Tehnica de manipulare Alba-Neagra

0
701

Tehnica Alba – Neagra sau tehnica „Trasul preșului de sub picioare” implică 3 etape:
• Semnalizarea („flag”) ce are rol de avertizare a tuturor celor ce urmează să fie implicați;
• „Urcarea pe preș” constă în păcălirea politicianului vizat să facă acțiunea sugerată de manipulator, oferindu-i-se argumente greșite:
• „Trasul preșului” este schimbarea majoră (de regulă pierderea funcției) ce apare ca o consecință a greșelii grave făcută de acel politician la „urcarea pe preș”. În această ultimă etapă este atins scopul real urmărit de manipulator.

Această tehnică de manipulare mai este numită în cercurile interlope (pe care le puteți numi mafiote, oligarhice, ale baronilor, ale securiștilor, ale francmasoneriei, Illuminati, transpartinice sau oricum altfel doriți) „Tehnica trasul preșului de sub picioare” sau „Tehnica înșelării”. În argoul șmenarilor și al bișnițarilor, într-un mod foarte vulgar și aproximativ, această tehnică este numită „te-am făcut” sau „țepuire”, ori „ți-a tras țeapă”.

Nu este atât de important cum numim această tehnică, ci în ce constă ea, care sunt pașii ce o declanșează și cum anume o putem recunoaște.

Semnalizarea („FLAG”)

În primul rând trebuie să precizăm că în cercurile despre care tocmai am vorbit, această tehnică este OBLIGATORIU să fie precedată de un FLAG, adică o semnalizare inclusiv în mass-media a faptului că urmează să fie realizată tehnica Alba-Neagra la un nivel înalt. Acest flag constă, de regulă, în declanșarea unui scandal în presă în care se anunță cu surle și trâmbițe cum că un personaj foarte cunoscut, dar de regulă neimplicat politic, a dat o țeapă foarte mare. A doua zi se vine cu dezmințiri și se prezintă publicului larg că de fapt nu a fost nicio țeapă, deși toți cei care se învârt prin mediile interlope știu foarte clar care este adevărul.

Un astfel de flag (fanion ridicat) înștiințează pe toți membrii grupului de influență transpartinică, serviciile secrete, ambasadele eventual implicate, membri marcanți ai organizației transpartinice – cum ar fi miniștri, secretari de stat, prefecți șefi ai consiliilor locale, consilieri, primari etc, să se retragă și să joace toți piesa regizată în Tehnica Alba-Neagra, cu „dezinvoltură” și „inocență”, fără a ști de fapt în ce constă RESPECTIVUL scenariu.

De ce e necesar acest „flag”? Datorită lui nu mai e nevoie să fie informați unul câte unul cei implicați, anunțare subversivă ce ar risca deconspirarea în eventualitatea monitorizării comunicațiilor de procuratură, servicii etc. Unul dintre cei ce a aplicat frecvent tehnica Alba – Neagra în politica românească FĂRĂ FLAG a fost Liviu Dragnea. Nesemnalizarea (impusă de regulile nescrise ale oligarhilor) aplicării metodei în mai multe situații a fost un motiv în plus ca Dragnea să fie trimis la „Academia” Rahova.

Exemplu de semnalizare

În cazul discutat aici vă amintim că exact cu 7 zile în urmă a fost semnalat un caz bizar în media, în care mai întâi fiul său, iar apoi chiar cunoscutul Leo de la Strehaia a fost arestat pentru că ar fi dat o „țeapă”, un „tun” prin achiziționarea pe datorie a 150 de aparate de aer condiționat cu acte dubioase și neconforme.

Deși toate canalele media au anunțat „țeapa” ca fiind sigură, a doua zi avocatul lui Leo de la Strehaia a dezmințit toate aceste acuzații și ar fi prezentat documente prin care s-ar arăta că este nevinovat. Iar întreaga media a prezentat aceste lucruri într-un mod neutru acum și totul s-a transformat într-un mare fâs.

„Urcarea pe preș”

După ridicarea stegulețului de avertizare se realizează așa numita „urcare pe preș”. Politicianul respectiv este momit, păcălit, ba chiar convins, că va avea succes într-o anumită direcție foarte importantă. În cazul de față „tovarășa de traforaj” a fost convinsă de păpușarii ce trag sforile că are șanse reale de a câștiga alegerile prezidențiale!!! 🙂

Vă mărturisim că din informațiile pe care le avem, chiar acești manipulatori foarte versați și experimentați au avut mari dubii că „tovarășa de traforaj” va înghiții această gălușcă! Oricât de mic ți-ar fi coeficientul de inteligență, anumite lucruri par totuși imposibile! Se pare că în Consiliul acestora au votat și au decis ca măcar să încerce strategia vicleană și bizară!

Cum ai putea să îmbraci o asemenea gogoriță ca ea să devină măcar 1% credibilă pentru politicianul manipulat? Iată o variantă perfect plauzibilă:

Doamnei Dăncilă i s-a transmis că au avut grijă „prietenii” dumneaei, astfel încât voturile din diaspora să fie aranjate, măsluite și furate în cele două nopți cat „se vor coace” în ambasadele Guvernului României (actualmente PSD – ALDE) și că acesta este calul troian pe care i l-au strecurat acești păpușari lui Klaus Iohannis.

