Vaccinarea anti-COVID: PRO sau CONTRA?

7
1086

Dragi cititori, ne propunem să clarificăm împreună răspunsul la această întrebare esențială, oferind repere sigure în selectarea adevărului de minciuni, manipulări și partty-prie-uri ce abundă în toate sursele de informare. În acest scop începem cu un exercițiu de studiu concret.

În „Evenimentul zilei” din 25.11.2020 au apărut DOUĂ articole pe această temă, diametral opuae !

Redăm aici sub titlul de citare primul articol integral și o mică parte din articolul „front page”, pentru a ilustra cum putem deosebi adevărul de minciuni, manipulări și partty-prie-uri.

 ”Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Fostul vicepreședinte Pfizer rupe tăcerea

Autor: Stan Nicu

Un fost vicepreședinte al companiei Pfizer, companie farmaceutică ce ar avea gata un prim vaccin împotriva covid, demontează apariția acestuia, precum și pandemia. Michael Yeadon spune că nu mai este nevoie de un vaccin, pentru că pandemia s-a încheiat înainte de a fi început. Omul de știință susține că 30% din populație are deja în organism celulele necesare pentru lupta cu covid-ul, de la gripa comună.

Un om de știință de la Pfizer susține că nu mai este nevoie de vaccinul anti-COVID pentră că pandemia s-a încheiat

Dr. Michael Yeadon, care a făcut timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, retrăgându-se [prin pensionare,n.n.] de la Pfizer, cu cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu, susține că nici nu a fost necesară creearea unui vaccin anti-covid.

Acesta consideră o absurditate să se vaccineze oameni a căror viață nu este pusă în pericol. La fel, celebrul om de știință consideră că nu se poate face vaccinarea a milioane de oameni cu un vaccin care nu a fost testat așa cum trebuie.

SAGE a comis mai multe greșeli majore

Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani”, a declarat Dr. Michael Yeadon.

Comentariile omului de știință britanic au venit în contextul în care acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-COVID, nefast din punctul lui de vedere.

Vaccinul, făcut în necunoștință de cauză

Michael Yeadon a explicat că SAGE nu are expertiza necesară în domeniul în legătură cu care s-a pronunțat, printre membrii grupului neregăsindu-se ”imunologi clinici”. Astfel, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori grave pe care grupul le-a făcut, urmarea fiind torturarea populației în ultimele șapte luni.

Prima greșeală majoră a SAGE este că

100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există nici un fel de imunitate preexistentă”. Michael Yeadon afirmă că ideea este ”ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, coronavirusurile nu sunt. Nu există virusuri fără strămoși”.

Există alte 4 coronavirusuri care circulau deja

După cum susține omul de știință, ”există cel puțin patru coronavirusuri endemice care induc gripa comună și care circulă liber în Marea Britanie și în întreaga lume”.

De asemenea, oamenii care au fost infectați de o astfel de gripă comună ar avea imunitate. ”Una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au fost induse de coronavirusuri în trecut, au generat  o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la aceste virusuri, dar și la virusuri cu grad mare de înrudire. SARS-CoV-2 este unul dintre aceste virusuri strâns înrudite”, a subliniat Michael Yeadon.

Testele PCR au afectat viața multor oameni

Astfel, ținând cont de cele enumerate mai sus, dr. Micheal Yeadon crede că ”a nu lua în considerare o asemenea inter-reacție… demonstrează lipsa de înțelegere necesară pentru a construi un model suficient de fiabil pentru a fi utilizat”.

Pe de altă parte, omul de știință a mai aratat că testul PCR care este utilizat pentru depistarea cazurilor de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre aceste coronavirusuri ai gripei comune, astfel că testul este foarte puțin fiabil. În baza acestor teste multora le-a fost afectată viața, trebuind să se autoizoleze timp de 14 zile. [sau chiar să fie internați nejustificat în secții covid, nefiind de fapt infectați inițial! n.n]

30% din populație are celule T, capabile să lupte cu COVID-19

Michael Yeadon ne informează că 30% din populație avea deja la începutul lui 2020 suficiente celule T, de la gripa comună, capabile să facă față singure coronavirusului.

