Metode PROFILACTICE și CURATIVE de protecție la infectarea cu coronavirus COVID-19 (SARS Cov-2)

0
1009

Autor: G

„Este mai ușor să previi decât să vindeci!”

Cât de bizar este faptul că medicina actuală așa-zis modernă, e preocupată de boală și nu de menținerea sănătății!

Din păcate, în vremurile dificile pe care le trăim, profilaxia lipsește cu desăvârșire!

Vom prezenta aici modalități profilactica care, aplicate perseverent, fac să apară rezultate notabile. Acestea ne ajută enorm să prevenim îmbolnăvirea și este și o acțiune foarte utilă în această perioadă de izolare, în locul urmăririi pasive și înfricoșate la televizor…

Putem utiliza pulberi de plante medicinale măcinate ce aduc gradat invulnerabilitatea noastră în fața bolii.

Prin ingurgitarea atentă, conștientă și sistematică, de 4 ori pe zi, a unor amestecuri de plante medicinale, multe simptome de boli nici nu vor mai apărea!

Mama Natură are la dispoziție o multitudine de modalități și mijloace care ne pot ajuta să evităm îmbolnăvirea, sau chiar să ne tratăm prompt (mai ales în faza de început) o eventuală îmbolnăvire cu ajutorul unui amestec de pulberi din plante medicinale. Aceste modalități aparțin ramurii medicale numită Fitoterapie, ce aparține Medicinii Preventive, fie primară (ce previne îmbolnăvirea), fie secundară (ce previne agravarea bolii), fie terțiară (ce urmărește să limiteze consecințele și sechelele ce apar în urma unei boli). Din nefericire aceste forme de medicină preventivă lipsesc aproape cu desăvârșire în cazul acestei epidemii.

Tipuri de profilaxie

  • Activă = metodă de ridicare și de menținere a rezistenței specifice față  o serie de boli infecțioase inclusiv cu ajutorul unor amestecuri de plante ca remediu eficient inclusiv în cazul unei epidemii declanșate.
  • Colectivă = se adresează unei colectivități / grup și reprezintă domeniul esențial al adevăratei profilaxii.
  • Dispozițională = dispoziții ale organelor sanitare ce urmăresc diminuarea unor factori cu rol epidemiologic a efectelor unei epidemii.
  • Expozițională = totalitatea măsurilor prin care se urmărește limitarea expunerii la infecție a unei ființe umane sau colectivități prin izolare, carantinare, etc.
  • Generală = este nespecifică, dar chiar și în cadrul acestui tip remediul se va dovedi de un imens folos în timp.
  • Personală = urmărește prevenirea îmbolnăvirii unei ființe umane, presupune imunizarea activă și pasivă și implică chiar măsuri de igienă personală.
  • Nespecifică (e sinonimă cu cea generală) = măsuri generale ce au drept scop creșterea, amplificarea stării de rezistență nespecifică față de infecțiilor. Aceste metode implică o alimentație excelentă, naturală.
  • Pasivă:  include imunizarea pasivă a unei ființe umane (saugrup) prin ingurgitarea de 4 ori pe zi a unui amestec de plante medicinale profilactice.
  • Specifică = utilizează produse perfect naturale cu o acțiune direct orientată asupra unui anumit factor patogen. De exemplu:

miere perfect naturală, polen apicol 2 lingurițe pe zi, de 3 ori pe zi câte 2 picături de tinctură de propolis. Se poate folosi și un aparat Zepter de cromoterapie, lăsând lumina colorată să se proiecteze atunci când dormim asupra trupului nostru: o zi  galben, o zi verde, o zi portocaliu, iar apoi reluăm. Cristal plasat în mâna stângă urmărind să simțin scurgerea în flux neîntrerupt a energiei subtile captată de acel cristal. Vom simți cum acea energie e captată în aura noastră și ne procură o stare binefăcătoare corespunzătoare acelui cristal

  • De urgență: măsuri de prevenire a unor boli infecto-contagioase sau a extinderii unei epidemii, realizată în minimul de timp posibil. Utilizăm prin inhalare unele uleiuri esențiale volatile perfect naturale de: mentă, busuioc, Tea Tree, lămâie, lavandă, cât și combinația pentru purificare.

