DOVEZI INCONTESTABILE ale FRAUDEI ELECTORALE din SUA la alegerile din noiembrie 2020

0
832

Procurorul general SUA Bill Barr a dat autorizație procurorilor să înceapă anchete privind posibilele fraude în alegerile din SUA

”Vă autorizez să investigați acuzații substanțiale de nereguli privind voturile sau numărarea buletinelor de vot înainte de certificarea alegerilor în jurisdicțiile dumneavoastră, în anumite cazuri”
”Astfel de anchete pot fi efectuate dacă există acuzații clare și potențial credibile de nereguli care, dacă sunt dovedite, ar putea avea un impact asupra rezultatului alegerilor federale într-un stat”, a precizat Bill Barr.

Echipa lui Donald Trump a semnalat numeroase nereguli la alegerile din 3 noiembrie 2020 din SUA

Iată câteva exemple în opinia mai multor specialiști:

6.000 de voturi deturnate de la Trump în favoarea lui Biden în Michigan!

În ceea ce privește aspectele statistice:

Dar să le luăm pe rând.

ȘOCANT: Rezultatele din Pennsylvania arată un model imposibil din punct de vedere statistic în „victoria” fraudată de echipa lui Biden! I-AM PRINS!

Sursa:  theepochtimes.com/ (SUA)

51.000 de voturi prin corespondență din statul Pennsylvania au fost completate și returnate a doua zi după expedierea lor prin poștă! Acest lucru ridică mari suspiciuni.

29.000 de voturi prin corespondență din acest stat au fost returnate în aceeași zi!

Iar 20.000 de voturi au fost returnate cu o zi înainte de a fi expediate!!!

Și doar aceste aproximativ 100.000 de voturi false care vor fi anulate vor schimba balanța în favoarea lui Donald Trump în Pennsylvania!

     Numărarea voturilor din Wisconsin

Iată un alt fenomen statistic imposibil!

Până la 94% evoluția numărării voturilor a fost normală (liniară, fără inflexiuni), s-a păstrat aproape constant decalajul Trump  51,1% –  Biden 47,4%

Apoi timp de 47 de minute apare un „miracol” în care situația s-ar fi răsturnat, în care trend-ul nu doar că se inversează, dar se schimbă în raport de aproximativ 5:1!!!

 Adică pentru 47 de minute voturile se distribuie Trump 37.621 – Biden 156.099, adică Trump  19,4% – Biden 80,5%!!!

Ceea ce este cel mai uluitor este că după acest „miracol” distribuția stastistică rămâne de aproximativ Trump 50% – Biden 50%!!! Curba de evoluție este evident imposibilă pentru orice student în anul 1 la sociologie sau matematică! Dar este evident ceva în neregulă și pentru cei care nu sunt de specialitate. Doar această dovadă este suicientă pentru a considera că vorbim de o fraudă grosolană.

Dar să analizăm faptele în detaliu:

Așadar dacă 1%  din voturile din Wiscnsin numărate între 0:59 – 1:46 în 3.11.2020 reprezintă 193.720 voturi, rezultă că totalul voturilor exprimate în acest stat a fost de (100%) 19.372.000!!!

Este DOAR o „mică” problemă:

Dintre aceștia doar aproximativ 4 milioane au drept de vot, restul fiind minori.  Să îți imagineji fie și pentru o clipă că populația acestui stat a crescut „miraculos” peste noapte, multiplicându-se de 5 ori este ceva ce jignește chiar și inteligența unui copil din clasa I!!!

Ce s-a petrecut de fapt?

Răspunsul e extren de simplu: în intervalul de 47 de minute au fost „pompate” în sistem aproximativ 120.000 de voturi fie false, fie care NU EXISTĂ fizic!!!!

