Pleiadiana Aneeka de pe Temmer împărtășește rezultatele – Nouă analiză – Vaccinuri – Probe analizate –15.Oct.2021

0
280

Oare ce părere ar avea o fiinșă extraterestră cu adevărat sapiens (înțeleaptă) despre toate cele ce se petrec în prezent pe Terra?
Nu știm precis.

Dar am descoperit o astfel de mărturie, extrem de coerentă. |Nu putem ști sigur dacă este autentică mărturia sa ori nu, dar chiar și ca nuvelă SF și tot merită citită! Și e posibil ca aceste mărturii chiar să fie transmise de o ființă a altei civilizații…

La finalul articolului vă oferim și sursa pe care puteți viziona cele două videouri.

Vă dorim lectură plăcută!

   După video public traducerea celor discutate cu pleiadiana Aneeka. Traducerea mi-a fost trimisă pe mail de Cristian căruia îi mulțumim din suflet!

   Anéeka: inoculări Pfizer, AstraZeneca, Moderna decodificate și studiate la bordul laboratoarelor Toleka. Sunt vaccinuri impotriva virusurilor de tip SARS, sunt inofensive, nu stiu despre ce e tot acest tam-tam, ba chiar sunt de calitate. Le recomand (GLUMĂ!). De sâmbătă mi-am adunat puterea  să spun asta. Ceea ce este acolo este atât de oribil încât probele au ajuns într-un container de înaltă securitate Bio-Hazard. Ulterior au fost dezintegrate cu energie mare. Ceea ce este acolo nici măcar nu vă putem împărtăși, pentru că nu am cum să vă explic așa cum ar trebui să fie explicat. De exemplu, dacă dr. Alex vrea date despre ceea ce se întâmplă și despre procesele bio-chimice cauzate de vaccinuri, pur și simplu nu i le dau.

Văd asta ca fiind extrem de grav pentru că oamenii nu vor înțelege ce este acolo, o vor vedea ca fantezie sau invenții. Aceiași medici împotriva plandemiei nu vor înțelege nano-roboții, deoarece laboratoarele lor sunt incapabile să detecteze sau să înțeleagă funcționarea nano-grafitului, la nivel atomic sau molecular.

   Gosia: De ce nu există nicio modalitate de a explica?

   Anéeka: Pentru că tehnologia prezentă acolo în mostrele din cele 3 fabrici depășește înțelegerea umană, așa că ceea ce spun eu sună științifico-fantastic, nebuesc și exagerat. Poate chiar cu riscul de a scădea credibilitatea. Nici măcar nu am vocabularul medical să o descriu, pentru că acești termeni nu există. Poate fi descris la nivel… profan dar NU îi va ajuta pe doctorii treziți, de exemplu.

Tehnologia de acolo nu este umană. Este la nivel de Federație și este cunoscut aici și interzis pentru utilizare prin mai multe tratate, inclusiv cele ale lui Orion cu Federația. Nu a fost fabricată de oameni.

   Gosia: Se potrivește cu ceea ce tocmai a spus Yazhi în videoclipul Războiul Astral. Că totul a fost planificat de ființe NON-UMANE.

   Anéeka: Nanotehnologia prezentă acolo poate fi fabricată doar cu tehnologii de imprimare precum cele de inserare a lucrurilor în realitate. Adică, nanotehnologia prezentă acolo se realizează prin manipularea anumitor atomi și punerea lor acolo unde ar trebui să fie.

Fără îndoială că a venit din afară. Eu spun că Cabala are tehnologii ascunse, dar asta deja depășește totul. Este aceeași tehnologie aplicată la Med Pods (paturi medicale din programele spațiale secrete) aici, atunci când este nevoie de inginerie genetică. Adică poate fi folosit pentru totdeauna, dar evident că nu va fi în acest caz.

   Gosia: Ok Anéeka, explică mai întâi tot ce știi. Întrebări mai târziu.

   Anéeka: Bine, explic. În componentele celor 3 tipuri de vaccinuri am găsit practic același lucru, dar în cantități diferite. Sunt mostre directe sechestrate de Alenym Special Ops, săptămâna trecută. Hashmallim au adus mostrele aici. Cercetarea vaccinurilor a fost efectuată de Senetre, Kara, Rhys (noul ofițer științific) și de mine, Anéeka. În interior am găsit o serie de urme organice congruente cu ceea ce s-a spus pe net, de la fetuși avortați umani, bovini și simieni. De asemenea, am găsit un conținut ridicat de ADN de moluște. Printre altele, a fost găsită o cantitate uriașă de proteine ​​ARN conținute în grafenul nanotehnologic cu grosimea unui singur strat atomic. Proteinele ARN pe care le-am găsit au informații codificate umane din părți ADN ale aceluiași genom uman congruente cu boli clasificate de origine virală.

Am găsit și ARN care formează, ca să spunem așa, celule stem umane. Grafenul este nanotehnologic, praf inteligent sau cum vrei să-i spui. Este creat cu tehnologie non-umană foarte înaltă, congruentă cu nivelul Federației Unite a Planetelor, adică egal cu nivelul nostru de dezvoltare. Poate fi creat doar cu ajutorul mașinilor de replicare a frecvenței. La fel ca cei care fabrică aici metalul polimorf. Ceea ce face tehnologia grafenului este să pătrundă prin celulele corpului, să intre în nucleul celular și mitocondriile…

Grafenul va decoda ADN-ul celulelor umane și va atrage în locul corespunzător codul pentru a-l înlocui cu ARN-ul conținut în celelalte cu nanografen. Numit pe Pământ ca proteine ​​​​spike, detectate în vaccinuri. Nano-boții pot fi controlați de la distanță. Sunt controlați de la distanță, așteaptă o activare. Cu aceasta, ei înlocuiesc părți ale ADN-ului cu altele conținute în același vaccin pentru a modifica celulele după cum doresc.

Apoi, deoarece bolile virale sunt deja conținute în codul ADN-ului celular, ele trebuie doar activate, deoarece un virus nu funcționează ca o bacterie sau ca un stafilococ. O bacterie invadează organismul, virusul activează doar ceea ce era deja prezent sau latent în codul genetic uman. Deci, după bunul plac, pot da sau provoca epidemii populației după cum consideră de cuviință, fie că este vorba de rabie, variolă, orice. De asemenea, are capacitatea de a replica celulele stem umane, astfel încât acestea pot provoca o creștere deplasată a țesuturilor de orice fel. Acest lucru ar fi folosit pentru a provoca cancer, de exemplu, dacă este folosit în scopuri maligne.

Deci, nanografenul decodifică ADN-ul uman și cu această informație celălalt nanografen va înlocui în locurile corespunzătoare cu plasturele de ARN pe care îl au în interiorul acelorași vaccinuri. Prin aceasta se pot steriliza și pot schimba structura creierului prin crearea de rețele neuronale artificiale create cu utilizarea celulelor stem replicate în interiorul corpului vaccinatului.

 Acest lucru ne face să vedem că vor putea controla populația lumii ca cyborgi. Ei vor gândi ceea ce vor să gândească și se vor comporta așa cum doresc, iar populația va crede că sunt ideile lor. Acest lucru este dincolo de controlul minții și dincolo de telepatia sintetică. Ei vor putea ucide după bunul plac o anumită persoană prin telecomandă sau o populație și va fi văzut ca firesc. Din alte cauze.

Ceea ce infectează persoanele nevaccinate este că celulele celor vaccinați încep să producă mai multe proteine ​​ARN, deoarece ceea ce li se injectează poate fi, practic, clasificat ca viruși sintetici care au scopul de a invada întregul organism de ARN replicat preparat. Adică, nu numai că folosește ARN-ul conținut de vaccin în sine, dar determină și celulele persoanei vaccinate să reproducă mai mulți dintre acești viruși sub formă de exozomi pe care persoana vaccinată îi va elibera cu respirația și prin piele si secretii lichide si așa mai departe. ARN-ul din exozomi produs de cei vaccinați este un mesaj ca orice exozom și poate fi eficient sau validat (a avea efect), la o altă persoană (cum ar fi o persoană nevaccinată), doar dacă receptorii din celulele acestei persoane coincid cu receptorii din virusurile exozomale.

Vaccinul face ca organismul uman să intre într-o stare de alarmă totală din cauza toxicității ridicate, ceea ce declanșează producerea de exozomi care vor conține toxina (ARN invaziv din vaccinuri), atât ca încercare de a o elimina din interiorul corpului, cât și de asemenea ca un mesaj către alte celule și celor din jurul altor corpuri care le anunță despre o invazie. Subiectul vaccinat va fi o instalație de producere a virusului exozom ARN care modifică, care, prin proiectare și intenție, va răspândi acest ARN oriunde ar merge. Subiectul nevaccinat va avea răspunsuri imune puternice la acest lucru provocând simptome de respingere.

