În spatele zâmbetului protector al autorităților se întrevăd colții DICTATURII

0
304

Iată o nouă ne-făcută în România!

Dacă legea carantinării va fi votată, România devine singura țară din lume în care internările se vor face forțat, fără acordul pacientului, fie el simptomatic sau asimptomatic.

Cum de nicăieri în lumea asta, nici măcar în cele mai totalitare dictaturi actuale, nu se fac internări medicale cu forța? Și mai ales de ce a apărut acest proiect în România?

Oare autoritățile române: președintele, guvernul, parlamentul, clasa politică, Jandarmeria, poliția, SRI, celelalte servicii – toate acestea sunt subordonate planului dictatorial?

Cine dictează toate aceste grozăvii?

Am crezut cu toții că după ce scăpăm de Dragnea și Viorica Dancila, vom scăpa și de atacurile la adresa statului de drept. Surpriză! Atacurile la adresa statului de drept sunt mai turbate ca niciodată!

O întrebare clară pentru autorități: În ce țară din lume mai există o lege a internării forțate a cetățenilor, când Constituția fiecărei țări prevede clar că „actul medical este liber consimțit de pacieny”?

Problemele legate de epidemie există în toată lumea. De ce doar în România se vorbește despre internare cu forța în spitale (a se citi lagăre sanitare!).

Haideți să vă reamintim un articol din SUPERMEMORANDUM-ul ce – pretind unii – a fost semnat în 2014 de „mai-marii” lumii: Secțiunea SĂNĂTATE, articolul 3:

„se vor amenaja, în cadrul spitalelor, spaţii speciale de detenţie.”

Nu știu cum sunteți voi, dar eu unul nu mai cred de mult în „coincidențe” și nici în „potriviri întâmplătoare”…

Atât de mult s-a degradat clasa politică și justiția în România?

Suntem atât de nătângi încât să permitem începerea dictaturii mondiale cu dictatura la noi acasă?

Nu ne-au fost de ajuns dictatura lui Ceaușescu, dictatura lui Iliescu și Petre Roman, dictatura DNA, dictatura CCR?

Până când îi vom mai răbda pe acești trădători de neam, pe acești parveniți din absolut toate partidele așa-zis politice, care doar fură și își ascund apoi furtul în zice-se „litera legii” care îi scapă de justiție, iar la schimb ne vând a doua oară, urzind și făcând planuri anti-naționale, anti-umane și anti-democratice?

Până când vom răbda procurori care nu-și fac datoria?

O dovadă în plus a aceste trădări este faptul că tocmai a fost clasat dosarul 10 august 2018, șefii Jandarmeriei și conducătorii politici de atunci fiind scoși de sub acuzare!!! Când noi știm cu toții că aceștia sunt întrutotul vinovați și au realizat acțiuni și ordine neconstituționale și împotriva poporului român!!! Cum mai putem prvi acun DIICOT?

A venit vremea să curățim poporul român de aceste cozi de topor și de slugile lor din servicii, justiție, jandarmerie, poliție, jurnalism!

Chiar dacă pare o sarcină imposibil de îndeplinit, statul român fiind corupt până la măduvă, vom reuși! Amintiți-vă că nu e deloc pentru prima dată în România când într-o situație aparent fără ieșire poporul român a reușit să readucă fibra națională la lumină! Acum e rândul nostru să luăm atitudine împotriva DICTATURII!

Doamne ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here