Declarații cutremurătoare ale celor implicați în Tragedia de la Colectiv

1
632

Începem astăzi prezentarea unei colecții de declarații oficiale și mărturii ale unor persoane care au jucat un rol foarte important în evenimentele din 30 octombrie 2015 de la Clubul Colectiv.
Chiar dacă unele declarații sunt mai lungi am ales totuși să le postăm integral, pentru ca cititorul să-și poată face o imagine completă.
Dumnezeu să îi odihnească pe toți cei care au căzut victime nevinovate în acea noapte cumplita!

INTERCEPTĂRILE DE LA DOSAR, redate de flux24, ÎN CARE FOSTUL COLONEL STS Ștefan Enache SPUNE CĂ LA COLECTIV S-AR FI PUS FOC
duminică, 03 ianuarie 2016

Politician PSD: Dacă nu ne-nţelegem… guvernăm pentru români, guvernăm pentru străini, băga-mi-aş …
Ştefan Enache: Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la… poţi să spui… Eu ştiu ce a fost acolo la… când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Păi dacă am doctor, bun prieten, care e la Spitalul 9.
Politician PSD: Zici că a fost provocare?
Ştefan Enache: Provocare…
Politician PSD: Provocare, ă?
Ştefan Enache: Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister… Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost… specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…
Politician PSD: I-a stropit, i-a…?
Ştefan Enache: Ce vorbeşti… Şi gazul ăla dezvoltă 2.000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.
Investigator sub acoperire: Mergem să vedem şi blocul ăla?
Ștefan Enache: Da, putem să mergem”, se arată în stenograme.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here