Rapoarte despre femeile însărcinate care au avortat:  acest lucru se datorează faptului că ARN-ul sintetic invaziv este conceput ca una dintre prioritățile sale pentru a ataca sistemele de reproducere a bărbaților și femeilor deopotrivă și, prin urmare, va provoca o întrerupere a duplicării celulare sau a replicării copilului nenăscut în curs de dezvoltare, deoarece va opri  producția de celule stem (piesele de bază ale unui copil) și le va înlocui cu celule stem „deturnate” de ARN-ul sintetic invaziv.

   Forma de alterare genetică celulară depinde nu numai de ARN-ul sintetic invaziv, ci și de grafenul care îl introduce acolo unde ar trebui să meargă, ceea ce provoacă efecte secundare puternice de respingere la cei nevaccinati, dar cu greu le poate modifica genetic, așa cum este cazul celor vaccinați.

  Cu alte cuvinte, ARN-ul sintetic depinde de grafenul nanotehnologic.

  Grafenul a fost găsit practic peste tot, de la chemtrails-uri la alimente industrializate, așa că este destul de sigur să spunem că, în cantități mici, întreaga populație de pe suprafața Pământului a fost contaminată într-o măsură sau alta. Acest lucru este greu de calculat, deoarece grafenul este folosit pentru nenumărate lucruri și în stare pură este inofensiv și non-toxic. Grafenul nanotehnologic este practic grafit îmbogățit și purificat la nivel atomic, cu o structură cristalină ordonată specifică care este programabilă magnetic. Grafenul ca material este mai rezistent mecanic decât oțelul și mai stabil din punct de vedere atomic și mai conductiv din punct de vedere magnetic. Acest lucru îl face perfect pentru această sarcină distructivă.

  Firele de material-grafen magnetic raportate în nenumărate locuri deja pe net, sunt în sine principala cauză, dacă nu chiar cauza bolii Morgellons. Acolo unde excesul de particule de grafen magnetic, adică cele care nu au fost necesare pentru a infecta toate celulele corpului, vor avea tendința de a se aglomera sau de a se lipi împreună din cauza proprietăților lor magnetice. Iar organismul va încerca în mod natural să-l expulzeze prin orice mijloace necesare, inclusiv prin piele, creând acele fire negre binecunoscute. Adică ceea ce vezi pe piele nu este scopul, ci excesul procesului de infecție a celulelor de către grafenul nanotehnologic.

    Cele mai ușor de recunoscut părți sau componente ale „vaccinurilor” sunt țesuturile fetale și alte proteine ​​organice. Aceastea au scopul de a prăbuși sistemul imunitar al subiectului, ca o „distragere a atenției”, astfel încât macrofagele, celulele T și alte componente ale sistemului imunitar să nu interfereze atât de mult în procesul de inginerie genetică. Ca un produs secundar al acestor țesuturi, ele vor provoca, de asemenea, o multitudine de infecții și afecțiuni autoimune și cancere care vor epuiza resursele celor infectați, așa cum s-a discutat deja.

„Vaccinurile” sunt controlate de la distanță. Rețelele cu microunde vor fi folosite pentru a activa sau dezactiva efectele dorite asupra fiecărui grup social după bunul plac. Aceasta intră în 5G, dar nu trebuie să fie o tehnologie 5G pentru a activa și controla fiecare persoană în mod separat. Grafenul va fi în interiorul celulelor subiectului în moduri și cantități unice și specifice subiectului, ceea ce îi va oferi o frecvență unică, identificabilă și prin rețelele de microunde în stil Bluetooth. Pe care îl vedem în concordanță cu numirea acesteia „Chipping” a populației lumii.

Nu am împărtășit asta până acum la acest nivel. Iar partea care nu este de înțeles este procesul exact de replicare sau modificare bio-genetică a fiecărei celule a individului cu utilizarea nano-grafenului robotizat. Una este să spui aceasta din urmă și alta să explici pas cu pas la nivel medical cum se face.

   Robert: Mulțumesc. ADN de moluște?

   Anéeka: Acest ADN de moluște este folosit pentru a accelera crearea de celule stem artificiale în interiorul corpului uman.

   Gosia: Mulțumesc Anéeka. Ați menționat și tehnologia folosită pentru inserarea realităților. Ce vrei sa spui cu asta? Cum a fost aplicată această tehnologie la vaccinuri?

   Anéeka: Da, nanografenii sunt fabricați cu această tehnologie. Este mai presus de tehnologia umană. De aceea încalcă o varietate de acorduri galacrice. Iar medicii Pământului nu vor putea înțelege întregul, ci doar aleargă încercând să înțeleagă pentru ce este grafenul și pentru ce sunt proteinele ARN și pentru ce sunt celulele fătului. Ei nu vor putea vedea mai mult decât grafenul, pentru că nu vor putea să-l vadă la nivel atomic. Faptul că sunt nanoroboți controlați de la distanță controlați de 5G și alte frecvențe realizate cu grafen ca material. Nu este doar grafen.

   Gosia: Faptul că acest lucru este peste nivelul uman este important!  Este o clauză legală care poate fi folosită împotriva celor care au fabricat-o!

   Anéeka: De sâmbătă seara, Alenym a raportat acest lucru atât Consiliului Alcyone, cât și Federației, sediul local. Ea le-a trimis rezultatele complete de la laboratoarele noastre și semnat de Senetre și de mine în calitate de Medici.

Atât Consiliul Alcyone, cât și Consiliul local al Federației și-au exprimat repudierea totală față de această constatare. După cum s-a exprimat la ședința Consiliului Federației Viera de duminică, 10 octombrie 2021. Încalcă secțiunile anti-invazie și modificări genetice ale reuniunilor Consiliului Federației și Orion și acordurile legale.

   RobertFederația nu cunoștea aceste date?

   Anéeka: Datele indică faptul că membrilor din Federație cărora li s-au dat rezultatele testelor NU știau despre acest lucru.

   Gosia: Ce rasă este exact în spatele ei? Cine a fabricat-o, se știe?

   Anéeka: S-au putut ascunde bine, credem că nu sunt aici dar că intră și ies prin portaluri. Din tipul de tehnologie, putem observa că sunt Reptiloizi. Ei lasă o urmă pentru că au folosit asta și înainte. Și ca întotdeauna, le spun oamenilor totul, pentru că în filmul Prometheus de la început se vede asta.

   Gosia: Yazhi spune că sunt reptilieni și alte ființe greu de catalogat deoarece sunt pe JUMĂTATE astrale. Ei folosesc numai corpuri biologice.

   Anéeka: În concordanță cu datele mele, da.

   Gosia: Când l-au folosit înainte?

   Anéeka: În trecutul îndepărtat, pe Pământ este prima dată când îl folosesc. Nu este necunoscută această tehnologie, pentru noi sau pentru Federație. Este inclus chiar și în legile spațiale ale așa-numitelor acorduri Orion. Sunt un alt set de acorduri si legi asemanatoare cu Prima Directivă, sunt de pace si cooperare.

   Gosia: Bine. Anéeka, crezi că cu această petiție legală către Alcyone și nivelul local al Federației, Federația și alte rase vor face ceva în privința asta?

   Anéeka: Nu pot să știu pentru că nu au făcut nimic până acum. Doar că de data aceasta este atât de dramatic și invaziv încât, dacă nu fac ceva în privința asta, îi va expune nu doar ca fiind permisivi, ci și cei care au creat această problemă. Adică, fie intervin într-un fel sau altul, chiar dacă nu se vede intervenția lor directă, fie multe rase care știu deja acest lucru, precum cele din M45 și cele ale lui Avyon (Urmah) vor ști că nu au făcut nimic, iar alunecarea temporală va avea o valabilitate redusă ca scuză. Cu alte cuvinte, dacă nu fac ceva, vor fi expuși ca fiind regresivi și vor exista consecințe. Din câte știu, aceasta este cea mai cuprinzătoare declarație privind conținutul vaccinurilor care există, cel puțin la un nivel de bază, pe înțelesul publicului.

Cu aceste informații mai văd că cei nevaccinați, chiar dacă au reacții puternice, par să nu aibă întreg ADN-ul schimbat, deși chiar designul „vaccinurilor” indică faptul că sunt concepute pentru a fi transmisibile de la persoană la persoană și astfel forțând întreaga populație să fie vaccinată. Cu toate acestea, rata de virulență indică astfel că cei nevaccinati sunt probabil suficient de puternici pentru a se apăra de ceea ce produce vaccinul, deși cei vaccinați emit sau contaminează tot ce le stă în cale cu exozomi ARN și grafen nanotehnologic.

