Chemtrails pe 11 noiembrie la Brașov?

0
467

Anual are loc la Brașov, în jurul datei de 15 noiembrie, un cros aniversar ce reface traseul străbătut de muncitorii de la uzina Sreagu Roșu din Brașov în timpul primului protest anticomunist din România, din 15 noiembrie 1987.
În 11 noiembrie 2018, în timpul acestui cros s-au putut remarca evenimente bizare.
Deși dimineața în jurul orei opt cerul a fost perfect senin și nu au existat nori pe cerul Brașovului toată ziua, totuși au putut fi remarcate dâre, probabil chimice, lansate din avion în decursul dimineții și al amiezii. Astfel, în jurul prânzului se puteau observa pe cer cel puțin 12 dâre de tip chemtrails, paralele între ele, dar paralele și cu Calea București, strada pe care a avut loc crosul de 5 km.

La acest eveniment s-au înscris peste 1000 de concurenți și au existat câteva mii de spectatori ce au ales să-și petreacă duminica în aer liber într-o activitate sportivă.

La 29 de ani de la revolta muncitorească brașoveană din 15 noiembrie 1987, flacăra care a aprins Revoluția din 1989, a fost organizată astăzi ediția cu numărul 27 a tradiționalului cros 15 Noiembrie. Atât eu, cât și vice-primarul orașului Brașov și totodată președintele organizației județene PMP ,domnul Costel Mihai, ne-am simțit mândri sa ne aflăm acolo, în calitate de invitați speciali, pentru a da startul concursului și a le ura succes participanților.

Publicată de Luminița Adam pe Sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Cerem în mod ferm Autorităților să ne explice ce au fost aceste dâre chimice răspândite de avioane pe cer, ce conținut chimic au avut, scopul concret al acestora și instituția publică ce a aprobat această împrăștiere de substanțe, cel mai probabil poluante, în atmosfera orașului Brașov și a localităților din împrejurimi.
Cerem autorităților abilitate să răspundă documentat, pe baza unoe analize chimice (de identificare a eventualelor pesticide sau a altor substanțe poluante) și biologice (bacteriologice și virusologice) adecvate, ce le revin prin atribuțiile serviciului public pe care îl desfășoară, să ne prezinte riscurile pentru sănătatea populației, dar și a viețuitoarelor din ecosistem, la care ne expun aceste dispersii în atmosferă a unor substanțe necunoscute potențial vătămătoare, despre care populația nu a fost anunțată în prealabil.

Dacă un cumpărător interesat de propria sănătate poate selecta produsele de la rafturi în funcție de conținutul cwl mai puțin toxic al alimentelor, preferând astfel, spre exemplu, produse bio, nu același lucru se poate spune și în cazul aerului respirat. Suntem cu toții – vrând, nevrând – obligați să respirăm aerul atmosferei geografice în care trăim sau în care desfășurăm diferite activități „în aer liber”.

Dacă cumva autoritățile intenționează să ne spună că au fost manevre ce aveau ca scop diferite modificări meteorologice, cum ar fi spre exemplu pulverizarea unor nanoparticule de aluminiu în atmosferă, cu scopul de a produce nori pentru că era o atmosferă caniculară, sau pentru că recolta risca să fie compromisă din pricina lipsei de precipitații, nu vom putea decât să radem în hohote de astfel de aberații în sezonul în care ne aflăm.

Publicată de Monica Rusu-Eremia pe Duminică, 11 noiembrie 2018

Cu ce drept o autoritate ce are la dispoziție anumite avioane își permite să polueze aerul pe care cu toții îl respiram?

Cine a avizat o astfel de operațiune deasupra populației civile, în vreme de pace, în timpul desfășurării unui eveniment sportiv?

Solicităm autorităților brașovene dar și celor naționale un răspuns clar în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here