Articolul din EvZ

 

Citat din articolul „front page” :

 

 „Ce ascund, de fapt, vaccinurile? Care este cel mai important efect pe care îl produc

Autor: Ionel Sclavone

25 noiembrie 2020,

Jurnalistul Dan Andronic, directorul  publicațiilor Evenimentul Zilei și Capital, consideră că o campanie de vaccinare împotriva noului coronavirus nu va avea succes decât dacă va fi aplicată pe o scară foarte largă, nu doar pe câteva procente din populație.”

Articolul continuă în același ton.

Ce observăm?

Titlul nu are nici o legătură cu conținutul articolului!!!

Acesta este un prim semn că are loc un semnal pentru „elite”, „colaboratori corupți ai serviciilor secrete”, „politicieni corupți elitiști”, „oculta de pretutindeni”, etc. Care este mesajul propriu-zis? În acest caz e foarte ușor de identificat.

Observăm că titlui conține două întrebări, una are semnul caracteristic (?), iar a doua nu, adică rmâne o întrebare deschisă, sau care are răspunsul imediat sub îmtrebare. Și dacă privim atent ne sare în ochi un cuvânt goarte neobișnuit: numele (pseudonimul) autorului. De aceea putem citi:

„Ce ascund, de fapt, vaccinurile? Care este cel mai important efect pe care îl produc

Sclavone     ”

Considerăm că mesajul este evident. În plus mesajul prezentat de dr.  Micheal Yeadon este al unui specialist incontestabil în domeniu, pe când cel al jurnalistului Dan Andronic este al unui necunoscător în domeniu.

Concluziile le trageți dumneavoastră.

Pentru edificarem vă prezentăm și opinia nepotului lui JFK, un avocat de renume din New York, ce a susținut o conferință de presă pe această temă, răspunzând la întrebări împreună cu un medic renumit în virusologie.

Avocatul Robert Kennedy Jr. împreună cu reputatul medic Wolfgang Wodarg au răspuns într-un mod pertinent la unele din întrebările publicului, atât cu privire la „pandemia” Covid 19 cât și la vaccinare . Aceste informații sunt sistematic trecute sub tăcere de către mass media oficială. (Sursa: amosnews.ro)

 

Robert F. Kennedy, Jr.:  Vaccinul Covid trebuie evitat cu orice preț

 „Pentru toți cei ce mă ascultă:

 Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare Covid-19.  Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care reprezintă manipularea genetică, lucru care era deja interzis și considerat până acum  penal.  Această intervenție poate fi comparată cu alimentele manipulate genetic, care este, de asemenea, extrem de controversată.  Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daune  cauzate de vaccinurile anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.

 Dragi pacienți, după un vaccin ARNm fără precedent, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar.  Cei vaccinați vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați doar prin îndepărtarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoană cu un defect genetic (precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, fibroză chistică , sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!

 Aceasta înseamnă clar: dacă un simptom de vaccinare se dezvoltă după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic.  În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată pe o scară atât de largă în istorie.  Așa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență: „De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie INTERZIS, deoarece implică manipularea genetică!”

 Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește tehnologie experimentală de ARNm.  Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.

 Notă: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine ​​se înlănțuie și acționează ca  o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.

VACCIN COVID = DAUNE GENETICE IREVERSIBILE – O CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII

EXISTĂ CORONAVIRUS SAU NU?
– CLARIFICARE:

1. EXISTĂ VIRUSUL?

Da, ca multe alte virusuri.

2. Are tratament?

Da, dacă utilizați medicamentele adecvate și nu vă lăsați sănătatea în mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile.

3. EXISTĂ MEDICI DE ÎNCREDERE?

Da și sunt chiar mulți. Unii acționează discret oferind tratamente adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și există multe videoclipuri în rețelele de socializare care vorbesc despre aceste tratamente, iar mulți dintre ei au fost amenințați, descalificați, batjocoriți sau reduși la tăcere.

4. OAMENII DE ȘTIINȚĂ FAC CERCETĂRI?

Da, și există o uniune mondială care c mai mulți medici și oameni de știință numiți Doctori și Oameni de știință pentru adevăr, pentru a expune falsitatea tratamentului pe care autoritățile l-au oferit populației.

5. ESTE O PANDEMIE CU ADEVĂRAT?

Nu. OMS a schimbat definiția care se referea la pandemie chiar înainte de apariția acestui virus, pentru ca această situație să poată fi declarată „pandemie” .

6. ESTE CONTAGIOASĂ?

Da, ca orice gripă.