   Gosia: O întrebare, ați găsit în vaccinuri vreun parazit, comentează unii. Organisme vii.

   Anéeka: Vedem componente care ar putea fi luate pentru ființe vii. Paraziți direcți, cum ar fi ouă de vierme, sau vierme, nu am văzut, dar având în vedere grădina zoologică de lucruri care sunt acolo, văd că este foarte posibil ca unele loturi de „vaccinuri” să le aibă.

   Robert: Anéeka, iar nanoroboții se pot replica ei înșiși?

   Anéeka: În prezența a mai mult grafen, așa pare, dar este limitat, în măsura în care este îndoielnic cum se reproduc. Rămâne o suspiciune, o suspiciune doar pentru că ceea ce odată a fost doar grafen se trezește dintr-o dată devenind un nanorobot, dar s-ar putea ca tocmai să fi fost oprit și prezența altora să-l fi activat. Acest lucru se datorează faptului că sunt concepute să reacționeze în prezența altora și să primească instrucțiuni simple unul de la celălalt. Ceea ce se replică este ARN-ul sau proteina „spike”.

   Robert: Deci impulsurile electromagnetice nu sunt de folos?

   Anéeka: Într-o măsură limitată, îi recomand în continuare, dar nu vor dezactiva nanografenul, doar îl vor opri pentru moment. Un alt punct, ceea ce au vaccinurile este o variantă a Black Goo. Îi va izola pe oameni, îi va transforma în ființe controlabile de Cabala care se află sub controlul Reptilienilor și Maitrelor, deoarece frecvența fiecărei persoane nu va mai coincide cu cea a Sursei Originare, cu semnalul Sufletului lor. Nu va mai intra în ele.

Și aici clarificăm un alt punct: că Federația ESTE cea care coordonează acțiunile asupra Pământului și tot ceea ce se întâmplă pe el, indiferent dacă le place sau nu celor care iubesc Federația Galactică a Iubirii și Luminii. UFoP direct sau prin omisiune sau prin orice altceva, se face vinovat de ceea ce se petrece pe Pământ.

   Gosia: Dar un lucru Anéeka… faptul că ai găsit această tehnologie NON-UMANĂ și că ceri ajutor legal de la Alcyone… nu ar putea însemna că rasele ET ar putea interveni mai mult pentru a opri asta? Dacă ceea ce ați găsit este ILEGAL, ar putea interveni.

   Anéeka: Da, totuși, există deja o listă lungă de lucruri și motive pentru care Federația sau rasele binevoitoare ar trebui să intervină. Pentru că lista ultrajelor și neregulilor împotriva populației umane este foarte lungă. Lista încălcărilor legii spațiului este lungă de mile. Deci, acest lucru se adaugă la toate cele de mai sus și știm cu toții că nu au făcut nimic în acest sens. Ideea mea este că aceasta nu este singura încălcare gravă a legilor spațiale și nu au făcut nimic cu privire la încălcările anterioare. De ce ar lua în seamă aceasta?

   Gosia: Dar această situație este mai gravă decât altele poate?

   Anéeka: Pentru mine este cea mai gravă pentru că garantează distrugerea genetică a umanității, în scopuri invazive și în beneficiul celor care o aplică, fără ca omenirea să poată vedea sau detecta ce le fac.

Și Federația, nu există nicio justificare sau scuză pe care o știu, dar punctul meu de vedere aici este că ei NU vor oferi ajutor umanității în modurile în care se așteaptă. Ei trebuie să preia controlul ei înșiși, oamenii. Este singura cale; toată lumea trebuie să înțeleagă asta.

Vaccinuri, Covid, Virusuri – Mix de informații – pleiadiana Anéeka de pe Temmer – 08.Oct.2021

Traducere  după celor discutate public (video) între Gosia, Robert și pleiadiana Aneeka.

   Gosia: Am această întrebare de la cineva: „Odată ce Noua Ordine Mondială este aplicată, unul dintre pașii de pe agendă este depopularea lumii prin vaccinuri și toate astea. Am o îndoială. Dacă ucid marea majoritate a populației, lăsând un număr finit de oameni care pot fi bine controlați, iar restul zombilor care rămân în viață vor aplica transumanismul făcându-i cyborgi, cu ce se vor hrăni elitele pentru ritualurile lor? (au nevoie de oameni adevărați)? Ce vor mânca reptilele, entitățile, paraziții, arhonții etc., dacă nu vor mai fi oameni „puri”, ci doar zombi fără legătură cu Sursa. Au nevoie de lumina pe care trebuie să fie capabili s-o mănânce. Îmi imaginez că acest lucru trebuie să fie bine planificat de elită, dar este o întrebare 3D pe care o am.”

   Anéeka: Au deja totul perfect calculat. De aceea au grafenul și nanotehnologia în „vaccinuri” și nu pur și simplu otravă de ricin care nu lasă urme și nu iese în autopsiile de toxicologie. Pur și simplu au calculat deja de ce și de cine au nevoie și de cine nu. Și scapă doar de surplusul de populație, potrivit acestora. Nu este vorba despre suprapopulare sau nu, ci despre ceea ce cred ei că este prea mult de controlat. Marile orașe sunt supraaglomerate pentru că sunt fermele lor umane, iar dacă sunt prea multe „treziri” nu pot fi controlate și devin un pericol pentru cei care controlează societatea umană. Mai mult decât orice mă refer la asta la nivel pur uman, cei care controlează clubul Bilderberg și chiar mai profund.

   Gosia: Dar cei care nu vor fi vaccinați vor fi semințe stelare și oameni treziți. Deci se vor hrăni cu acestea?

   Anéeka: Faptul că nu sunt vaccinați îi expune și îi scoate la lumină pentru ceea ce sunt… așa că ar putea fi eliminați în moduri mai directe sau pur și simplu prin segregare. Va fi nevoie de multă inteligență pentru a supraviețui segregării sociale. Acesta este planul lor.

   Gosia: Dar atunci cu cine se vor hrăni?

   Anéeka: Se vor hrăni din fermele lor, deja o au perfect calculată. Chiar și oamenii care mor în masă din cauza efectelor vaccinurilor și luptă împotriva bolilor care îi deteriorează, în timp ce consumă mai multe medicamente de la Big Pharma, asta va fi o sărbătoare pentru ei și pentru entitățile inferioare pe care le venerează.

Ei nu vor să „stingă”  pe toată lumea, vor mai rămâne în jur de 500 de milioane, așa cum declară tuturor în pietrele din Georgia. Aceștia sunt cei de care au nevoie, nu mai mult. Da, vor exista destui oameni controlați de ei pentru a le satisface nevoile. Au planificat deja totul în detaliu și nu au lăsat nimic la voia întâmplării. Vaccinurile nu sunt aceleași, sunt speciale pentru fiecare regiune și fiecare grup de oameni, componentele sunt diferite sau sunt pur și simplu placebo. Nu spun că ceea ce vă spun astăzi este ceea ce se va întâmpla, este ceea ce vor ei. Depinde de umanitate dacă permite asta sau nu.

   Robert: Și ne putem face o idee despre care sunt cele mai mortale vaccinuri și unde au fost distribuite, în ce țări? Și de ce doare atât de tare a doua doză? Există un motiv pentru asta?

   Anéeka: Da, în sine sunt cele mai mortale peste tot, nu este atât de mult pe țări. Populația cea mai în vârstă și cea mai tânără va primi cele mai proaste doze la scară globală. Copiii, să-i sterilizeze și să-i omoare pe cei care sunt în exces, bătrânii pentru că sunt inutili. Cei pe care doresc să-i țină în viață mai mult timp sunt adulții tineri, dar vaccinați pentru a-i îmbolnăvi încetul cu încetul și a-i exploata fiind nevoiți să-și cumpere medicamente care să conțină simptomele „bolilor” pe care majoritatea nu le vor asocia cu vaccinul care le-a fost administrat.

Cele mai proaste locuri în funcție de țări sunt Australia și Noua Zeelandă, Europa și America de Nord, dar nu sunt de acord cu acest lucru din cauza nevoilor lor de a extermina și populația latino-americană, africană și asiatică. Deci, ei atribuie tipul de vaccin unor populații mai specifice, nu neapărat țărilor întregi, ci zonelor din acele țări. În funcție de demografia prezentă în fiecare loc. Și există și componente etnice în vaccinuri, cu siguranță DA. În ceea ce privește durerea, nu am informații, dar a doua doză este practic o a doua lovitură la cap.

