Ierarhia conspiratorilor – Comitetul celor 300

0
899

 Motivul ascuns al planului satanic al „vaccinării” massive a populației globului este dezlănțuirea unui control total. Clica satanică a „iluminaților” urmărește să controleze toată lumea și pentru aceasta implementează inclusiv controlul maselor de la distanță, așa cum, de altfel, recunoaște într-un mod deschis Klaus Schwab în cadrul forumului Economic Mondial (WEF).

Unii cercetători curajoși, integri, afirmă că acele persoane care vor supraviețui injecțiilor lui Bill Gates devin în final niște sui-generis „zombi” și sunt schimbați genetic în alte ființe, care nu mai au caracteristici umane.

Atunci când sunt studiate cu multă atenție lucrările ce aparțin lui Klaus Schwab, se constată cu ușurință, printre rânduri, intențiile malefice ale acestor criminali ce acționează din umbră, cum „elita” lui Satana, care îi comandă, acționează exact conform planului diabolic care a fost deja dezvăluit de către doctorul John Coleman.

John Coleman a publicat mai multe lucrări, cea mai faimoasă carte a sa a fost „Ierarhia conspiratorilor. Istoria Comitetului celor 300”. Această lucrare a apărut în anul  1992 Și poate fi comandată chiar și în prezent de pe Amazon. Iată câteva dintre cele mai importante dezvăluiri ce provin din această carte:

„Ppe scurt, intenția și scopurile criminale ale Comitetului celor 300 este de a atinge, pas cu pas, următoarele obiective:

Eutanasia pentru toți bolnavii terminali, dar și pentru persoanele în vârstă, va deveni obligatorie.

Toate acestea sunt confirmate de Jaques Atalie, ce a fost consilierul tuturor președinților francezi de la Miterând încoace. În cartea de interviuri ale sale, „Viitorul vieții”, tipărită în 2006 acest scop este  verificat de  „confirmarea ce survine prin intermediul faptelor atestate” ce au fost decise și promovate de Angela Merkel. „Eutanasia este și rămâne întotdeauna unul dintre cele mai importante instrumente ale societăților noastre viitoare. De îndată ce trec de 60 sau de 65 de ani oamenii trăiesc mai mult decât produc și apoi,  tocmai din această cauză, costă scump societatea. Eutanasia va fi, de aceea, în orice caz, unul dintre instrumentele esențiale ale viitoarelor noastre societăți”.

Atunci când analizăm actualmente ceea ce se petrece în multe locuri de pe suprafața planetei Pământ se constata cu ușurință că atât Klaus Schwab cat și Jaques Atatali au un singur program: exterminarea pe ascuns a ființelor umane!

Este, de altfel, semnificativ că atât Klaus Schwab, cat și Jaques Atali au promovat deja un schimb evident de idei și activități în urmărirea scopului final ce urmează să fie implementat pe parcursul a 30 de ani. Este vorba de crearea și întronarea unui Guvern satanic Mondial de tip nazist care va fi o formă de guvernare ce se va exercita asupra sclavilor inconștienți, letargici care vor fi niște „zombie” ce vor supraviețui acestui program diabolic, eminamente malefic, de „vaccinare”, ce are tendința să devină actualmente obligatorie.

În lucrarea sa, dr. John Coleman vorbește despre obiectivele criminale secrete ale Comitetului secret al celor 300: „cel puțin 4 miliarde de „mâncător de hrană ce sunt inutili” urmează să fie într-un mod sistematic eliminați până în anul 2050, atât prin intermediul unor războaie ce vor fi limitate, dar mai ales prin epidemii organizate, declanșate din umbră, ce vor face să apară boli ce vor avea o acțiune rapidă, dar și prin foamete. Mai ales populațiile din Canada, din Europa de Vest și din SUA se va urmării să fie decimate mai repede decât populațiile de pe alte continente, până când populația mondială va ajunge la o dimensiune ușor gestionabilă, de 1 miliard de ființe umane, dintre care 500 de milioane vor provenit din rasa galbenă (populație chineză și japoneză) ce sunt alese pentru că acești oameni care au fost cu ușurință controlați și manipulați timp de secole, sunt obișnuiți să se supună cu o mare ușurință autorităților, fără ezitare.

„Actualmente, în conformitate cu programul ce figurează pe pietrele gigantice ce au fost instalate de clica satanică a „Iluminaților” în cârdășie cu francmasoneria mondială în statul Atlanta, Georgia, SUA, se menționează deja cu o criminală insolența că scopul este „menținerea omenirii sub 500 de milioane într-o stare de echilibru constant cu natura”.

