Dezvăluiri uluitoare despre Revoluția din Decembrie!

0
303

A venit vremea să vorbim și despre Revoluția din Decembrie.
Din păcate foarte puțini mai sunt cei care își amintesc evenimentele, sau cei care au pus lucrurile cap la cap. Totuși este util să vă reamintim aici un dicton al înțelepciunii:
„Poporul care nu își cunoaște istoria, riscă să o repete!”

În 21 decembrie 1989, la mitingul organizat se Ceaușescu, vuietul ce a declanșat Revoluția la București nu a fost produs de manifestanți sau de instituțiile Radio TV ce emiteau în direct mitingul. Un maior la acea vreme, a declarat că a aprobat ieșirea din unitatea de la Antenă a mai ultor autospeciale dotate ci aparatură de amplificare, ce a provocat, probabil, incidentul de la care a început prima revoluție televizată din lume.

Mai mult decât atât, au avut loc tot felul de incidente bizare în acea perioadă. Cităm aici un articol din Scânteia Tineretului din data de 18 decembrie 1989, un articol foarte straniu, având în vedere că a apărut în miezul iernii și se „referă” la „expunerea la soare” și la „bronzat”. Iată articolul:

„CÂTEVA SFATURI PENTRU CEI AFLAȚI ÎN ACESTE ZILE LA MARE
• Evitați expunerea intempestivă și prelungită la soare. E de preferat să începeți mai prudent, cu reprize scurte de 10 – 15 minute – când pe-o parte, când pe alta. Astfel vă veți asigura un bronzaj plăcut și uniform pe tot corpul
• . Nu vă avântați prea mult în larg. Oricum, în caz de pericol, nu strigați. Este inutil. Șansele ca prin apropiere să se afle vreo persoană dispusă a va asculta sunt minime.
• Profitați de binefacerile razelor ultraviolete. După cum se știe, ele sunt mai active între orele 5,30 – 7,30. Se recomandă cu precădere persoanelor mai debile.
• Dacă sunteți o fire sentimentală și agreați apusurile de soare, librăriile de pe litoral vă oferă un larg sortiment de vederi cu acest subiect.
• Și încă ceva – dacă aceste „sfaturi” v-au pus pe gânduri și aveți deja anumite ezitări, gândindu-vă să renunțați în favoarea muntelui, înseamnă că nu iubiți în suficientă măsură marea.
(S.P.)”

Este destul de evident că acest articol este un cod pentru cei implicați operativ în declanșarea planului Z, de panică și destabilizare sistematică a ordinii civile prin atacuri sporadice, dar răspândite pe întreg teritoriul, indicații de ultim moment pentru acești agenți, inclusiv unde să se retragă după finalizarea operațiunii.

Esre, de asemenea, semnificativ că în ultimul paragraf chiar autorul articolului (S.P.) numește între ghilimele aceste „sfaturi”, atrăgând astfel atenția cititorilor asupra faptului că aceste recomandări nu sunt ceea ce par.

Iată o posibilă traducere a acestui material, făcută de specialiști în contraspionaj ai României:

„Declanșați pe neașteptate planul Soare iarna. Începeți prudent cu operațiuni scurte de 10:15 minute, simultan în mai multe zone, până la acoperirea întregului teritoriu.
Nu depășiți obiectivele vizate, altfel sunteți în mare pericol și nu vă ajută nimeni. Bazați vă pe sprijinul trupelor speciale care au un rol activ mai ales între orele 5:30 – 7 30 în scopul recuperării răniților.
Devastați librăriile și distrugeți operele alese pentru instigare și intimidare.
Pentru cei nehotărâți să nu trădați scopul. Dacă sunteți loiali operațiunii, evitați atacurile prelungite asupra obiectivelor. Este indicat să atacați în serii scurte de 10 – 15 minute. Nu vă apropiați prea mult de obiectivele pe care le aveți în vizor. În caz de pericol nu cereți ajutor deoarece nu va fi nimeni care să vă ajute sau să vă asculte. Acționați și atacați obiectivele dimineața, mai devreme, în special între orele orele 5,30 – 7,30.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here