Declarațiile lui John D. Rockefeller din 1992

0
2135

Vă prezentăm pentru clarificarea secretelor prezentate de John Coleman în 1992 în lucrarea de referință „Ierarhia conspiratorilor. Comitetul celor 300” un pasaj semnificativ din afirmațiile pe care le-a făcut John D. Rockefeller în anul 1992. Lecturând cu atenție aceste declarații, constatăm că actualmente ceea ce se petrece pe această planetă confirmă deja punerea în aplicare a acestor proiecte criminale, ce vizează un genocid planetar.

Cităm în continuare unele afirmații zguduitoare, ce au fost făcute în acel an de către John D. Rockefeller:

„Vom acționa astfel încât să le scurtăm cât mai mult durata de viață. Vom face să crească ambiguitatea și prostia. Astfel, mințile lor vor deveni din ce în ce mai slabe. Vor deveni în acest mod ușor de manipulat. Cu toate acestea, ne vom preface că realizăm pentru ei contrariul. Vom utiliza cunoștințele noastre secrete despre știință și tehnologie în moduri abile, astfel încât să ajungem să îi păcălim pentru ca ei să nu fie niciodată capabili să gândească într-un mod inteligent și să vadă ceea ce se întâmplă. Vom folosi metale prin intermediul nanotehnologiei, care le vor afecta, din ce în ce mai mult, creierul și sistemul nervos. Substanțele chimice, nocive, ce vor fi incluse în hrana lor de toate zilele, le vor afecta în mod grav, pe nesimțite sănătatea. În același timp asemenea substanțe vor fi acceleratoare de îmbătrânire. Se vor pune sedative nebănuite în alimente și în apă. Se va accentua cantitatea de fluor în apa de la robinet. Vor fi pulverizate din aer viruși, dar și unele substanțe nocive, care le vor provoca apoi anumite boli. Vor fi, în felul acesta, îmbibați de otrăvuri nebănuite în hrana pe care o vor consuma, dar și în aerul pe care îl vor respira. Nu vor putea să scape de toate aceste oriunde se vor întoarce.

Nano-particulele îi vor asalta din toate părțile și îi vor face să își piardă mințile. Vom promite că vom găsi leacuri pentru cancer, pentru SIDA și îi vom păcăli că investim în această direcție multe dintre fondurile de care dispunem, dar în realitate vom face astfel încât să le dăm cât mai multe otrăvuri, atât în hrană, cât și în aer.

Radiațiile invizibile le vor afecta conștiința și îi vor face să fie docili, inerți și letargici. Felurite otrăvuri chimice vor fi absorbite zilnic prin pielea idioților, care cred că anumite produse pentru igienă și pentru înfrumusețare, ce sunt prezentate de mari actori și de unii cântăreți, le vor aduce tinerețea veșnică pe chip și în trup. Dar în realitate, prin gurile lor însetate și înfometate, le vom distruge, pe nesimțite, mințile, dar mai ales sistemele organelor interne de reproducere. În cele din urmă, prin toate acestea, copii lor se vor naște fie morți, fie având anumite handicapuri și probleme. Trupurile lor vor fi astfel deformate, dar noi vom ascunde cu abilitate aceste informații. Otrăvurile de multe feluri vor fi ascunse în tot ceea ce îi înconjoară, în tot ceea ce beau, în ceea ce mănâncă, în ceea ce respiră și chiar în veșmintele pe care le poartă.

Vom fi întotdeauna vicleni și ingenioși în a distribui fel și fel de otrăvuri, profitând de naivitatea lor, deoarece dată fiind prostia în care se vor afla, nu vor putea vedea ceea ce se va petrece cu ei mai departe. O să îi învățăm în mod perfid, că feluritele otrăvuri, ce le vor fi puse la dispoziție, sunt pentru ei bune. Pentru aceasta vom folosi imagini amuzante, dar și tonuri muzicale incitante, în cadrul emisiunilor TV. Tot aceia pe care îi admiră, starurile, ne vor ajuta să facem astfel de jocuri, iar acești tâmpiți, pe care îi vom plăti spre a promova astfel de otrăvuri, ne vor fi de mare ajutor. Îi vom înrola pentru a promova pentru acești imbecili otrăvurile ce vor fi ascunse în felurite produse ce vor fi prezentate ca fiind necesare și binefăcătoare. Vor vedea că astfel de produse, în realitate nocive, sunt folosite în filme și de aceea se vor obișnui cu ele și nu vor ghici niciodată care este adevăratul lor efect. Când vor naște, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor și în prealabil îi vom convinge că astfel vrem să îi ajutăm.