Toate acestea arată cu anticipație că aproximativ 7 miliarde de „mâncători de hrană ce sunt inutili” urmează să fie uciși, rând pe rând, așa cum de altfel, aceasta se petrece în aceste vremuri apocaliptice pe care le trăim. Un astfel de genocid planetar ce se săvârșește actualmente sub ochii noștri letargici, indiferenți, este posibil mai ales prin acest program gigantic de injectare care vizează totodată modificarea prpgramului genetic al ființelor umane, deoarece totodată este vizată schimbarea ființelor umane în niște „zombie” letargici, indiferenți, egoiști și ușor manipulabili.

Doctorul John Coleman mai menționează:

„Acești ticăloși vor, de asemenea, să creeze nu numai un Guvern Mondial, ci și un sistem de monedă unică. Acest Guvern Mondial urmează să fie alcătuit din niște oligarhi nealeși, ereditari, ce „se aleg” unii pe alții din cadrul acestui grup satanic și vor funcționa sub forma unui sui-generis sistem feudal, întocmai precum a fost în Evul Mediu”.

Este uluitor că exact aceasta a confirmat în anul 2010 dezgustătorul personaj Hort Sehofer: „Toți cei care vor fi aleși nu au ce să decidă, iar cei care vor vrea să decidă nu vor fi aleși!”

În lucrarea sa, dr. John Coleman menționează:

„În cadrul acestei structuri unice de tip nazist, populația va fi limitată în mod strict prin restricții privind numărul de copii pe familie. Oamenii vor fi decimați prin intermediul unor epidemii bizare, prin boli, prin războaie și prin foamete până se va ajunge la aproximativ un miliard de persoane care vor fi utile clasei conducătoare în zone ce vor fi strict controlate și clar definite, care va fi și va rămâne în conformitate cu planurile lor satanice, criminale, populația totală a lumii. Se va promova și apoi va fi permisă doar o singură religie și aceasta va funcționa sub forma unei biserici a Guvernului Mondial despre care se știe deja că există din anul 1920. În cadrul acestei societăți bizare, atent supravegheate fără încetare, satanismul, luciferianismul și vrăjitoria vor fi recunoscute ca fiind practici legitime în cadrul acestei lumi. Guvernul instaurat va fi recunoscut, va funcționa fără școli private și fără grupări ecleziastice. Toate bisericile creștine, așa cum se știe, au fost deja abil infiltrate, iar credința în Iisus și mai ales în Dumnezeu se urmărește a fi deturnată și zdruncinată din temelii.

În cadrul acestei structuri unice ce se preconizează a fi implementată, creștinismul va fi ceva de domeniul trecutului și se va urmări distrugerea sa în cadrul acestui Guvern Mondial.”

Merită să ne întrebăm dacă toate acestea încep să se întrevadă. Actualmente, așa-zisul papă de la Vatican este un satanist criptic, care pretinde în mod aberant cum că infernul nu există și promovează cu insolență homosexualitatea și orientările sexuale bizare, perverse, uitând că în Vechiul Testament se face referire la distrugerea, bine meritată, a celor două cetăți, Sodoma și Gomora, în care se aflau un mare număr de homosexuali (de unde și termenul „sodomie”).

În cadrul lucrării sale, dr. John Coleman afirmă:

 „Boris Elțin, a utilizat decretele Comitetului celor 300 spre a pune în aplicare voința Comitetului ca mod de proces penal în Rusia. Boris Elțin a afirmat la vremea sa că,: „ar trebui să existe doar instanțe penale în Rusia, fără a mai exista vreo instanță de judecată”.

Ulterior a venit la putere Vladimir Putin și a zădărnicit și continuă să zădărnicească planurile criminale ale sataniștilor, ce fac parte din clica malefică a așa-zișilor „iluminați”.

Tot la fel se va petrece și atunci când va avea loc bătălia finală despre care se menționează în Apocalipsă. Cu ocazia acelei confruntări finale, gruparea satanică a așa-zișilor „iluminați” și armatele acestora vor fi înfrânte. Acești scelerați, acești mari criminali vor fi învinși și vor fi distruși chiar dacă cu acea ocazie vor fi miliarde de victime.

Se cuvine să menționăm că în prefața la lucrarea sa, dr. John Coleman afirmă: „Îmi voi continua cu mult curaj sarcina până când în sfârșit voi smulge masca întregului guvern paralel secret, care de la un nivel superior controlează atât Marea Britanie cât și Statele Unite ale Americii.” Este ceea ce a afirmat dr. John Coleman în luna noiembrie a anului 1991.

În Biblie, în secțiunea ce este cunoscută sub numele de Apocalipsă, este descrisă înfrângerea totală, inevitabilă a clicii satanice a așa-zișilor „iluminați”și a acoliților acestora. În orbirea și în nebunia ce îi caracterizează, clica satanică a așa-zișilor „iluminați” refuză cu îndârjire să ia în considerare că în cele din urmă vor fi înfrânți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here