Semnele din lanuri și Calendarul Maya

0
726

Calendarul Maya

Calendarul Maya este prezent în piramidele maya și indică un mod extrem de precis de măsurare a timpului bazat pe mișcările planetelor în sistemul solar, dar și pe mișcarea Soarelui în galaxie.

Este surprinzător că înainte de anul 700 d.C. mayașii aveau cunoștințe astronomice atât de avansate, ele fiind din ceea ce cunoaștem până în prezent, cele mai avansate cunoștințe de măsurare a timpului și de astronomie din toate culturile Antichității. Chiar și acest mister surprinzător, împreună cu diagramele de la Nazca (în actualul Peru) ce se văd doar din aparatele de zbor de mare altitudine, ne pot conduce la ipoteza logică conform căreia chiar mayașii au fost contactați în trecut de cel puțin o civilizație extraterestră!

Dealtfel revelațiile primite de mayași de la ultimul lor onducător, regele Pacal, sunt extrem de avansate, incluzând chiar informații despre sânge, globulele roșii și albe din alcătuirea sângelui (ce se văd doar la microscop), despre mișcarea planetelor și despre ciclurile temporale mari, despre efectul magic al culorilor asupra psihicului uman…
În acest comtext mai larg este chiar firesc ca unele dintre mesajele recente trimise umanității să facă referire la mesajele anterioare transmise, probabil, mayașilor.

Vă prezentăm un scurt film documentar subtitrat și foarte bine realizat.
(dacă doriți subtitrare, în videoclip selectati subtitrare engleză. Apoi din Setări selectați traducere subtitrare… Română)

Așteptăm părerile pe care le aveți despre acest subiect în eventualele comentarii pe care doriți să le faceți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here