THE GREAT AWEAKENING – Trezirea popoarelor la Adevăr și Libertate! Noiembrie 2020

0
110

Oamenii au început să se trezească în întreaga lume!

De ce nu aflați de aceste lucruri de la știri? Oare nu cumva toți acești oameni au dreptate când vorbesc despre „Dictatura Covid” și vaccinarea în masă a populației cu vaccinuri experimentale și neverificate?

În ceea ce îi privește pe ro,âni, deocamdată doar imnul este de noi… Și animalele de companie…

Dacă mai aveți vreun mic dubiu despre cum ne prostesc TOȚI politicienii, iată o știre recentă despre măștile vândute:

Sursa: Agerpres

ANPC, prin sucursalele sale teritoriale, a derulat în perioada 23 octombrie – 23 noiembrie controale pentru verificarea respectării prevederilor legale la comercializarea măștilor.

Potrivit raportului, au fost controlați 599 operatori economici, la un număr de 396 dintre aceștia (66%) constatându-se nerespectarea prevederilor legale în vigoare; la 79 de operatori economici controlul nu a fost finalizat.

Au fost verificate un număr de 35.180.666 măști în valoare 19.763.739 lei, din care 32.997.026 măști în valoare de 19.459.353 lei (peste 93%) nu se încadrau în prevederile legale în vigoare. Printre neregulile constatate se află lipsa totală sau parțială a elementelor de identificare şi caracterizare, lipsa traducerii în limba română, lipsă instrucțiuni de utilizare, lipsă menţionare compoziție material, lipsă declaraţie conformitate, lipsă marcaj de conformitate CE.

Desigur că pentru cei care iau de bună orice prostie transmisă la TV viitorul apropiat ar putea arăta așa, iar noi am aproba cuminți dând din căpșor, ca un copilaș prostit de nenea Politicianu ҆ și de nenea jurnalistu ҆…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here