aprinsă pe întreaga durată a Jocurilor Olimpice. În 2012 a fost singura excepție!

Iată cât de multe aspecte se regăsesc în aceste „coincidențe”. Pentru cei ce au uitat, vă reamintim forma inițială științifică a coronavirusului.

De asemenea, însăși sigla JO 2012 are deasupra niște triunghiuri stranii, care seamănă foarte mult cu cioburi de oglindă, amintind de legenda tradiției evreiești ce vorbește de oglinda demonilor ce reflecta deformat realitatea și care căzând din ceruri s-a spart și cioburile au pătruns în ochii și inimile oamenilor făcându-i să fie ca adormiți și să nu vadă realitatea așa cum este. Tot sigla este o metaforă a iluziei, deoarece sugerează că ar fi o reprezentare a Olimpic Stadium of London, dar dacă privim cu atenție, în partea din spate sigla se destramă, păstrând un singur fir de elemente, asemeni codului genetic ADN ce se copiază la mitoză, adică este reprezentarea grafică a unei manipulări genetice cu două intrări la 90°, asemănătoare unor vârfuri de pensetă. Una ce vine din stânga (simbolic din trecut, în mod aproape natural – obținerea virusului SARS1, iar alta „de sus” (în megalomania lor, semnificând pentru ei, din partea membrilor Cabalei din umbră, ce s-ar găsi deasupra lumii muritoare) prin manipularea genetică majoră a combinării virusului SARS cu virusul HIV! Și dacă privim cu atenție, observăm că sunt 4 cioburi mari (adică cele 4 legături date de virusul HIV) ce în plus și corespund cu patru triunghiuri care inițial erau prezente în SARS1.

Această reflectare amplifică ideea de 4 legături strânse, ce am aflat acum că reprezintă problema majoră a agresivității acestui virus asupra omului. Și observăm că linia genetică din spate, în partea din  stânga coboară vertical în jos în viitor (vine din partea dreaptă!), adică duce la decăderea și afectarea masivă a oamenilor infectați sau influențați de viitorul virus… Sau poate mai degrabă de viitorul pseudo-vaccin COVID!

Reflecții asupra faptelor prezentate

Faptul că aceste făpturi – membrii ai Cabalei din umbră – nu numai că ne influențează tuturor viețile și au deținut până de curând un control aproape total, ci simt nevoia bolnavă să ne otrăvească aerul, apa, solul, hrana, medicamentele, vaccinurile, cultura, relațiile sociale, sistemul de învățământ, de sănătate, sistemul politic, economia, organizarea statală… spune foarte mult!

Și noi avem animale domestice, de povară, de companie… Diferența între noi și Cabala din umbră este însă uriașă: cu rare excepții, noi ne îngrijim cu compasiune și respect de animalele din jurul nostru. Sunt și situații când distrugem habitatul natural al animalelor sau le vânăm ca sport, dar asta tot datorită lăcomiei, răutății, manipulărilor și uneltirilor viclene ale Cabalei din umbră!

Înțelegând diferența fundamentală dintre noi și membrii acești nefericiți, se naște întrebarea: DE CE? De ce simt nevoia, pe lângă faptul că ne controlează viețile, să ne agreseze, să ne otrăvească în toate felurile posibile? Răspunsul lor la această întrebare este simplu: DIN URĂ.

Totuși, la o analiză atentă, remarcăm cum aceste făpturi nefericite greșesc din nou: există un singur motiv logic, care este de altfel cauza oricărei violențe disproporționate: SE TEM DE NOI!!!

Este singura explicație rațională pentru faptul că ne otrăvesc, că ne distorsionează cultura, credința, sentimentele… NU SE POT RIDICA LA ÎNĂLȚIMEA VALORILOR MORALE PE CARE NOI, OAMENII, URMAȘI AI LUI ABEL, LE NUTRIM!

De fapt acum percepem totul clar: deși părea că nu am avea nici o șansă, noi OAMENII am și câștigat deja! Indiferent cât va dura acest război și câți dintre noi vor fi afectați, însăși lașitatea lor în alegerea metodelor folosite ne arată că deja au pierdut!