           Testele PCR servesc la:

   1.) Este o scuză pentru a spune că oamenii au Covid.

   2.) Introduce grafenul și nanotehnologia pe care o conține direct în creierul persoanei.

   3.) Extrage ADN-ul pentru a cataloga oamenii.

   4.) Introduc substanțe chimice de același tip ca și vaccinul care nu necesită volum.

 Mă refer la cele nazale profunde, cele care sunt „ușoare”, cele de limbă sau de sânge, sunt în mare parte o scuză. Sau doar ca o scuză pentru a spune că aveți COVID.

   Robert: Și ce le-ai spune acelor oameni care spun că creșterea frecvenței afectează vaccinul?

   Anéeka: Lasă-i să încerce mai întâi să fie imuni la consumul de sodă caustică folosind doar mintea și vom vorbi mai târziu. Nu fii naiv, populația în general nu va reuși să realizeze asta, să spui că este criminal. Da, poți controla asta cu mintea ta, în teorie, dar chiar și Yázhi se îmbolnăvește din cauza alimentelor din când în când. Se presupune că Isus a avut o frecvență mare ca nimeni altcineva. Deci ce zici de Cruce? Doar că oamenii nu înțeleg ceva de bază și serios aici. Doar pentru că nu văd efecte mortale imediat, nu înseamnă că nu le vor face mai târziu. Nu există întoarcere, nici măcar cu Med Bed (paturile medicale din cadrul programelor spațiale secrete).

   Gosia: Și un lucru Anéeka. Știu că am vorbit despre asta, dar încă nu îmi este clar și mulți oameni întreabă. De ce în acea presupusă  boală, gripă sau orice altceva, există probleme respiratorii grave?

   Anéeka: Întotdeauna au existat boli respiratorii. Doar că acum ei asociază totul cu Covid. Au existat întotdeauna boli respiratorii „contagioase”. Este doar reetichetat. Alți oameni asociază din nou alte boli comune drept Covid, precum un focar mare de „Covid” în America Latină pe care îl urmărim de aici, care a afectat o întreagă populație, pe care din nou au catalogat-o drept Covid… când de aici vedem că a fost o simplă salmoneloză.

   Gosia: Da, știu că ei catalogează alte lucruri drept Covid. Dar toți raportează probleme respiratorii. Asta este și gripa sau ce cauzează asta?

   Anéeka: Mulți medici grozavi împotriva Covid-ului spun că tot ce au făcut a fost să redenumească toate bolile respiratorii drept Covid. Merg mai departe spunând că au reetichetat toate bolile contagioase drept Covid și chiar mai mult, folosind doar grupuri de simptome care pot fi asociate cu Covid, deoarece acestea sunt simptome generice.

Exemplu de asociere: Este obișnuit ca o persoană să se îmbolnăvească de stomac, ceea ce provoacă deshidratare cu sau fără diaree, apoi acea persoană merge la medic și îi va asculta plămânii și va suna ca o pungă de plastic în mișcare, ei vor spune că este Covid. Medicul care este practic un infractor nu vede că deshidratarea inflamează membrana pulmonară cu frecarea care se umflă și se dezumflă, determinând inflamații în zona pulmonară și în unele cazuri chiar acumularea de lichide intrapulmonare. Iar cauza nu este nici măcar respiratorie, este gastrică.

   Gosia: Mulțumesc. În grupul meu Telegram, mulți oameni se sprijină uni pe alții pentru a se „curăța” de vaccinuri. Își dau unii altora idei etc. Alți spun cp nu se poate curăța și am spus-o și eu de multe ori. Ce poți spune despre asta? Merită cercetările pe care le fac despre cum să se „curețe de otrava de vaccin”? Știm deja că nu se poate curăța, dar aș dori să aud asta din nou cu propriile tale cuvinte.

   Anéeka: Părerea mea: dacă le dai ideea că vaccinul poate fi „curățat” le dai și ideea de a consimți la vaccin și apoi de a se curăța. Deci conceptul este ca și cum ai susține Cabala. Pentru că tristul adevăr este că nu există nicio modalitate de a te curăța de vaccin.

 Aici s-a văzut că singura cale este cu un laborator genetic unde pot izola o celulă sau un grup de celule de la persoană, care nu a fost încă afectată de elementele vaccinului. De acolo, creați celule stem și, practic, reconstruiți corpul de la zero prin clonarea acestuia într-o capsulă  medicală specială. Această procedură nu este simplă, pentru că nici măcar nu poate fi într-un pat medical normal, din moment ce acesta citește și folosește celulele pe care nu vede cu ce să le înlocuiască, ajungând să copieze și să reproducă celulele modificate genetic. Așa că ar trebui fie să fie reprogramat, fie să folosim Cloning Pod și apoi să aplicăm tehnologia de imersie totală pentru a trece conștiința de la un corp la altul. O sarcină ce este extraordinar de dificilă chiar și cu tehnologia de aici.

   O altă problemă este că schimbarea genetică dăunătoare are loc aproape imediat după inoculare, deoarece materialul din vaccin, materialul de reprogramare genetică, călătorește prin fluxul sanguin și în câteva minute invadează toate celulele corpului, va fi nevoie doar de câteva cicluri circulatorii pentru a se infesta toate celulele corpului persoanei inoculate. Punctul meu de vedere aici este că simt cu tărie că nu ar trebui să promovăm în niciun fel conceptul fals că poți curăța vaccinul pentru că nu poți. Aceste curățări aproape ezoterice au mai fost folosite împotriva vaccinurilor pentru copii precum MMR, unde ajută la îndepărtarea metalelor grele, totuși nu le găsesc valide științific și vorbesc despre știința taygetană, nu despre știința umană.

Sau, în orice caz, este de un ajutor minim, sau deloc. Deci este adevărat că orice fac pentru a ajuta o persoană vaccinată este valabil, dar trista realitate obiectivă este că persoanele vaccinate sunt deja deteriorate pe viață și nu poți inversa asta nici cu un Med Pod normal, doar cu procedura elaborată descrisă mai sus.

           Aproximativ una, două sau trei doze de vaccinuri:

Este dăunător și mortal din prima. Alți amplificatori vor crește pur și simplu cantitatea de substanțe active, accelerând procesul de degradare a corpului. Adică, efectele lor nocive vor dura mai puțin timp pentru a se manifesta. Inocularea este dăunătoare la nivelul distrugerii genetice cu o singură doză. De aceea insist ca oamenii să nu se vaccineze, pentru că realitatea este că efectele lui nu sunt reversibile. Mă tem că oamenii vor intra în speranța falsă sau ideea falsă că pot fi inoculați pentru a fi curățați mai târziu. Crește astfel numărul de inoculări. Ți-am mai spus că este ca un glonț în cap. Este atât de drastic. Doar că oamenii nu pot să-l vadă pentru că nu este imediat ca glonțul, ci este un proces degenerativ care poate dura chiar și câțiva ani, dar efectele vor depinde de fiecare persoană.

Oamenii nu o văd pentru că nu este imediată. Iar când apar simptomele le vor atribui altor lucruri, din aceeași sars-cov-19 o altă „variantă” (justifică mai multe inoculări) sau unor probleme de sănătate de care nu se leagă că au fost inoculate cu luni sau ani în urmă. Inclusiv boli autoimune, demențe, atrofii, probleme nervoase, colaps al sistemului imunitar, atacuri miocardice spontane, cancere și așa mai departe, lista este nesfârșită. Dacă cineva spune că suntem catastrofici, îi spun următoarele:

  Doi oameni vorbesc unul cu celălalt față în față, iar unul îi spune celuilalt:

       Persoana A.) Ieși din drum, este un autobuz fără frâne care vine direct spre tine.

       Persoana B.) Nu văd niciun autobuz.

      Persoana A.) Pentru că te uiți în această direcție și nu-l vezi dar de unde sunt eu îl văd.

      Persoana B.) Vă respect părerea, dar după părerea mea nu văd niciun autobuz.

      Persoana A.) Totuși, aici vine și te va lovi.

      Persoana B.) Uite, eu respect opinia ta și tu o respecți pe-a mea și vom fi cu toții fericiți, este ceea ce trebuie făcut, bine?

     Persoana A.) Te va zdrobi iminent.

    Persoana B.) Asta e doar părerea ta, nu fi catastrofic.

La fel și cu cei treziți care țipă la alții despre inoculări. Și apoi vor să știe cum să facă curățenie după ce un autobuz a trecut peste ei.

   Gosia: Mulțumesc! De asta aveam nevoie. Dar un lucru. De ce nu regenerează paturile medicale aceste celule modificate de vaccin dacă ideea patului medical este exact aceea – REGENERARE la modelul original, cel de pe latura eterică? Vrei să spui că alterarea celulară produsă de vaccin afectează și modelul ADN-ului eteric?