7. Dacă contractez virusul, înseamnă că voi muri?

Nu. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă. [cât timp simptomele nu sunt severe n.n.]

8. POATE FI PREVENIT?

Da, prin menținerea unei igiene corespunzătoare și a unui sistem imunitar ridicat. Și mai aveți: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.

9. SUNT CORECTE CIFRELE DE PACIENȚI INFECTAȚI ȘI MORȚI DE VIRUS?

Nu. În SUA s-a descoperit că datele reale ar fi de fapt de doar 10% din cele raportate oficial, deoarece cauzele deceselor au fost alte boli, iar testele nu sunt corecte întrucât dau foarte multe rezultate fals pozitive.

10. EXISTĂ CAZURI REALE ASIMTOMATICE DAR POZITIVE?

Ființa umană are multe microorganisme și virusuri în organism și acest lucru nu înseamnă că sunteți o persoană bolnavă sau infectată sau că aveți virusul; cu toate acestea, virusurile care se presupune că sunt „atât de agresive” prezintă unele simptome la pacienți, deoarece corpul reacționează specific la un intrus (febră, cefalee, vărsături etc.) și conform teoriei lui Koch răspunsul este NU.

11. A FOST CREAT VIRUSUL?

Da, într-un laborator.

13. ÎN CE SCOP?

Ca pretext pentru a restrânge libertățile fundamentale ale cetățenilor, pentru a schimba sistemul economic actual într-o dictatură mondială, adică o transformare a oamenilor într-o turmă înrobită, înfricoșată și oarbă.

14. MULTE ȚĂRI FAC PARTE DIN ACEST PLAN CRIMINAL?

Da.

15. VOM IEȘI DIN ACEASTA?

Da. Și toți cei care au contribuit la decese și la plan vor cădea și vor plăti pentru ceea ce au făcut.

16. TREBUIE SĂ NE FIE FRICĂ?

Nu. Frica îți diminuează sistemul imunitar și te face controlabil mental.

17.MASS-MEDIA FACE PARTE DIN ACEST PLAN?

Da. Proprietarii mass-media sunt complici. Aceasta se numește controlul minții.

18. CE TREBUIE SĂ FAC?

Te protejezi și dacă te îmbolnăvești știi deja cum să te vindeci acasă sau cu medicul tău de încredere care nu se va implica în acest genocid.

19. TREBUIE SĂ MĂ VACCINEZ?

Nu. Deși sunteți sănătos, vaccinurile aduc substanțe chimice, metale grele și o serie de alte elemente care vă vor afecta sănătatea pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental. Este corpul tău și este dreptul tău să decizi cu privire la el și sănătatea ta fizică și mentală. Ai putea avea încredere într-un vaccin creat de aceeași oameni care au creat și un virus pentru exterminarea umanității?

20. CEEA CE SE PETRECE ACUM ESTE UN RĂZBOI?

Da! Și vom fi victorioși! Trebuie să rămânem împreună și să trezim la rândul nostru alți oameni, oferindu-le cât mai multe informații.

* Poți fi forțat să porți o mască, dar nu poți fi forțat să taci *

Robert Francis Kennedy Jr. (născut la 17 ianuarie 1954) este un avocat și activist de mediu american, autor și militant anti-vaccin. Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy și nepot al fostului președinte John F. Kennedy

Considerăm că pozițiile specialiștilor și ale formatorilor onești de opinie ce sunt foarte bine documentați sunt coerente și edificatoare.

Adresăm autorităților două întrebări de bun-simț ce sunt trecute sub tăcere:

  1. Dacă imunitatea (conform declarațiilor oficiale) în urma bolii COVID-19 ar dura în medie 3 luni, imunitatea medie statistică produsă de „vaccin” cât durează?
  2. Dacă la orice vaccin imunitatea stimulată (în timp) este mai scurtă decât cea produsă chiar de boală, ce sens ar avea o vaccinare în masă pentru o „imunizare” pe o durată mai scurtă de trei luni?

Presupunem apriori că autoritățile care ne vor binele nu vor răspunde niciodată la toate aceste întrebări pertinente!

Și încheiem cu o butadă:

„Dacă autoritățile vă vor binele…

voi fiți vigilenți și nu li-l dați singuri, de bună-voie și nesiliți de nimeni!!!”

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here