Vom începe toate acestea cât mai devreme, atunci când mințile lor vor fi tinere. Vom ținti către copii lor mai ales prin ceea ce copii iubesc cel mai mult. Vor fi dulciurile bazate pe zahărul omniprezent, care le va afecta apoi sănătatea. Atunci când li se vor descompune dinții, îi vom umple cu metale, care le vor afecta și chiar le vor ucide mintea, iar în această manieră le va fi furat viitorul. Atunci când capacitatea lor de a învăța va fi grav afectată, vom crea medicamente care îi vor face să fie și să rămână mai bolnavi, iar totodată în acest mod, le vom provoca alte boli, pentru care vom crea și mai multe medicamente ce vor fi paleative și vor ținti în special efectele acelor tulburări. Îi vom face să fie din ce în ce mai docili și slabi în fața noastră prin puterea noastră insidioasă de sugestie ce se va exercita fără încetare prin mas-media. Tocmai de aceea, mulți dintre ei vor crește, fiind deja deprimați, fiind înceți la minte și obezi. Iar atunci când vor veni spre a apela la doctori pentru ajutor aceștia le vor da felurite otrăvuri ce vor fi incluse în medicamente. Respectivele medicamente nu vor vindeca niciodată bolile, ci îi vor face să fie dependenți la nesfârșit de asemenea așa-zise medicamente.

Le vom focaliza, iar și iar, atenția mai ales asupra banilor și a bunurilor materiale, astfel încât ei să nu se mai conecteze câtuși de puțin cu Sinele lor lăuntric ce îi pune în legătură cu Dumnezeu. Le vom distrage, iar și iar, atenția cu ispitiri către sex, către curvie, îi vom face să fie obsedați de plăceri inferioare, externe și mai ales de jocurile video, astfel încât să nu fie niciodată în armonie cu unitatea ce este prezentă în tot și în toate cele. Pentru că le vom subjuga mințile cu abilitate, mințile lor ne vor aparține și de aceea ei vor face doar ceea ce le dictăm, doar ceea ce spunem noi. Dacă unii dintre ei vor refuza, vom găsi modalități secrete de a-i îndobitoci, folosind tehnologia HAARP, care alterează cu o mare ușurință mințile și care le tulbură existența.

Vom folosi în mod preponderent frica ca fiind cea mai importantă armă a noastră. Noi vom stabili cine va face parte din guvernele lor şi le vom dicta legile  care vor fi de fiecare dată în avantajul nostru. Chiar dacă în aparenţă vor exista partide politice ce se opun, noi vom infiltra în mod perfid, pe ascuns, ambele părţi. Vom face astfel încât să ne ascundem fără încetare obiectivul real şi în acest mod ne vom continua nestingheriţi planurile pe care le vom implementa sub nasul lor fără a fi cu putinţă ca ei să îşi dea seama ce obiective urmărim. Vom acţiona de fiecare dată astfel încât aceşti nărozi, manipulaţi cu viclenie, să realizeze munca pentru noi iar noi vom prospera fără încetare prin truda lor.

Familiile noastre ce alcătuiesc elita nu se vor amesteca niciodată cu familiile lor. Sângele nostru trebuie să fie fără încetare pur pentru că aşa este de fapt. O să îi montăm, o să îi manipulăm să se omoare între ei atunci când unii vor avea tendinţa a ni se împotrivi. O să îi ţinem cât mai separaţi de starea de unitate prin superstiţii, prin tabuuri, prin dogme imbecile dar şi prin religie. Vom controla zi de zi, fără încetare, toate aspectele vieţii lor şi le vom dicta ce anume să gândească şi cum este necesar să acţioneze pentru ca în felul acesta să fie întocmai precum nişte roboţi care ni se supun fără crâcnire.