   Anéeka: Med Pod-ul este încă doar o mașinărie. Nu readuce celulele la ceea ce este punctul lor eteric inițial, ci înlocuiește celulele individuale. Adică, mașina nu repara celulele individuale, le înlocuiește în întregime cu altele noi. Podul trebuie mai întâi să preia o celulă sănătoasă, să formeze o hartă ADN cu privire la cum este persoana respectivă, apoi să înlocuiască celulele deteriorate din corp cu noi celule stem programate în fiecare punct al corpului, folosind o hologramă de înaltă energie de extrem de mare precizie.

  Problema este că modificarea genetică a persoanei inoculate modifică fiecare celulă la câteva minute după inoculare, prin urmare Podul nu are bază pentru regenerarea acestor celule deoarece nu poate diferenția o celulă alterată de inoculare cu codul original al acelei persoane.

  Deci am intra aici în domeniul ingineriei genetice, pentru a readuce corpul la starea inițială, dar spre deosebire de un accident de exemplu, dacă 100% din celulele care urmează să fie înlocuite într-un corp sunt deteriorate este echivalent cu un corp nou (clonare), și în mod ideal, ar fi nevoie de o probă fiabilă din ADN-ul original al persoanei afectate. Problema cu inocularea (vaccinul) este că aceasta modifică baza ADN-ului fiecărei celule. Apoi nu se poate întoarce la modelul său original, deoarece nu se mai află în celule. Acest lucru provoacă o disparitate între corp și suflet sau semnalul Sursă la persoana inoculată, determinându-le să nu fie compatibile. Și cu cât au mai multe doze, cu atât este mai mare disparitatea dintre corp și ADN-ul său și frecvența persoanei: ceea ce explică schimbările comportamentale și demența în rândul persoanelor inoculate. Revenirea la tiparul original ar avea loc la câteva generații după modificare, cel puțin o generație, dar așa cum v-am spus, dacă oamenii sunt sterilizați cu inoculările, nu vor mai exista generații ulterioare care să regenereze ADN-ul.

  Deja în 5D o persoană alterată-inoculată ar putea avea beneficii prin activarea ADN-ului său de la 22 de cromozomi 2 catene la 24 de cromozomi 12 catene.

Totuși, acest lucru va dura mult mai mult, vorbesc despre 7 ani, care este timpul personal necesar pentru a înlocui toate celulele din corpul uman (și acest lucru este o speculație, deoarece nu avem date care să susțină acest lucru în acest moment). Totuși, efectele nocive ale inoculărilor vor distruge corpul persoanei mult mai devreme de 7 ani, creând incapacitatea de a-și regenera ADN-ul, chiar fiind în 5D.

  O altă problemă este că, chiar dacă este reactivat, cine știe ce este reactivat, deoarece deteriorarea ADN-ului organismului este tot corpul și tot ADN-ul, creând, de exemplu, potențialul de alterări grave și defecte congenitale la persoanele care au fost tratate, adus în 5D prin declanșarea unor modificări neprevăzute ale ADN-ului persoanei cauzate de inoculări.

  Mai mult: vă asigur că dacă o persoană vine la mine încă în viață cu un glonț în cap, se va repara mai ușor într-un Med Pod decât o persoană inoculată. Eu doar spun adevărul. Trist, dar nu pot da „hopium”. Med Podul nu are nicio problemă să repare gloanțe în cap, pentru asta este.

   Gosia: Ce sfaturi putem da atunci persoanelor care sunt deja vaccinate?

   Anéeka: Căutați modalități de a vă îmbunătăți în mod dramatic sănătatea. Îmbunătățiți-vă sănătatea generală. Mult altceva NU se poate face. Totuși, unii vor putea trăi ani de zile după inoculare, dacă a fost o subgură inoculare. Acesta este scopul lui, nu să fie fatal imediat. Depinde și de controlori, dacă activează sau nu vaccinurile cu grafen.

   Gosia: Da. Aș spune că încearcă să-ți îmbunătățești sănătatea generală cât poți de mult și trăiește viața în cel mai bun mod posibil. Fie vaccinați sau nu, ar trebui să trăim cu toții așa, de parcă ar fi ultima noastră zi, pentru că toți vom muri. Deci ce să fac? La fel cum ar face orice persoană nevaccinată. Fii sănătos, ai grijă de sufletul tău și trăiește viața, orice ne rămâne pentru noi toți.

     Întrebări la care Anéeka a răspuns în direct la emisiunea live a lui Robert:

   Întrebare: Trebuie să mi se extragă molarii de minte. Mi-e teamă că anestezia va avea ceva în ea?

   Anéeka: Te doare sau de ce vrei sa-i scoti? Pe Pământ îi scot fără motiv, slăbește sistemul imunitar să scoată molari de minte, ar trebui scoși doar dacă sunt o problemă reală de nerezolvat. Puțin probabil cu anestezie, dar vă rog să vă reconsiderați să-i extrageți.

   Întrebare: Deci există două toxine în vaccinuri, modificarea ADN-ului și grafenul?

   Anéeka: Nu, există nenumărate toxine și compuși nocivi acolo, nu doar cei doi.

   Întrebare: Are grafenul vreo legătură cu Black Goo?

   Anéeka: Da, are legătură, dar grafenul are nanotehnologie.

   Întrebare: Transmiterea sexuală este și pentru cei care au efectuat testul PCR?

   Anéeka: Este foarte probabil, da. Da, îl puteți obține din nanotehnologie și din alte lucruri pe care doar încercăm să le izolăm și să le studiem. Dar înțeleg că există indicii, deoarece există deja multe rapoarte serioase.

   Întrebare: Dar oamenii care au trecut prin boala și nu sunt vaccinați?

   Anéeka: Nimic, nu au trecut de „boală” de când nu există Covid, doar au trecut o altă boală care a fost mereu acolo.

   Întrebare: Așa că bănuiesc că și anestezia o are.

   Anéeka: Totul conține bucăți de grafen, dar nu pot spune cu siguranță ce are fiecare medicament, așa că vă sfătuiesc să nu luați medicamente cât mai mult posibil.

   Întrebare: Transfuziile de sânge de la o persoană vaccinată ne pot contamina?

   Anéeka: Desigur, aceasta este o garanție de 100% că totul va trece la tine, adică la fel cu vaccinarea. Acesta este un NU, NU. Ca să te vaccinezi, același lucru, același efect.

   Întrebare: Deci mecanismele naturale de vindecare și eliminare (detoxifiere) nu sunt suficiente pentru a scăpa de chimicalele din injecție? De ce nu?

   Anéeka: Așa e, nu sunt, și asta pentru că daunele sunt la nivel genetic. Ei devin organisme modificate genetic, oameni OMG.

   Întrebare: Și nou-născuții sunt, de asemenea, inoculați cu același vaccin ca și adulții?

   Anéeka: Vaccinurile sunt specifice vârstei și grupului social sau regional sau rasei. Sunt speciale pentru copii chiar dacă par a fi la fel.

   Întrebare: Primești și grafenul cu PCR?

   Anéeka: Cu siguranță DA. Este o microinjecție direct în creier, implant chip-nano. Căutarea unui virus contagios mortal la baza creierului din interiorul nasului nu are niciun sens.

   Întrebare: De ce încalcă drepturile constituției spaniole și judecătorii nu fac nimic?

   Anéeka: Pentru că asta vine de mai sus de capacitățile acelor judecători care au fost în mare parte cumpărați sau chiar amenințați. Da, se încalcă legile cu asta, iar cu legile vă puteți apăra de vaccinările obligatorii, folosiți-le cât puteți.

   Întrebare: Discreditarea vaccinului rusesc ar fi mai mult o distragere a atenției?

   Anéeka: Mulți au fost discreditați, precum și cel chinez. Văd asta ca acțiunea oamenilor care își dau seama deja de conținutul ca o inoculare și nu ca un vaccin împotriva a ceva. Îl văd ca fiind pozitiv, dar poate fi o distragere a atenției, dar pentru moment îl văd ca pe ceva pozitiv.

   Întrebare: Cum știm dacă o persoană vaccinată ne-a contaminat?

   Anéeka: Este foarte greu de știut deoarece simptomele pot fi ale unor boli care au existat dintotdeauna, precum gripa. De aceea, persoanele vaccinate sunt periculoase, dar din cauza puținului lucru pe care îl știm în acest moment, este greu de știut, din păcate. Și nu știm în ce măsură sunt, sau nu, contagioase.

   Întrebare: Aneeka, trebuie să mă operez și deja trebuia să fac PCR. Ce sa fac?