Singurul lucru pe care îl avem de făcut este să îi arătăm în văzul tuturor așa cum sunt cu adevărat. Cu minciunile, intențiile, planurile urzite de secole și faptele lor mârșave, repetate mereu!

Adică serios, dacă în scopul lor megaloman – în treacăt fie spus simbol al unui enorm complex de inferioritate – au reușit să eșueze mereu și să se împiedice unii pe alții în acțiuni derizorii, deși îndelung plănuite și pregătite, cu efecte de FÎS, așa cum este și „pandemia” asta, așa cum a fost și „pandemia” cu gripa aviară, ei bine, rezultă foarte clar că sunt impotenți la nivel intelectual și neputincioși! Da, pot speria copiii, uneori chiar și adolescenții, dar cu toată școleala lor excepțională de sute și sute de ani sunt tot prin catacombe, se ascund tot sub fustele mămicilor – regine (precum Jack Spintecătorul) și dau mereu dovadă de lipsă de viziune și echilibru!

Așa că școliților Cabalei din umbră, noi oamenii vă trimitem un mesaj clar:

MERGEȚI ACASĂ ȘI LĂSAȚI TREBURILE SOCIETĂȚII UMANE PE MÂINILE OAMENILOR CARE AU FOST DE FIECARE DATĂ MAI PRICEPUȚI DECÂT VOI, MAI ÎNȚELEPȚI DECÂT VOI, MAI PLINI DE CREDINȚĂ ÎN DUMNEZEU DECÂT VOI, MAI INSPIRAȚI DECÂT VOI!

Altfel riscați să deveniți ridicoli și amuzanți așa cum au fost la vremea lor zmeii de care azi se râde prin basmele omenești!!! Mergeți acasă, căci răbdarea noastră și a bunului Dumnezeu se apropie de capăt, iar atunci justiția omenească și cea divină deopotrivă o să vă judece după adevărata voastră față – și știți și voi, stă scris chiar în Biblia la care ați umblat din greu – s-a profețit de două mii de ani că veți fi definitiv înfrânți, cu toate cipurile, antenele, sateliții, supravegherea, otrăvurile și virusurile-himere produse în laborator ale voastre! Sunteți  penibili și ridicoli, căci nu ați înțeles esența mesajului Lui Dumnezeu pentru voi! Deși vă dați mari experți în religii și scrieri sacre, sunteți ca niște copii îndărătnici și prost-crescuți, plini de mofturi și ifose!

Conducerea poporului, guvernarea și stăpânirea nu aparține celor „aleși” care nu fac nimic sau care – mai rău! – țes mereu precum păianjenul planuri viclene de subjugare cu forța a oamenilor!

Cârmuirea poporului aparține –  și a aparținut întotdeauna! – oamenilor virtuoși, plini de compasiune, dispuși să se transforme mereu și mereu în bine și nu să rămână osificați în încăpățânările și obiceiurile lor indezirabile!!! Ați cerut un Mesia care să vă conducă, iar când a venit pentru noi toți, prin uneltiri lașe și viclene, voi l-ați crucificat! Că nu era așa cum vi-l doreați voi! Nebunilor! Iisus v-a transmis clar mesajul Lui Dumnezeu! Vi-l reamintesc: „Pleacă de aici! Tu nu ești din turma Mea!”

Cine credeți că o să vă slujească la nesfârșit? Cine credeți că o să vă tolereze la infinit nesimțirea, nerușinarea, grosolănia, apucăturile rele și ura nesecată? Nimeni!

Așa că devine deja o lege a firii:

Prevestesc acum pentru voi că vă veți avea doar unii pe alții, între voi! Pentru că fiecare are parte de ce merită! Ați semănat durere, suspine suferințe și moarte? Luați-vă răsplata divină și omenească! Pregătiți-vă! Ceasul e foarte aproape!

Deschiderea Jocurilor Olimpice 2012 LONDON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here