Având în vedere că în diaspora sunt peste 4 milioane de români și că li se va permite tuturor acestora să voteze, dacă vor fura 80% din voturi vor avea aproximativ 3 milioane de voturi nemeritate din diaspora, ceea ce i-ar permite „tovarășei de traforaj” să treacă în turul doi și chiar să câștige alegerile prezidențiale!

Având în vedere anunțul ciudat făcut în 24.07.2019 de ministrul românilor de pretutindeni, Natalia Intotero, că „în străinătate sunt 9.700.000 de români, iar în diaspora 5.600.000”, ipoteza tentativei de fraudă electorală devine credibilă!

Desigur că un asemenea risc de fraudă electorală chiar este real și va fi necesar ca partidele ce sunt în opoziție, observatori internaționali și ai ONG-urilor etc., să vegheze cu foarte multă atenție. De ce a aderat „tanti de traforaj” la această idee bizară? Răspunsul este foarte simplu: PSD-ul a câștigat alegerile din 2016 la un scor foarte mare folosind chiar metoda fraud[rii controlate prin care Dragnea măsluia voturile, inclusiv prin „participarea” la vot a unor decedați (de mulți ani de zile!) sau prin voturile din mai multe localități de peste 120% sau chiar 150% din populația acelor localități, deși nu erau nicidecum localități turistice!

Totuși e greu de crezut că acest lucru se va putea petrece, și oricum dacă cumva se va petrece în primul tur, în urma exitpol-urilor scrutinului în diaspora va fi evidentă frauda electorală. Iar apoi în turul doi aceste fraude ar dispărea. Altfel spus, nici măcar nu are logică să te încrezi – cadidat fiind – în acesată potențială fraudă electorală.

„Trasul preșului”

În urma alegerilor prezidențiale „tovarășa de traforaj” va scoate un scor foarte slab, probabil sub 15%

Așa cum cei care au respectat „flag”-ul s-au retras (de exemplu Gabriela Firea), dar au strecurat foarte discret ideea asumării răspunderii pentru vot și scorul obținut, „tanti de traforaj” își va da în sfârșit demisia!

Abia aici începe reala problemă, pentru că acesta este planul păpușarilor ce o manipulează vădit pe „doamna de fier a României”. 🙂

Ieșirea de la guvernare cu un an înainte de alegerile parlamentare este adevăratul plan pus la punct de acești manipulatori experimentați. Acesta a fost de la bun început scopul Tehnicii „tragerii preșului de sub picioare”!

O astfel de strategie face ca PSD-ul să guverneze trei ani, un an iese de la guvernare, își reface imaginea, iar apoi este din nou votat cu surle și trâmbițe ca fiind mai bun decât Guvernul ce a fost instalat un an de zile.
Aceasta este o strategie perversă și vicleană, ea fiind de regulă însoțită de angajamente guvernamentale și datorii foarte greu sau chiar imposibil de plătit și de rezolvat de cei ce guvernează un an. De altfel acest plan a fost prezentat în detaliu de guvernanții cu accente sovietice de către Andropov, de exemplu. Apoi vin și dau vina pe „guvernarea dezastroasă” anterioară, omițând să precizeze că de fapt chiar ei sunt cei care au adus țara în pragul colapsului.

Totuși suntem de părere că, de data aceasta, strategia nu le va ieși așa cum își doresc acestor păpușari, care – suntem de părere că – nici măcar nu sunt cu toții din cadrul PSD, sau să urmărească interesele PSD, ci de fapt își își urmăresc interesele lor mafiote de grup.

Exact același mecanism folosit de Dragnea cu Ponta pentru a obține cel mai mare scor istoric al PSD în 2016.

Cum putem identifica cu adevărat că în prezent despre această Tehnică de manipulare e vorba?

Răspunsul este următorul: cel care a fost numit de premier la conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate este un individ (Vasile Ciurchea) pe numele căruia este deschisă o cauză penală tocmai datorită unor fraude și unor suspiciuni de corupție la introducerea sistemului național informatic ce gestionează cardurile de sănătate, ce a fost realizat chiar de controversatul exponent al PSD. Deși doamna ministru al sănătății Sorina Pintea a venit cu mai multe propuneri, „tovarășa de traforaj” a numit acest individ ce este actualmente anchetat de DNA pentru presupuse fapte comise când era tocmai la conducerea aceleiași instituții! Dăncilă spune: „Dacă va fi acuzat, îl vom schimba”, dar el are chiar acum, la numire, calitatea de învinuit în acest dosar!

Întrebată, pe bună dreptate, de jurnaliști de ce a luat o astfel de decizie bizară, a pornit placa pe care o folosea deseori Liviu Dragnea cu „prezumția de nevinovăție”! Evident că aici nu poate fi vorba de aceste prezumție, ci doar în instanță.

Concluzie

Ori de câte ori acest grup de interese a urmărit anumite mașinațiuni politice, a realizat tehnica tragerii preșului de sub picioare: cu Emil Constantinescu, cu Viorel Ponta, Dacian Cioloș, Grindeanu, Tudose, iar acum este rândul „tovarășei de traforaj” să intre în furcile caudine.

Vom vedea dacă aceste argumente vor fi dovedite de faptele viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here