   Anéeka: Îmbunătățește-ți sănătatea cât poți de bine, sănătatea generală. Continuă-ți viața, dar nu accepta mai mult la fel, cu atât mai puțin vaccinări. Același lucru pentru o persoană vaccinată. Și nu mai există doze. Îmbunătățiți-vă sănătatea, felul în care mâncați, faceți exerciții fizice și toate astea.

   Întrebare: De ce nu pot fi eliminate din organism toxinele din vaccin?

   Anéeka: Pentru că se reproduc, pentru că organismul are nevoie de enzime care degradează și descompun compuși pentru a-i procesa și elimina și nu există enzime pentru acei compuși. Tot pentru că afectarea este la nivel genetic intracelular. Nu pot fi curățate deoarece fizic sunt deja o altă persoană.

   Întrebare: Când o persoană vaccinată moare, poate merge la Sursă?

   Anéeka: Da, orice fac ei corpului nu are nimic de-a face cu semnalul „suflet” Sursă. Sufletul doar ia experiența urâtă cu el. Dar nimic nu atinge „sufletul”, nu-ți face griji.

   Întrebare: Antenele 5G, cum afectează acestea persoanele vaccinate și nevaccinate?

   Anéeka: 5G și alte sisteme controlează și programează ceea ce fac grafenul și nanocipurile în interiorul corpului fiecărui vaccinat.

       Altă zi:

   Gosia: Aneeka… înainte de a uita, cineva întreabă: „Gosia, ar fi interesant de știut ce compuși sunt în vaccinuri ca să nu poată fi curățați?”

   Anéeka: Fără a-i enumera cu nume umane, practic sunt compuși care sunt modificați genetic molecular, proiectați să acționeze asupra anumitor părți ale catenelor de ADN din fiecare celulă a corpului uman, schimbând acele părți cu alte părți, creând astfel o modificare sau o modificare genetică, transformându-i pe cei care au fost inoculați în OMG sau organisme modificate genetic. Odată ce schimbarea a fost făcută, acesta este noul model celular-genetic și nu poate fi inversat fără a crea din nou sisteme bio-genetice complexe. Această schimbare nu este perfectă, așa cum este de așteptat prin crearea de mutații în celulele care se reproduc la întâmplare. Aceste mutații sunt similare cu cele cauzate de expunerea la radiații ionizante. Cu alte cuvinte, sunt mutații care nu creează țesut sănătos nou și sunt descrise practic ca procese de reproducere celulară canceroasă.

 O parte din obiectivele schimbării genetice a vaccinurilor sunt în primul rând sterilizarea populației și în al doilea rând alterarea biochimiei celular-neuronale în vederea reducerii sau înlăturării empatiei și nevoii de spiritualitate a ființei umane.

   Acest lucru este posibil pentru că ceea ce se face este să se modifice chiar frecvențele cu care neuronii lucrează ca o rețea chimico-electrică, unde semnalul Sursă de frecvență foarte înaltă nu se leagă de creierul persoanelor inoculate. S-au identificat exact ce gene să atace sau să se schimbe, așa-numitele gene ale zeului sub denumirile date de geneticienii umani. În plus față de acești compuși proiectați pentru a transforma ființele umane în organisme modificate genetic, există o cantitate uriașă de grafen care se datorează nanotehnologiei invazive. Același grafen modifică corpul la nivel celular prin intrarea sau aderarea la celule și făcându-le reactive la undele electromagnetice, cum ar fi cele emise de rețelele de telefonie celulară-mobile, indiferent dacă sunt 5G sau nu.

În plus față de toate cele de mai sus, vaccinurile conțin tot felul de resturi celulare, inclusiv bucăți de fetuși umani avortați și o supă întreagă de produse organice în mare parte de origine umană care sunt prezente cu scopul de a crea haos total în sistemul imunitar uman prin prăbușire, ea dând acces la tot felul de infecții și procese autoimune pe care același plan le atribuie în continuare unei noi variante a virusului sars-cov-19. Aceasta pe termen scurt până la mediu, de la imediat după inoculare până la aproximativ doi ani mai târziu, cel mai probabil. Acest lucru este, de asemenea, menit să creeze o serie de probleme de sănătate pentru populația umană, care le subminează complet resursele și pe cele ale familiilor lor, în timp ce încearcă să-i vindece inutil pe cei dragi, cufundându-i în sărăcie în timp ce hrănesc Big Pharma.

Fiecare grup de compuși din fiecare lot de vaccin este atribuit unui grup specific de populație, indiferent dacă este de rasă, sex, vârstă sau statut socio-economic. Fiecare lot specific alocat va avea o cantitate diferită din fiecare tip de compus cu scopul de a modifica sau cauza diferite daune sau vătămări de natură diferită în funcție de grupul de populație, după cum au decis controlorii.

Un exemplu în acest sens este acela de a provoca probleme cronice de sănătate populației economic active în vederea exploatării lor mai mult timp, pentru munca lor și pentru banii pe care îi va oferi Big Pharma. Nu pentru că controlorii au nevoie, ci pentru a servi drept metodă de control absolut asupra populației, care își va cheltui puținele resurse pe medicamente în loc să trăiască mai bine.

Pe de altă parte, bătrânii vor primi doze mai puternice pentru a-i elimina pur și simplu mai rapid prin adăugarea lor în rândurile statisticilor Covid. În ceea ce privește copiii, este un mix între sterilizare, și cu cei mici desigur, și eliminarea a ceea ce controlorii consideră copii excedentari, de exemplu în țările subdezvoltate.

   Gosia: Mulțumesc. Și încă o întrebare, a fost menționată anterior, dar nu clar (după cum am înțeles eu nu există date precise): cum să vă protejați de persoanele vaccinate? Chiar reprezintă un pericol? Ce se întâmplă dacă unul este vaccinat, iar celălalt nu și sunt căsătoriți?

   Anéeka: Singura modalitate de a vă proteja împotriva celor vaccinați este prin aceleași metode care au fost folosite pentru izolarea persoanelor cu boli foarte contagioase. Adică izolarea, distanțarea și atribuirea ustensilelor personale, astfel încât acestea să nu fie împărțite. Încă nu știm cu siguranță cât de contagioase vor fi persoanele vaccinate pentru cei nevaccinați, dar orice risc va fi mai mic decât cel de a fi vaccinați direct, deoarece injectarea de substanțe direct în fluxul sanguin trece sau ocolește toate sistemele de autoprotecție ale organismului,  precum mucoasele sau pielea însăși. În ceea ce privește partenerii, întreținând relații sexuale, așa cum s-a întâmplat întotdeauna, totul este împărtășit, chiar și frecvențele, deci este practic ca o transfuzie de sânge, adică contagiunea este asigurată.

În cadrul vaccinurilor în sine există deșeuri organice de origine umană, așa cum am descris mai sus, care provoacă reacții de colaps a sistemului imunitar. Acest lucru va face ca organismul celui inoculat să intre într-o stare de alarmă pentru infecții multiple și probleme de autoatac, creând un mediu în care celulele încearcă să se curețe și să încerce să comunice cu alte celule prin procesul de eliberare a exozomilor, care sunt practic virusuri, făcându-i foarte contagioși cu toate tipurile de exozomi – virusul semnalează că organismul unei persoane sănătoase poate fi receptiv la afecțiuni declanșante sau probleme de sănătate în consecință.

       Altă zi:

   Robert: Cum se comportă un virus normal spre deosebire de ceea ce ni se spune? Ce diferențe există?

   Anéeka: Un virus real rămâne într-un loc ca o suprafață doar pentru un timp limitat înainte de a se autodistruge pur și simplu. Are mică sau deloc intrare în piele și are nevoie de ceva precum membranele mucoase sau leziuni directe pentru a pătrunde într-un corp. Un virus nu este un lucru viu, nu are un plan, nu reacționează la adversitate, prin urmare nu se modifică pentru a contracara medicamentele sau pentru a se adapta la un mediu nou. Virusul este doar un recipient cu ADN-ARN parțial. Este inert și declanșează doar mecanisme intracelulare care erau deja latente sau programate în fiecare celulă vie a unei persoane sau gazde. Adică un virus nu provoacă boală, niciunul, doar ar declanșa o reacție care era deja în celulele la care aderă când ajunge la ele. Dacă o astfel de condiție nu este latentă, în potențial în acele celule, pur și simplu nu va fi activată și virusul este aruncat fără a provoca daune. Dacă este sau nu compatibil, va depinde de receptorii celulei de pe membrana sa exterioară, care funcționează ca un creier.

