Elicopterul israelian prăbușit în 2010 în Bucegi în viziunea scriitorului Radu Cinamar

0
1453

Elicopterul prabusit in Masivul Bucegi – sistemul de zbor a fost perturbat de un camp geomagnetic puternic din zona Masivului Bucegi (baraj energetic)!
Autoritatile israeliene si romane au incercat sa ascunda cutia neagra si sa nu vorbeasca despre acest caz!
Serviciul secret israelian (Mossad) interesat de Descoperirea din Bucegi!
Liderii evrei au cumparat jumatate din Muntii Bucegi pentru „un proiect imobiliar”!

La data de 26 iulie 2010, un elicopter israelian al serviciului secret Mossad s-a prabusit in Masivul Bucegi izbindu-se de Coltii Tapului, de pe varful Gultan (2246 m).
Elicopterul prăbuşit, de tipul CH-53, participa, cel mai probabil, la exerciţiul comun aerian româno-israelian Blue Sky 2010, au declarat surse militare, citate de Mediafax

Exerciţiul Blue Sky 2010 se desfăşoară în perioada 18-29 iulie la aerodromul Boboc şi are ca scop antrenarea pentru misiuni de căutare, salvare şi evacuare medicală.

19.05 Prefectul de Braşov susţine că aeronava s-ar fi prăbuşit în zona Babele, judeţul Dâmboviţa, pe Valea Ialomiţei, într-o zonă stâncoască, extrem de accidentată.

18.53 Toţi cei aflaţi la bord, şase militari israelieni şi unul român, au decedat. 18.50 Elicopterul era un aparat CH53 şi aparţinea armatei israeliene.

18.40 Prefectul Braşovului, Ion Gonţea, a anunţat că a fost identificat locul unde a căzut elicopterul. Acesta a precizat că se iau măsurile pentru securizarea locului. Acesta a precizat că în aeronavă ar fi fost doar trei persoane.

18.35 Un martor ocular a declarat la postul de televiziune Antena 3 că în jurul orei 15.30 a văzut un elicopter care fumega şi pierdea din altitudine. „Mă aflam la Poiana Ţapului şi am văzut venind trei elicoptere militare. Ultimul s-a întors brusc şi fumega şi am văzut că a început să piardă din altitudine. Azi au trecut cinci elicoptere de armată pe aici”, a afirmat martorul, adăugând că nu ştie unde a căzut elicopterul.

18.30 Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale SMURD Braşov nu au fost alertate pentru a interveni la locul prăbuşirii elicopterului. Potrivit şefului ISU Braşov, col. Stelian Răchiţean, este posibil ca aeronava să fi căzut pe teritoriul judeţului vecin. Faptul că aeronava nu este pe teritoriul comunei Fundata a fost confirmat şi de primarul localităţii.

Publicatia de presa Haaretz: „De ce se antreneaza Fortele Israeliene atat de departe de casa?”

Este putin probabil ca echipajul elicopterului prabusit in Romania – unde terenul este mai putin familiar, muntos si impadurit – sa fi putut respecta procedurile israeliene la fel de strict cum ar face-o in Israel. Regulile de transport si antrenament sunt diferite in Romania, fiind intr-o oarecare masura dependente de sustinere externa si supraveghere. Insa Fortele Aeriene Israeliene au tras invataminte din accidentele suferite in trecut, luand in considerare proceduri pentru situatii periculoase”, noteaza editorialistul.

Exact asta ma intreb si eu, ca orice persoana care a auzit sau studiat cartile lui Radu Cinamar despre Descoperirea din Bucegi din August 2003, cand se spune, numarul de militari romani si americani a fost urias in zona montana pentru a patrunde sub Masivul Bucegi. Daca nu stiti despre Descoperirea din Bucegi va invit sa cititi aici -> https://www.fara-secrete.ro/descoperirea-din-bucegi-din-anul…

Evreii au cumparat suprafete mari de teren, in Muntii Bucegi, in special, in zona unde s-a prabusit elicopterul!

În noiembrie 2012 apare o ştire pe Yahoo News, preluată la câteva luni şi de câteva ziare on line minuscule, ştire care nu prea este preluată de presa din România şi nu este de loc discutată în media atât de avidă de senzaţional. Nici guvernul nu se laudă cu „noii investitori”, nici opoziţia nu plânge, toată lumea tace pentru că subiectul nu trebuie diseminat.https://ro.stiri.yahoo.com/proiect–o-nou%C4%83-sta%C5%A3iune-montan%C4%83-%C3%AEn-rom%C3%A2nia234234234234.html . Aflăm din informaţia Yahoo, că „Israelienii au cumpărat un teren de 188 de hectare în apropierea vârfului Nucet, pe care intenţionează să ridice 5 pârtii de schi, snowboard şi săniuş, peste 200 de pensiuni, 30 de hoteluri, 3 patinoare şi centre comerciale.Lucrările la staţiune vor începe în maximum un an de zile”. Să ne amintim că locul accidentului este “Coltii Tapului”,https://www.carpati.org/poze_fotogra…/…/coltii_tapului/35381/ ] deasupra Poienii Gutanu, situata in partea vestica a Masivului Bucegi. Cea mai apropiata localitate este Moeciu de Sus, iar accesul in Poiana Gutanu se face pe un drum de caruta, cu plecare din Simon, Bran. Exact în acest areal se află celebra „Gura de Rai”. E vorba despre o pantă cu o suprafaţă de aproximativ un kilometru pătrat, unde se manifestă o anomalie magnetica atipică, după cum o definesc specialiştii, zonă care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman.
Însă, în egală masură, această zonă de anomalie magnetică face praf orice aparat electronic de genul celor de la bordul unui… elicopter. Ei bine, ÎNTÂMPLĂTOR, INVESTIŢIA ISRAELIANĂ ARE LOC ÎN ACEST AREAL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here