Recomandări extrem de utile pentru prevenirea si tratarea infecției cu SARS-2 / COVID-19

0
1672

Sursa acestor informații este un medic care lucrează cu doctorul Negrin din spitalul central de pe una dintre insule Spaniei.

Chinezii înțeleg acum comportamentul virusului Covid-19, după ce au analizat rezultatele autopsiilor pacienților răpuși de boală. Acest virus se caracterizează prin blocarea căilor respiratorii de mucusul ce devine foarte aderent și dens, și care se solidifica în căile respiratorii și plămâni, cauzând astfel imposibilitatea de a mai respira. Acest mucus blochează în final căile respiratorii și plămâni.

Chinezii au descoperit că, pentru a putea să administrezi un medicament pacientului în formă gravă, mai întâi trebuie să-i deschizi și să-i deblochezi căile respiratorii, pentru ca medicamentul să ajungă la țesutul afectat și să aibă efect. Totuși procesul blocării căilor respiratorii durează câteva zile.

Mai ales atunci când epidemia este larg răspândită (cum pare că se petrece deja în foarte multe țări!) și pacienții au cu dificultate acces la tratamentul medical de specialitate, pentru a ne putea păstra în siguranță și a ne proteja viața, medicii chinezi fac următoarele foarte importante RECOMANDĂRI:

1. Beți multe lichide fierbinți:

Beți multe lichide fierbinți: cafea, supă, ceaiuri fierbinți, apă caldă. În plus, beți câte o înghițitiră de apă caldă la fiecare 20 de minute, deoarece toate acestea spală coloniile virușilor de pe partea superioară a căilor respiratorii, și acest lichid intră apoi în stomac unde este neutralizat de sucul gastric. Astfel evităm într-o mare măsură ca virusul să ajungă în plămâni.

2. Gargară cu un antiseptic natural

Faceți gargară cu un antiseptic natural pus în apă caldă, cum ar fi puțin oțet, sare sau lămâie, de cât mai multe ori pe zi. [De asemenea, poți să faci o soluție moderată caldă de apă cu sare pe care să o tragi din podul palmei prin nara stăngă și prin cea dreaptă și sufli apoi acea apă afară]

3. Virusul se atașează de păr și haine.

Virusul se atașează de păr și haine. Orice detergent sau săpun îl inactivează, de aceea e necesar să faci duș sau baie pentru a îți spăla părul de fiecare dată după ce te întorci de afară în casă. Dacă nu îți poți spăla hainele de fiecare dată, agață-le în lumina soarelui, care deasemenea neutralizează virusul.

4. Spală suprafețele metalice

Spală suprafețele metalice cu mare atenție, deoarece virusul poate rămâne activ pe acest tip de suprafețe chiar mai mult de nouă zile! Luați aminte să fiți vigilenți în a observa când atingeți clanța, vreo bară metalică ,etc. Ai grijă ca și acasă să ții curate clanțele, barrele balustradelor, robineții împreună cu mânerele acestora! Și curăță-le de mai multe ori pe zi, eventual cu un dezinfectant.

5. Nu fuma!

Nu fuma! Cel mai concis sfat

6. Spală-ți mâinile la fiecare 20 de minute

Spală-ți mâinile la fiecare 20 de minute cu un săpun care face spumă. Fă asta 20 de secunde și fă-o temeinic, spală mâinile bine – bine, peste tot.

7. Mănâncă fructe și legume

Mănâncă fructe și legume (foarte bine spălate)! Caută să îți crești nivelul de zinc, nu numai nivelul de vitamina C.

8. Transmisie de la om la om

Animalele nu răspândesc virusul către oameni, este o transmisie de la om la om. Totuși după ce scoateți animalul de companie la plimbare, este recomandat să îi spălați foarte bine blana, măcar din când în când.

9. Caută să eviți să răcești

Caută să eviți să răcești! O viroză îți slăbește sistemul imunitar. De aceea, caută să eviți să mănânci și să bei alimente și lichide foarte reci.

10. Acționează imediat!

Dacă simți orice iritare sau disconfort la nivelul gâtului, sau orice durere în gât, acționează imediat! folosind metodele de mai sus (sau chiar inhalează uleiuri volatile esențiale). Virusul pătrunde în sistem în acest mod, prin iritări ale mucoaselor gâtului, unde va rămâne trei zile, după care printr-o multiplicare semnificativă, coboară în plămâni. Astfel,el se multiplică timp de 3-4 zile în gât și abia apoi se răspândește foarte mult și în plămâni. Este de dorit să preîntâmpinăm această a doua fază a bolii, prin metodele expuse aici!

Succes tuturor!

Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor din jur!

Dacă veți considera că această informație este utilă, vă rog să o împărtășiți și să o distribuiți, pentru a avea și alții acces la ea!

Să aveți parte de o sănătate deplină!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here