Într-o celulă, creierul ei care reacționează și „gândește” ca în reacție-luarea deciziei este membrana exterioară, nucleul celulei fiind sistemul reproducător al celulei. Deci, atunci când un virus ajunge și intră în contact cu membrana celulară, va avea receptori care vor fi sau nu în acord cu cei ai virusului, care sunt ca niște vârfuri pe care le are în exterior. Ele servesc ca chei care trebuie să se potrivească într-un lacăt care se află în celulă pentru a intra în celulă. Dacă combinația este incorectă, virusul nu are niciun efect asupra celulei. Spre deosebire de un virus care este o „cheie fixă” inertă și imobilă, o celulă își poate schimba combinația „lacătelor” în funcție de circumstanțele în care trăiește și în funcție de comoditatea ei.

   Robert: Spuneți: „Intră puțin sau deloc prin piele și are nevoie de ceva precum membranele mucoase sau leziuni directe pentru a pătrunde într-un corp”. Ar putea intra prin ochi?

   Anéeka: Da. Sau e pe mâna ta și te freci la ochi sau îți stergi nasul.

   Robert: Și dacă acel virus ar fi adevărat, oamenii ar trebui să-și acopere ochii?

   Anéeka: Și chiar dacă spun că ar trebui să-și acopere ochii, face parte din ghidurile Covid. Deci aceste părți sunt adevărate și neadevărate, în funcție de ceea ce spun. Se spune că masca trebuie să rețină picăturile Flugger, care sunt picăturile de salivă pe care oamenii le elimină în mod natural atunci când vorbesc și respiră. Este adevărat că ceva este reținut, dar virusul este atât de mic încât trece oricum prin mască, creând un nor de virusexozomi în jurul oamenilor ÎN ACELEAȘI CANTITĂȚI ca o persoană care respiră și vorbește fără mască. Deci nu apare nicio diferență dacă masca reține sau nu reține picăturile Flugger.

   Robert: De ce medicii nu pot vedea ce se întâmplă?

   Anéeka: Aceasta este marea întrebare și este complex de răspuns. (Apropo, nu am terminat punctul meu de mai sus despre cum funcționează virusurile).

Ce se întâmplă este că în primul rând medicii respectă doar directivele date de mafia medicală. Ei nu pun la îndoială nimic, pentru că sunt îndoctrinați să creadă în știința medicală așa cum le-a fost impusă de când erau în universități. I-am văzut folosind cuvinte sau expresii precum „există linii directoare care…”, „se știe că…”, și altele asemenea, unde nu se gândesc, ci repetă ca papagalii ceea ce li se spune în școlile de medicină și articole medicale. Cu alte cuvinte, ei doar repetă și nu îndrăznesc să chestioneze autoritățile medicale. Așadar, orice medic normal intră în conflict cu cei care gândesc singuri, pentru că nu văd nicio autoritate în ei, în timp ce cei ce văd autoritate în alții care au publicat articole medicale oficiale în reviste acceptate și recunoscute, cum ar fi American Journal of Medical Science sau asemănătoare.

   Ceea ce înseamnă că medicii normali cred că sunt doctori și cred că știu adevărul doar pentru că și-au memorat orele universitare. Presupunând întotdeauna că inconsecvențele pe care le pot vedea au o explicație logică, doar că nu o pot vedea pentru că simt că nu este în nivelul lor de înțelegere medicală, presupunând sau luând de bun că autoritățile medicale care au publicat lucrările știu răspunsul. Deci, din nou, problema este că ei nu știu cum să gândească singuri, delegându-și puterea autorităților care sunt „mai presus de ei”.

  De asemenea, se întâmplă că întreaga structură medicală și mai ales cea referitoare la studiul virusurilor a fost modificată artificial timp de decenii pentru a se potrivi cu această narațiune.   

   O altă mare problemă, revenind la virusuri – exozomi, este că nu poți crea niciodată un vaccin împotriva unui virus. Pentru că este un declanșator al unei stări deja latente în cadrul fiecărei celule și care este programată la nivel de ADN. Adică nu provoacă o altă reacție imună decât cea a unui corp străin. Pentru a bloca un virus, trebuie să fabricați o substanță biologică reactivă împotriva senzorilor sau a vârfurilor (receptorilor) săi care îi neutralizează. Dar acest lucru nu se poate face fără a afecta restul organismului gazdă, deoarece virusul este făcut din gazda însăși. Aceasta în termeni explicativi simpli, astfel încât să fie înțeles. Nu puteți bloca receptorii cheie ai virusului fără a deteriora și celula care deține lacătul.

Toate virusurile sunt o metodă de comunicare între celule și un sistem de eliminare a toxinelor. Când un grup de celule intră într-o stare de alarmă, din cauza unui mediu ostil din interiorul corpului, ele vor începe să elimine toxinele și firele de ADN rupte pe care le au în interior, în încercarea de a supraviețui. Această secreție se numește exozom. Și nu există date medicale care să poată diferenția un virus de un exozom, deoarece sunt unul și același.

Așadar, aceste capsule cu mesaj (virusul exozomului) vor ieși numai dacă celulele vor vedea adecvată și necesară producerea lor, deoarece de multe ori această secreție va ucide celula. Exozomii vor intra în sânge și vor provoca o reacție de alarmă de protecție în alte celule atâta timp cât au sau sunt într-o stare similară cu cea care a excretat exozomul. Această condiție similară poate fi interpretată ca zăvor (blocare) în exemplul meu de mai sus. Că zăvorul are combinația potrivită pentru a accepta și a reacționa la prezența unui anumit virus.

Deci, aceste virusuri  secretate – exozomi dacă sunt în cantitate suficientă vor ieși în mediul din afara individului prin respirație și fluide corporale. Vor pluti în aer și vor ajunge să intre prin mucoasele altui individ. Dacă celălalt individ are aceleași complicații latente ca emițătorul virusului exozom, atunci va declanșa o reacție de alarmă în corpul său, care este interpretată ca răspândirea unei boli. Dacă individul destinatar nu este compatibil, virusul – exozomul nu va avea niciun efect asupra lui.

Întrucât indivizii aceluiași grup au contact unii cu alții și, de multe ori, majoritatea împărtășesc aceleași probleme și același mediu – habitat, acest lucru îi face predispuși să aibă aceleași probleme de sănătate, toxicitate latentă, de mediu care provoacă toxicitate somatică, toxicitatea (în interiorul corpului lor) determinându-i să fie compatibile cu cheia de blocare cu exozomii altor membri ai aceluiași grup. Dar dacă o persoană este dintr-un alt grup, poate avea sau nu reactivitate exosomatică. Acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori. Adică, pentru că vin din exterior, nu au aceeași latență, prin urmare nu reacționează la virus în același mod.

   Uneori se întâmplă ca un individ din afară să ajungă cu exozomi străini într-o comunitate izolată, iar această comunitate nu are de multă vreme patologia latentă, dar este deja cuprinsă în codul genetic al ființei umane sau al oricărei alte specii, va declanșa un răspuns violent la prezența virusului – exosom al persoanei care vine din exterior. Așa cum s-a întâmplat cu sosirea spaniolilor în Lumea Nouă, printre alte scenarii similare.

   Deci, aceasta înseamnă că problema, boala sau starea medicală, este deja cuprinsă în codul genetic al unei anumite specii. Pentru că asta conțin virusurile – exozomi, cod genetic parțial competent pentru deteriorarea sau problema de sănătate care găzduiește sau dăunează celulei care a emis-o, deoarece virusul – exozomii sunt deja în interiorul celulei, nu poartă nimic nou, doar provoacă o reacție celulară conform codului ADN genetic pe care îl conține exozomul.

Acest lucru ne duce la faptul că un virus nu se mută, NU creează noi variante de adaptare la un mediu. Ceea ce se întâmplă este că fiecare individ al speciei își va scoate proprii exozomi ca răspuns la stimulul altor virusuri – exozomi care au ajuns la el de la alți indivizi din jurul său, creându-și astfel propria variantă. Adică, strict vorbind, există o variantă de virus pentru fiecare persoană care l-a emis. Și vorbesc despre virusuri exozomi care poartă același activator de cod genetic al uneia sau altei afecțiuni medicale deja inerente indivizilor. De exemplu variola.

Acest lucru descris mai sus face și mai imposibilă crearea unui vaccin, deoarece virusul izolat care provoacă o patologie variază și se modifică cu fiecare persoană pe care o atinge. Crearea unor presupuse vaccinuri împotriva sars-cov-19 indică faptul că nu sunt deloc vaccinuri, dar folosesc scuza unei boli virale noi pentru a forța o inoculare a populației umane cu alte substanțe pentru a perpetua agende întunecate și răuvoitoare. Este vorba de faptul că oricine cu puțină inteligență și cunoștințe medicale puține sau deloc, poate realiza că componentele (conțonute în mod evident) din inoculările „împotriva” sars-cov-19 pur și simplu nu au nimic de-a face cu crearea de anticorpi împotriva virusurilor – exozomi.

