SUA – Cel mai mare număr de voturi primit în istorie de un candidat (care dă semne de senilitate!) sau cel mai mare flagrant pregătit vreodată în America?

2
716

Am asistat cu toții la alunecările bizare ale candidatului democrat Joe Biden ce își confundă contracandidatul Donald J. Trunp cu George (Bush!) dintr-o altă cursă prezidențială de mult uitată, și pe tânăra sa nepoată cu fiul său decedat în urmă cu mulți ani… oare poporul american este pus în fața unei alegeri atât de disperate cum pare la prima vedere, sau corupția în tabăra democrată și manipularea în mass-media controlată aproape în totalitate de ei a atins cote de neimaginat?

Dezvăluirile făcute recent de Dr. Steve Pieczenik, ce are legături strânse cu mai multe servicii de Intelligence conturează a doua variantă!

Dar de ce ar fi mass-media și globaliștii în război total cu Trump, încercând mereu să îl ipostazieze ca pe un bufon, pe când leguma umană Biden este zugrăvit ca un erou pe cal alb? Cu ce îi deranjează Trump atât de mult încât să scoată de la naftalină un politician expirat pe care să îl folosească ulterior doar ca o marionetă de fațadă?

Iată activitățile guvernării Donald J. Trump din ultimul timp, despre care mass-media tace chitic și suntem aproape siguri că nu ați aflat de la TV:

1. Vaccinurile nu sunt obligatorii. Armata va verifica puritatea lor și le va distribui în condiții sigure.

2.S-au tăiat fondurile SUA pentru OMS pentru totdeauna și s-a inițiat o anchetă a operațiunilor acesteia.

3. S-a anulat proiectul de lege al Democraților HR 6666, cunoscut sub numele de Covid -19 TRACE Act, care a stat la baza procedurii de diagnostic și urmărire conceput de Bill Gates, care a fost, de asemenea, anulat.

4. Un alt proiect al lui Bill Gates, cunoscut sub numele de ID2020, care implica supravegherea abuzivă a populației, a fost anulat.

5. S-a deschis o platformă de reclamații pentru a raporta cenzura pe Facebook, Twitter și YouTube. (Momentan platforma a fost depășită de numărul de reclamații uluitor de mare și al dovezilor prezentate!). Se lucrează la deblocarea acesteia.

6. S-a sistat lansarea 5G la nivel național în SUA, până la realizarea unor studii independente asupra absenței riscurilor pentru populație!

7. S-a emis Ordinul executiv de redeschidere a statelor SUA: Guvernatorii care refuză redeschiderea vor fi chemați în judecată.

8. S-a dat un ordin executiv pentru a comanda W.H. (certificat de sănătate) pentru toate rețelele electronice: care vor include servere de internet, sisteme de difuzare, sisteme electronice.

9. Lăcașurile de cult au fost declarate „Servicii esențiale”, deoarece unii primari amendau oamenii pentru că merg la biserică…

10. Standardul monetar susținut de echivalența în aur este în lucru. Acest standard va fi o lovitură majoră dată globaliștilor și Băncii Rezervei Federale care, contrar numelui, este o bancă privată ce se îmbogățește de două sute de ani pe spinarea poporului american și se vorbește tot mai mult despre NESARA / GESARA.

Iată de ce susținătorii lui Trump (#TRUMP) consideră că Trump schimbă lucrurile pentru a readuce lumea la normal.

Iată o părere clară despre războiul dintre administrația Trump și globaliști exprimată de Michael Matt:

Viitorul imediat ne va arăta adevărul!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here