Îi vom ghida iar şi iar cu o falsă amabilitate şi dată fiind viclenia de care ne vom folosi fără încetare îi vom face să creadă că totul este spre binele lor şi îi vom sugestiona că în permanenţă sunt liberi şi că se ghidează singuri.

Atunci când  va fi urgent necesar vom instiga dezlănţuirea unor stări de animozitate printre ei dar vom face aceasta în realitate prin facţiunile noastre secrete ce vor acţiona din culise.

Atunci când o lumină binefăcătoare va străluci printre ei vom face totul spre a o stinge prin batjocură sau chiar prin moarte. Sau vom folosi metode perfide, abile care ne convin cel mai mult pentru a-i păcăli şi pentru a-i  manipula.

Îi vom vom face să îşi sfâşie inimile reciproc întocmai ca nişte câini turbaţi şi o să îi incităm să îşi omoare proprii copii.

Vom realiza aceasta mai ales utilizând ura şi răutatea ca aliat al nostru. Ne vom folosi de furie ca fiind complicele nostru. Ura imensă aţâţată de noi cu viclenie îi va orbi în totalitate şi nu vor vedea niciodată că în cadrul conflictelor lor ciudate noi vom fi în realitate conducătorii lor, ce operează din umbră.

Vom profita din plin de toate acestea căci datorită unei îndoctrinări furibunde ei nu vor mai fi capabili să vadă decât ceea ce noi vrem ca ei să vadă. Astfel ei nu vor putea niciodată vedea ceea ce noi nu vrem ca ei să vadă. Dezbinându-i şi aţâţându-i pe unii împotriva celorlalţi, grupurile existente vor fi ocupate să se omoare între ele.

Uneori se vor scălda în propriul sânge şi vor ucide vecinii, mai ales în situaţiile în care noi vom constata, vom vedea că unii oameni ni se împotrivesc. Astfel vom continua să prosperăm de pe urma războaielor lor pe care noi le plănuim şi vom fi, de fiecare dată cei care vor profita de moartea lor. Vom repeta iar şi iar toate acestea până când obiectivul nostru final va fi în totalitate realizat.

Vom continua să-i determinăm să-i facem să trăiască fără încetare, mai ales în frică şi în furie. Vom folosi pentru aceasta imagini incitante, sugestive şi anumite sunete ce îi condiţionează. Vom folosi iar şi iar cu abilitate şi viclenie toate instrumentele pe care le avem la dispoziţie dar şi altele pe care le vom inventa de acum încolo pentru a realiza toate aceste scopuri ticăloase.

Uneltele de care avem nevoie vor fi furnizate în permanenţă de munca lor. 

Îi vom corupe cu mulţi bani şi prin anumite avantaje materiale pe toţi aceia care vor fi şi vor rămâne uneltele noastre docile, supuse, ce vor săvârşi la comanda noastră din culise orice ticăloşie. Vom face astfel încât să ascundem întotdeauna adevărul binefăcător, dumnezeiesc de ei şi vom proceda astfel încât ca ei să nu îşi dea niciodată seama că în realitate suntem cu toţii unul.

Mai ales aceasta ei nu trebuie să afle niciodată. Dacă se vor uni spre a ni se opune vom face totul pentru a-i dezbina şi pentru a face să dispară cât mai repede unitatea şi fraternitatea. Ei nu trebuie să îşi dea seama niciodată că de fapt culoarea pielii este doar o iluzie.

Ei nu trebuie să fie niciodată convinşi sau să ajungă să creadă că sunt egali. Pas cu pas, pas cu pas noi vom avansa către obiectivul nostru final. Vom acţiona cu viclenie astfel încât le vom prelua pământurile, le vom răpi resursele şi ne vom însuşi bogăţia pentru a ne exercita şi astfel controlul asupra lor. Îi vom păcăli de fiecare dată spre a-i face să accepte legi ciudate care vor fura, rând pe rând, mica libertate pe care o vor mai avea.