Mai ales când venim în contact cu alte ființe umane străine, inclusiv la locul de muncă sau când utilizăm vrând – nevrând un mijloc de transport în comun, inhalând, atunci când inspirăm astfel de uleiuri volatile esențiale, ne vom putea proteja măcar într-o oarecare măsură.

Medicina de prevenire primară

Aproximativ 65% din medicamentele actuale (inclusiv cele alopate) sunt realizate din extracte de plante. Tocmai de aceea e straniu că nu se promovează utilizarea directă a plantelor medicinale.

Merită amintit aici că în perioada ciumei bubonice, ce era transmisă de șobolani sau purici a afectat în Evul Mediu și a ucis zeci de mii de oameni. Și în prezent apar anual 1000 – 2000 de cazuri de îmbolnăvire la nivel mondial. Au existat trei astfel de mari epidemii.

În Evul Mediu a fost semnalat un caz uimitor. Patru hoți ce cunoșteau o anumită rețetă pe bază de plante, intrau în casele celor ce muriseră de ciumă și furau nestingheriți. Imunitatea lor a ridicat suspiciuni, au fost arestați și apoi au fost condamnați la moarte. Judecătorii au fost totuși curioși să afle cum de pătrundeau în casele contaminate fătă a fi afectați deloc. Ei au făcut un târg: dacă li se garantează viața și vor fi eliberați își vor dezvălui secretul! Ceea ce s-a și petrecut. Astfel rețeta lor a fost utilizată apoi cu succes de foarte multe ființe umane pentru a preîntâmpina îmbolnăvirea de ciumă bubonică, iar rețeta fitoterapeutică a devenit chiar faimoasă încă din Evul Mediu, sub numele de  „Elixirul celor 4 hoți”. Ea a figurat la loc de cinste în multe tratate de Medicină Preventivă Primară.

Un caz uimitor de fitoterapie pentru COVID-19

În 16 martie 2020 Daniel Teodoreanu a scris un articol intitulat: Remedii chinezești străvechi vindecă COVID-19

„Xiong King Sen, inginer de drone în Wuhan, epicentrul epidemiei din China, a lansat recent o dezvăluire.

El a petrecut mai mult de două săptămâni într-un spital de campanie, pentru a fi tratat de COVID-19. În fiecare dimineață primea ceea ce el credea că este o supă de culoare maronie, făcută din 20 de ierburi. Inginerul a afirmat: «După opinia mea era un efect placebo pur!»

Cu toate acestea, supa vizează curățarea și detoxifierea plămânilor. Remediul face parte din strategia propusă pentru combaterea COVID-19. Statistica arată că peste 85% din cei infectați în China au fost tratați cu remedii tradiționale chineze naturiste.
În 2015 Premiul Nobel pentru medicină a fost acordat unei femei doctor în medicină, Tu You You, pentru descoperirea medicamentului artemisimin  -remediu extrem de eficient în combaterea malariei, obținut din pelin dulce, plantă ce aparține medicinii tradiționale chineze!”

Și să nu uităm că rata deceselor a scăzut foarte mult în China, trei zile la rând fiind zero. Aceasta spune foarte multe despre eficacitatea tratamentului fitoterapeutic!

Medicina alopată este aproape complet ineficientă și depășită de această pandemie, ajungând chiar în unele tări (Marea Britanie, Olanda) să facă „recomandări medicale” de a lăsa să fie infectată întreaga populație a acelor țări spre a îi imuniza… prin îmbolnăvire!!!

Merită să reflectăm asupra remediilor prezentate aici pentru a le putea pune în practică atunci când situația o impune, pe lângă spălatul frecvent pe mâini și utilizarea dezinfectanților! Dorim tuturor sănătate deplină!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here