Invenția instalației universale de descompunere prin piroliză a lui IULIAN HORNEȚ

0
807

Contractul de investiție a 300 milioane de euro de la o corporație elvețiană a fost semnat miercuri, 18 mai 2022

Iată că ceea ce este prezis – printer altele – de profețiile lui Sundar Singh se concretizează: invențiile de excepție ale inventatorului Iuliean Horneț, invenții care pot, la propriu, să salveze planeta, au primit o finanțare masivă din partea unei corporații elvețiene: 300 de milioane de euro într-o primă fază, investiția finală putând ajunge la câteva miliarde de euro.

Și nu, Iuliean Horneț nu și-a vândut licențele, cum s-ar aștepta unii. Este CEO-ul noii companii înființate și deține un pachet consistent din aceasta. Mai mult decât atât, prima fabrică ce va produce tehnologiile lui Iuliean Horneț se va construi în România, întreaga investiție de 300.000.000 de euro fiind destinată acesteia. De ce în România? Pentru că asta a fost condiția pusă de inventator.

Vă întrebați care a fost rolul statului român în această tranzacție? NICIUNUL, după cum bănuiți deja! Și asta cu toate că Iulian Horneț le-a prezentat personal tuturor miniștrilor energiei din ultimii ani, aproape tuturor premierii și altor factori politici soluțiile unice pe plan mondial pe care le are în domeniul energiei, soluții care ar fi asigurat DEJA independența energetică a țării și ar fi produs miliarde și miliarde de euro pentru statul roman! Asta DACĂ statul român ar fi investit – de exemplu din sforăitorul PNRR susținut chiar de primul fizician și președinte al României – în aceste invenții, spre folosul românilor și a bugetului de stat. Mai aveți vreun dubiu că reprezentanții statului doar mimează interesul public, slujind în fapt alte interese, pe bani foarte mulți și în detrimentul poporului român?

Din fericire, alții au înțeles potențialul imens al unei astfel de investiții și s-au angajat să îl exploateze! Cu beneficii uriașe pentru ei, dar și pentru România. Pentru că investiția de 300.000.000 de euro va aduce multe locuri de muncă în țară, contracte uriașe cu exteriorul și, în consecință, mulți bani la bugetul de stat.

Dacă în ceasul al 12-lea, actualul ministru al energiei din guvernul PNL-PSD-UDMR ar recunoaște valoarea acestor invenții pentru România și ar face modificări la PNRR pentru a orienta o parte din banii europeni care vor fi primiți de la UE (și care cel mai probabil nici nu vor putea fi integral absorbiți!) către dezvoltarea  cu adevărat a tehnologiilor ecologice ce produc energie marca Iuliean Horneț, țara noastră ar câștiga enorm!

Dacă nici acum, când acest contract uriaș este deja semnat, confirmând la nivel mondial valoarea acestei invenții, politicienii români nu vor face nimic, va deveni clar pentru toată lumea că ori reprezintă cu totul alte interese decât cele ale poporului care i-a ales. Cu această ocazie politicienii din România își vor da examenul final de promovare – sau nu – în funcție de ce vor allege să facă referitor la această oportunitate cy totul excepțională. Vor avea ei o reacție constructivă și rapidă spre valorificarea acestei uriașe oportunități confirmată prin investiția STRĂINĂ de 300.000.000 de euro în invențiile lui Iuliean Horneț?

Vizionați mai jos una dintre emisiunile pe care a realizat-o Daniel Roxin împreună cu inventatorul Iuliean Horneț, emisiune în care este vorba despre invenția care POATE SALVA CU ADEVĂRAT  PLANETA!

Presa străină vorbește deja despre această investiție de 300 de milioane de euro: thefinancialcapital.com

Sursa:

daniel-roxin.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here