Vom promova un sistem viclean ce va utiliza banii şi care îi va închide pentru totdeauna în închisoarea nevăzută a datoriilor de tot felul iar în felul acesta îi vom ţine atât pe ei cât şi pe copiii lor în nesfârşite credite, dobânzi şi obligaţii. Astfel ei se vor afla într-o stare neîncetată de servitute faţă de noi. Prin intermediul datoriilor ce nu se mai termină vom subjuga guvernele şi naţiunile.

Atunci când le vom interzice ceva îi vom acuza imediat de felurite crime inexistente şi vom prezenta o poveste diferită lumii pentru că noi vom deţine în totalitate mass media.

Ne vom folosi fără încetare, cu viclenie, de mass media, mai ales spre a controla fluxul de informaţii dar şi sentimentele lor, canalizându-le de fiacare dată în favoarea noastră.

Atunci când unii dintre ei se vor ridica împotriva noastră îi vom zdrobi neîntârziat întocmai ca pe  nişte insecte. Deoarece pentru noi ei sunt chiar mai puţin decât atât. Ei vor fi neajutoraţi să facă ceva împotriva noastră sau să se revolte pentru că nu vor avea arme.

Vom acţiona în mod perfid şi vom recruta pe unii dintre ei ce sunt coruptibili şi uşor manipulabili pentru a ne duce planurile la finalizare şi le vom promite în prealabil viaţa veşnică, dar viaţa veşnică pentru ei nu va exista niciodată deoarece ei nu sunt aşa cum suntem noi.

Astfel de recruţi vor fi numiţi iniţiaţi şi vor fi îndoctrinaţi să creadă în direcţiile malefice, satanice pe care le vom promova.

Membrii unor astfel de grupuri vor fi păcăliţi de noi spre a crede că sunt una cu noi dar nu vor afla niciodată care este adevărul. Pentru noi aceştia vor fi doar nişte unelte docile, proaste de care ne vom folosi iar şi iar cu viclenie pentru a ne realiza scopurile pe care le-am decis.

Toţi aceştia vot trebui să nu afle niciodată care este adevărul pe care doar noi cei puţini îl vom cunoaşte. Tocmai de aceea ei nu se vor întoarce niciodată împoriva noastră. Pentru munca lor toţi aceştia vor fi răsplătiţi doar cu lucruri pământeşti şi cu titluri găunoase redundante, înşelătoare chiar dacă, dată fiind prostia în care se complac vor crede că vor deveni nemuritori. Noi ne vom folosi însă cu viclenie şi abilitate de orgoliile lor exacerbate, de setea lor imensă de putere şi nu vor bănui niciodată că puterea imensă, totală ne aparţine doar nouă în realitate.

Aceste adevăruri esenţiale ei nu or să le afle niciodată. Adevărul va fi însă ascuns şi se va afla în faţa lor dar pentru că ei vor fi orbiţi nu vor fi capabili să-l descopere. Iluzia libertăţii lor va fi imensă şi tocmai de aceea ei nu vor şti niciodată că în realitate sunt şi rămân fără încetare doar sclavii noştri.” Am încheiat citatul.

Se cuvine să punctăm că vremurile apocaliptice pe care le trăim confirmă deja cu prisosinţă astfel de afirmaţii insolente, criminale pe care acest mare ticălos, ce aparţine sinistrei familii Rockfeller, le-a făcut.

Actualmente, mai mult ca niciodată, aceste adevăruri ascunse, zguduitoare ies la lumină.

Se cuvine să vă amintim că adeseori, de-a lungul anilor, asemenea dovezi evidente, zguduitoare, bazate pe fapte au fost iar şi iar etichetate ca fiind, zice-se, citez: „teoria conspiraţiei.”

Această expresie, în fond şmecheră, manipulatoare a fost şi încă mai este utilizată actualmente astfel că unele fiinţe umane naive, superficiale, credule, nici măcar nu îndrăznesc să pomenească câtuşi de puţin despre toate acestea datorită unei frici cretine, aberante, de a nu fi, zice-se considerate conspiraţioniste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here