   Mai exact despre grupul de virusuri numite SARS care conțin sars-cov-19, acestea sunt în esență respiratorii-pulmonare. Sunt exozomii gripei. Aceasta înseamnă că au o gamă foarte mare de variante și de efecte – simptome. Și se supun aceluiași tipar de comportament și anume că sunt virusuri – exozomi de activare cronică a stresului.

   Robert: Întrebare: „Ai putea întreba pe Aneeka care este diferența dintre testul PCR și cel care prelevează doar o probă de salivă din gură?”

   Anéeka: Testul în sine funcționează la fel. 40 de cicluri de căutare a unei anumite catene de ADN, comună tuturor ființelor vii, nu doar la oameni. Este exact același lucru în ceea ce privește procesul de laborator. Diferența este modul în care se obține proba, una prin introducerea unui tampon în nas de la baza craniului unde cartilajul este mai subțire și unde s-a raportat că prin introducerea tamponului, cartilajul s-a rupt, provocând o scurgere de lichid cefalorahidian cu hemoragie, care provoacă meningită.

Introducerea unui tampon atât de adânc nu are sens, cu atât mai puțin căutarea de urme ale unui presupus virus ultra-contagios. Este o scuză pentru a introduce nanotehnologia învelită în grafen și alte substanțe prezente în tampon, din fabrică direct în creierul persoanei. Este un fel de „vaccinare” cu micro inoculare fără acordul persoanei.

   Robert: O altă întrebare: „Robert, nu crezi că acum virusul există pentru că inconștientul colectiv a creat egregorul/tulpa?”

   Anéeka: Oh, da… asta o face reală dintr-un punct de vedere sau altul, dar asta pentru că oamenii vor să fie real. Decide dacă vrei sau nu, dacă nu vrei, atunci nu există virus, dacă vrei, atunci bucură-te de el. Totuși, nu există. Nu în știință, nici uman, nici non-uman.

Și va deveni foarte real și o problemă pentru toată lumea dacă continuă să o manifeste și este deja pe drum ca urmare a efectelor vaccinurilor false care sunt de fapt inoculări care scad sistemul imunitar și fac organismul predispus la toate tipurile  de infecții și afecțiuni medicale. Când sistemul imunitar se prăbușește, așa cum se întâmplă cu pacienții cu HIV (inventat de altfel), va produce o grădină zoologică de exozomi numite virusuri care vor infecta efectiv și alte persoane care nu sunt la fel de bolnave sau care au aceleași afecțiuni latente, creând astfel o adevărată pandemie.

Acest lucru este valabil nu numai pentru virusuri și exozomi, ci și pentru o altă grădină zoologică de boli de tot felul, contagioase sau nu, provenite de la organisme unicelulare oportuniste, creând o adevărată pandemie, cauzată nu de una, ci de nenumărate boli diferite, pe care guvernele le vor cataloga rapid drept alta variantă a Covid, și având astfel scuza perfectă pentru a impune mai multe vaccinuri și astfel să accelereze și mai mult problema până se termină cu cel mai mare genocid pe care umanitatea l-a văzut vreodată. Continuă și manifestă-ți virusul ca un tulpa!

   Robert: Mulțumesc. Mai am unul. Ați spus: „Un virus nu este un lucru viu, nu are un plan, nu reacționează la adversitate, prin urmare nu se modifică pentru a contracara medicamentele sau pentru a se adapta la un mediu nou.” Și apoi ai spus… „Asta ne duce la faptul că un virus nu are mutăații NU creează noi variante de adaptare la un mediu.” Și apoi spui: „Acest lucru descris mai sus face și mai imposibilă crearea unui vaccin, deoarece virusul izolat care provoacă o anumită patologie variază și se modifică cu fiecare persoană pe care o atinge.” Deci, are mutații sau nu are mutații? Înțeleg că nu, dar de ce spune că se modifică?”

   Anéeka: Bine. clarific. Virusul nu se modifică de la sine, nu este ceva care are o agendă sau care se schimbă, așa cum ar face un stafilococ. Virusul este doar ceva care este secretat de celulele oamenilor atunci când apar anumite condiții. Deci virusul nu face mutații, doar este. Dar fiecare persoană diferită ale cărei celule răspund la stimulul exozomilor altei persoane va crea exozomi sau virusuri ușor diferiți. Pentru că vine de la o altă persoană, nu de la cea originară. Deci virusul nu are mutații. Mutațiile apar la fiecare persoană pe măsură ce își modifică celulele.

Este ca și cum ai face avioane de hârtie. Tu faci unul, eu fac altul, Paul va face altul. Nu este că avionul a suferit mutații, pentru că poți vedea diferențele, ci mai degrabă sunt ușor diferite pentru că au fost făcute de oameni diferiți. Și toți au început să facă avioane de hârtie pentru că au avut aceeași idee. La fel și cu virusurile

   Gosia: Dar asta nu ar echivala cu virus mutant? CUM a suferit mutații… asta ar fi o poveste aparte, dar rezultatul este un VIRUS MUTANT.

   Anéeka: Procesul de mutație nu este același, nu este o mutație din punctul de vedere a ceea ce definește o mutație biologică. Un stafilococ suferă mutații. Se schimbă în interior ca răspuns la mediul în care trăiește, rezultând diferențe sau modificări (mutații) la descendenții săi ca metodă de adaptare la mediul său. Un virus nu are această abilitate, este doar un stimul care, dacă condițiile sunt potrivite, va determina o altă persoană să-și facă propria versiune specifică și particulară a primului stimul viral pe care l-a primit la început.

Este ca și cum ai scrie manual o scrisoare cu un mesaj. Îl trimiți unei alte persoane, acesta îl citește și scrie același mesaj de mână și așa mai departe. In final vor fi multe mesaje citite si copiate si redactate cu punctele de vedere ale fiecarui om, mesajul final va fi schimbat fară să vrem. Oamenii au schimbat mesajul încetul cu încetul pe măsură ce le-a venit în mâini. Mesajul inițial nu a avut mutații, l-au schimbat de oameni pe măsură ce mesajul a fost transmis. La fel și cu virusurile.

   Robert: Mulțumesc. Am această întrebare: „Dacă nu te vei proteja de cei vaccinați, grafenul în sine este în apă”.

   Anéeka: Da, este peste tot, chiar și în chemtrails. Scopul prezenței lui este de a provoca, printre altele, reactivitatea organismelor biologice la radiațiile electromagnetice. Dar este în cantități mici în comparație cu conținutul inoculărilor. Și din moment ce inoculările conțin nu numai grafen, ci multe alte lucruri dăunătoare, evident că trebuie evitate cu orice preț.

   Robert: Ce i-ai spune cuiva care spune: „Eu îmi creez realitatea și voi fi bine în ea”.

   Anéeka: Da, tu creezi realitatea ta, fiecare își va crea realitatea, este adevărat. Nu doar crezând, ci și trăind conform realității pe care o dorești. Și asta înseamnă că, trăind în conformitate cu realitatea ta personală, vei refuza orice contravine realității dorite și care ar include inoculări.

Observați că nu mai spun vaccinuri, pentru că nu sunt vaccinuri, asta e altceva. Sunt inoculări forțate. Fiecare lucru după numele lui.

   Gosia: Am această întrebare: „Cu ce ​​infectează o persoană vaccinată o persoană nevaccinată? Nanoboți? Oxid de grafen? Paraziți care sunt în vaccinuri? Sau modificarea ADN-ului? Aș vrea să știu. Mulțumiri!”

   Anéeka: Nici nu ne este clar. Ceea ce se știe este că aceștia sunt 100% infectați de nanoboți, precum și de condițiile de stres corporal pe care le provoacă exozomii care ar afecta persoanele nevaccinate prin declanșarea unor afecțiuni medicale dacă li se aplică. Adică în funcție de starea de sănătate a celor nevaccinați. Pentru că cele inoculate sunt o grădină zoologică cu condiții latente pe cale să fie declanșate de compușii biologici la inoculările cu sars-cov-19 pe lângă partea de grafen și nanotehnologie.

Acestea fiind spuse, trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru viața voastră, nu să vă așteptați să vă dăm totul, pentru că nu putem. În caz contrar, vei avea aceeași atitudine care a cauzat problema în primul rând.

Sursa:

https://burebista2012.blogspot.com/search/label/Extraterestri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here