În opinia noastră, va fi suficient să fie făcute următoarele verificări:

– cum a evoluat viteza de numărare a voturilor prin corespondență în timp? Dacă în aceste 47 de minute viteza a crescut de 2,7 ori (adică 193.720 „numărate” : aprox. 72.00 voturi reale), iar apoi a revenit la viteza anterioară de numărare, frauda este dovedită. Iată un exemplu clar în care viteza de numărare este dublă față de maximele anterioare și ulterioare pentru 6:31 în 4 noiembrie. Cum se poate explica altfel decât prin fraudă? Au fost mobilizați un număr dublu de oameni în procesul numărării? Atunci să vedem dovada dublării personalului și locațiilor numărării!

– verificând numărul total de voturi exprimate, e foarte probabil să apară aproximativ 120.000 de voturi în plus. Bineînțeles, nu excludem deloc DISTRUGEREA a 120.000 de voturi REALE prin corespondență ce erau exprimate legal pentru Donald Trump.

Sursa video:

Securizarea buletinelor de vot cu filigran criptat

Pentru a preveni posibile fraude, administrația mai multor state SUA a introdus în buletinele de vot prin corespondență un filigran magnetic ce conține un cod digital encriptat cu tehnologia similară Bitcoin (foarte greu de falsificat). Operațiunea de verificare a autenticității votului implică eliminarea buletinelor de vot false ce nu au acest filigran (și în plus cerneala tipografică folosită este diferită). Renumărarea în aceste state implică și validarea doar a buletinelor de vot autentice.

În Statul Nevada: între 70.000 și 100.000 de voturi au fost depuse după expirarea termenului legal! În acest stat a fost o strategie foarte bine pusă la punct a Republicanilor, care au votat masiv Donald J.  Trump prin corespondență! Prin scoaterea celor 70.000 de voturi false  (ilegale) din Nevada, Trump câștigă acest stat!

Acțiunea Administrației Trump din 14.11.2020

Armata americană a confiscat în noaptea 14-15.11.2020 numeroase servere din Frankfurt ce făceau propriu-zis numărătoarea voturilor alegerilor din noiembrie 2020 din SUA.

Să explicăm acest lucru.

Scytl Companie din Spania era cea angajată pentru a gestiona numărarea voturilor din SUA din noiembrie 2020. De remarcat că această firmă avea sloganul „Innovating Democracy”! (democrația are nevoie să fie inovată?)!!

În octombrie 2020 această firmă a dat faliment și a fost cumpărată de o companie din Irlanda, Paragon Irland. Fondul Bill Gates a investit 4 milioane$ în această companie de Aer condiționat!. Pentru „numărarea voturilor” cele două firme au folosit soft-ul Dominion. Este dovedit deja că acest soft a șters într-unul din state 6.000 de voturi exprimate pentru Trump. și le-a contabilizat pentru Biden. Altfel spus este dovedită deja o fraudă de 12.000 de voturi în defavoarea lui Trump într-unul din statele investigate!

În SUA deturnarea / fraudarea alegerilor / atentatul asupra președintelui este considerată lovitură de statm iar conform Constituției SUA partidul politic ce desfășoară astfel de activități ce sunt incriminate ca lovitură de stat este dizolvat.

Vă mărturisim că această investigație jurnalistică a fost mult mai dificil de efectuat decât altele, datorită faptului surprinzător că din sursele obișnuite de informare: Youtube, Facebook, Twitter, dar și imensa majoritate a posturilor de televiziune main-streeam media din SUA cât și din Europa nu menționează nimic din toate acestea, ridiculizează acțiunile în instanță ale Partidului Republican, iar rețelele de socializare importante își și permit să șteargă postările cu acest subiect.

Acesta este, din punctul nostru de vedere, un indiciu al complicității CEO și a Bordului director al acestor companii la tentativa loviturii de stat ce a fost foarte aproape de a fi realizată în SUA. Merită amintite aici declarațiile publice ale lui George Soros, Bill Gates, dar și a multor altor globaliști, conform cărora „Toate dificultățile în implementarea planurilor globaliste vor dispărea după alegerile din noiembrie 2020 din SUA!”

Urmărim cu interes și vă vom ține la curent cu evoluția renumărării voturilor și concluziile anchetelor penale în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here