Liviu Dragnea, membru al lojei masonice Nostradamus din Alexandria

0
296

Vă spuneam într-un articol precedent că a început sfârșitul (politic) al lui Dragnea. Această nouă mare greșeală de a implica masoneria și securiștii acoperiți din tabăra dușmanilor lui politici este, considerăm, partea principală a sfârșitului lui politic.

Apartenența lui Liviu Dragnea la loja masonică Nostradanus din Alexandia arătată pe surse a făcut să scadă brusc PSD-ul în sondaje. Să fie din cauză că șeful PSD a dovedit în acest fel că e un ipocrit ce critică mereu EXACT ceea ce face el, ca și când ar fi „Albul ca Zăpada”? Alegătorii vor arăta ce cred despre aceste lucruri la vot.

Dar să vedem ce au dezvăluit sursele.

„Liviu Dragnea a intrat în 2003 într-o lojă masonică din Alexandria, numită Nostradamus”, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD. „Dragnea a trecut rapid de la iniţiere la gradul de maestru, obţinut în 2004.”

În acest an, Dragnea i-a atacat pe masoni în două rânduri, spunând că, alături de ”securişti”, stau la baza creării partidului Pro România

Liviu Dragnea nu a răspuns la mesajele G4Media.ro pentru a-și spune punctul de vedere.

Preşedintele PSD şi-ar fi plătit cotizaţia de membru în loja masonică Nostradamus inclusiv în anii 2016 şi 2017, potrivit surselor G4Media.ro. Liviu Dragnea nu a menţionat niciodată în declaraţiile sale de interese apartenenţa la o lojă masonică, după cum arată documentele depuse de acesta de-a lungul timpului în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ministru al Dezvoltării sau deputat. Liviu Dragnea a criticat pentru prima oară masonii într-un discurs ţinut pe 2 martie la Caraş Severin, când a spus despre partidul Pro România, înfiinţat de Victor Ponta, că ”noi nu ne-am ocupat de ei, dar începând de astăzi o să ne ocupăm şi de ei, în sensul că o să vorbim despre acest lucru. Vor adevărul? O să vorbim despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securişti sunt în acel partid, ce afaceri se învârt cu acel partid, care e legătura lor cu serviciile secrete. Trebuie să începem să spunem adevărul despre toţi, despre vedetele care se urcă pe nişte liste, despre foşti prim-miniştri care sunt cu plus şi cu minus. Românii vor să ştie adevărul”.

Pe 10 martie, într-un nou discurs – ca de campanie electorală – ţinut la Călăraşi, Dragnea a reluat atacul la masoni şi securişti, pe care i-a acuzat că stau la baza partidului format de Ponta. „Pro România nu este un partid de stânga, niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga, Niciodată, pentru că n-au cum. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe pe la primari să cerşească: daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi. Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Această știre a fost difuzată de:

g4media.ro
adev.ro
realitatea.net
Agerpres
g2media.ro
comedymall.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here