Avioanele comerciale și de linie răspândesc substanțe toxice în atmosferă?

0
1000

De peste 20 de ani acesta este un subiect extrem de controversat. Am întâlnit foarte mulți oameni cu păreri foarte contradictorii pe această temă, fiecare aducând argumente pro sau contra.

Putem oare clarifica acest subiect odată pentru totdeauna?

Ne vom strădui în rândurile ce urmează să ajungem la o concluzie legat de acest subiect.

După anul 2000 nenumărați oameni au semnalat în Statele Unite, Europa, Asia, Australia apariția unor dâre stranii pe cer în urmă avioanelor de pasageri, avionelor comerciale de mărfuri și a celor de linie.

Aceste relatări au devenit atât de numeroase și de diverse, Încât au fost țesute veritabile romane științifico-fantastice și scenarii posibile ale unor conspirații ce au fost construite –unele în interiorul altora – referitoare la acest fenomen.

Scepticii: aceștia afirmă sus și tare că este cu totul imposibil ca avioanele să răspândească substanțe periculoase pentru sănătatea viețuitoarelor de pe Pământ, agențiile internaționale și guvernele lumii pur și simplu nu ar permite așa ceva!

Oamenii cu îndoieli: există unii care sunt de părere că au apărut chiar brevete de invenție ce permit arderea unor substanțe periculoase în motoarele de avion sau chiar pulverizarea acestor substanțe în atmosfera înaltă și că, în general, aceste modalități de a scăpa de substanțele toxice în atmosferă nu ar fi foarte periculoase.

Îngrijorații: aceștia consideră că, în urma unor scopuri ce vizează profituri foarte mari, este posibil ca avioanele să arunce în atmosferă anumite substanțe care sunt toxice și periculoase pentru organismele vii de la sol și pentru păsările din aer și peștii din apă .

Militanții: aceștia afirmă că pulverizarea unor substanțe în atmosferă este foarte periculoasă pentru sănătatea publică, mai ales că guvernele lumii nu ne informează absolut deloc cu privire la aceste acțiuni realizate chiar de avioane comerciale .

Partizanii: aceștia admit că de zeci de ani avioanele de linie. dar și avioanele militare, pulverizează substanțe periculoase în atmosferă, dar susțin ei  și – se pare – transmit piloților și personalului aviatic că acest lucru este pentru binele nostru, împiedicând astfel spionajul unor avioane-spion sau al unor drona din atmosfera înaltă. Dincolo de ridicolul acestei explicații, amintim credulilor că o substanță pulverizată în atmosferă ce face ca lumina să nu treacă prin ea, permite totuși radiației infraroșii de diferite lungimi de undă s-o străbată cu ușurință! Altfel spus, această scuză este jalnică și nu poate convinge nici măcar un elev de liceu ce are cat de cât cunoștințe de cultură generală.

Anchetatorii: aceștia aprofundează studiile și cercetările și majoritatea dintre ei au ajuns la concluzii absolut uluitoare și șocante: aproape toți sunt de părere că în spatele acestui fenomen se ascund acțiuni subversive, necunoscute publicului larg, cu un scop incert și care cu certitudine afectează grav sau foarte grav sănătatea populației umane, a animalelor, a plantelor și chiar a viețuitoarelor acvatice.

Aceștia au descoperit chiar și ce fel de substanțe sunt pulverizate în atmosferă și arată că aceste substanțe afectează grav sănătatea omului. Ei vorbesc de pulbere fină de aluminiu, cadmiu sau chiar de pulbere de nanoparticule de grafen sau oxid de grafen. Desigur că toate agențiile naționale și internaționale ar trebui să studieze fenomenul. Vă reamintim că și Asociația noastră a solicitat un punct de vedere referitor la mai multe astfel de incidente evidente derulate la diferite momente de timp și diferite zile din calendar la care responsabilii guvernamentali au răspuns că „nu este de competența lor”!

Pentru edificare, vă transmitem o filmare recentă de pe un aeroport pe care dispozitivul de expulzare a acestor substanțe ale unui avion comercial – se pare că – s-a defectat și respectiva substanță a fost eliberată în cantități uriașe chiar pe aeroport!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here