Blackout de energie și prima țară din lume programată pentru vaccinare obligatorie!

0
760

Recent Ministerul Federal al Apărării din Austria (prin ministrul apărării Claudia Taner) a lansat un avertisment ce anunța că este posibil un Blackout energetic (o întrerupere generalizată de current electric) de 14 zile în perioada următoare în Europa, ce poate avea ecouri chiar la nivel mondial. Respectivul avertisment nu pune întrebarea dacă va avea loc acest blackout, ci când va avea loc în următorii cinci ani, menționând că în acești următorii cinci ani probabilitatea ar fi de 100%!

De asemenea, s-a comunicat pe data de 19 noiembrie 2021, că Austria va fi prima țară din lume în care vaccinarea Covid 19 va deveni obligatorie de la 1 februarie 2022 și cu aceeași ocazie au fost stabilite în două landuri: Austria Superioară și Salzburg măsuri draconice și anume 20 de zile de carantină pentru persoanele nevaccinate și 10 zile de carantină pentru persoanele vaccinate!!!

Observăm că cele două anunțuri sunt contradictorii și este destul de evident că ele sunt conexate. Haideți să descifrăm împreună în ce fel sunt aceste două informări publice conectate.

În primul rand, aspecte legate de Blackout au fost menționate încă din 2020 de către gruparea QAnon,  cat și în cartea The great Awaikenning. În cazul acestora se menționa că acest blackout este necesar pentru arestarea membrilor unor grupări secrete ce s-au infiltrat în guvernele statelor, în serviciile de informații, în mass-media, în bordurile companiilor multinaționale etc., pentru a întrerupe comunicațiile și avertizările ce se pot transmite practic instantaneu prin intermediul telefoniei mobile, a internetului și a rețelelor de socializare.

Pe de altă parte, este foarte clar că există această grupare care conține, printre altele, grupul Bilderberg, gruparea așa-zișilor „Iluminați” (cum ar fi, de exemplu, gruparea „Iluminații din Bavaria” din care au făcut parte Marx și Engels), cat și alte structuri subordonate total și realizează inclusiv acțiuni la nivel guvernamental în imensa majoritate a țărilor lumii, dar și la nivelul organizațiilor mondiale așa zis dezinteresate, cum ar fi ONU și OMS.

Ca o paranteză, vă rog să observați că orice QRcode conține 3 caractere pătrate de control ăn colțuri, exact ca la codul cu bare, ce reprezintă cifra 6…

Așadar asistăm la eternul război între întuneric și lumină, în care grupare satanică, împreună cu toți exponenții și complicii lor, urmăresc în mod evident deja controlul total al populației prin așa zisa vaccinare, a certificatelor așa-zis verzi.  prin intermediul QR-codurilor, dar și prin proiectul ce este pregătit să fie implementat în curând al marcării izotopice a populației.

Bineînțeles că vor putea fi mulți cei sceptici care să spună „Fugi de-aici, așa ceva este imposibil!” sau „Asta e prea de tot!”… Totuși ținem să precizăm că Australia a conferit deja prim-ministrului puteri totale, iar acest reprezentant al ocultei mondiale a și profitat a doua zi de puterile nelimitate conferite de parlament, introducând măsuri dictatoriale evidente: nu se poate pleca din Australia fără QRcode de vaccinare, e și o carantină totală pentru nevaccinați, chiar și parlamentarii nevaccinați nu pot pătrunde în clădirea Parlamentului, dar mai mult decât atât, nu au dreptul să voteze nici măcar online!!! Este pentru prima dată în istoria modernă a umanității când o țară „democratica” este total aservită dictatorial pe așa zise motive medicale, înlăturând părerile incomode și chiar opiniile contrare ale parlamentarilor din societatea australiană!

Iar din noiembrie 2021 în Austria încep să se implementeze astfel de reguli draconice și se pregătesc, de asemenea, pentru Germania, Cehia, Grecia etc.

Noi considerăm că alegerea Austriei ca prima țară din lume în care să se încerce implementarea vaccinării obligatorii nu este deloc întâmplătoare, ci este ca o pedeapsă din partea grupării satanice a „Iluminaților” și a complicilor lor, cât și a celor de la Davos cu „marea lor resetare” pentru avertismentul referitor la Blackout lansat recent de cancelaria Austriei. Tocmai de aceea îndemnăm toate statele lumii, toși patrioții cu funcții de răspundere să manifeste o opoziție activă contra acestor acțiuni dictatoriale!

Pe de altă parte, gruparea Pălăriile Albe ce este formată din patrioți militari de carieră de rang înalt ce au acces la informații securizate și secrete atât din serviciile de informații ale armatei, cat și din serviciile de informații civile, dar și membrii din aparatul statului ce sunt veritabil patrioți, urmăresc să realizeze această acțiune în forță la nivel mondial, de arestare a tuturor trădătorilor de nivel înalt și foarte înalt, în mod simultan. Merită să precizăm în acest sens că armata SUA a transmis deja peste 150.000 de mandate de arestare în plicuri sigilate către procuraturile militare corespunzătoare, ce au primit ordin să execute respectivele mandate atunci când va fi dat ordinal simultan.

Ne putem întreba ce fel de acte de înaltă trădare au putut comite oficialii de cel mai înalt rang din numeroase state, cat și alți oficiali de rang înalt pentru a merita o astfel de arestare colectivă.

Motivele aici sunt foarte numeroase, însă cel mai important dintre ele considerăm că este trădare națională realizate de toate serviciile secrete atunci când nu au informat oficialii statului de rang foarte înalt în legătură cu planurile de restrângere gradată, dar drastică, a drepturilor și libertăților cetățenești, cat și faptul că, atunci când au făcut astfel de informări, după ce au constatat că unii official le ignoră, nu au luat măsurile prevăzute de Constituție și de Lege prin regulamentele interne ale acestor servicii.

Aceeași acuzație este legată de așa numita „mare resetare” ce-a fost adoptată în noiembrie 2020 la Davos, în care anumiți mari „oameni de afaceri” mondiali au hotărât, nici mai mult nici mai puțin, decât înlăturarea lui Donald Trump din funcția de președinte SUA și demararea „marii resetări”, un plan dement de reducere și oprimare a întregii populații a globului, după bunul plac al clicii mondiale satanice a așa-zișilor „Iluminați”.

Desigur că acest război este foarte acerb și observăm frânturi ale sale în mass-media, în comunicările oficiale și a celor din social media, în ceea ce discută cu toții în jurul nostru… Este cea mai gravă criză generată de om de la epoca modernă încoace, mai mulți specialiști fiind de părere că această criză este chiar mai gravă decât crizele declanșate de Primul război mondial, Marea depresiune economică din 1929 și cel de-al Doilea război mondial.

Vom vedea care dintre cele două tabere va fi victorioasă în final.

Orice om de bună-credință speră ca gruparea Pălăriile Albe să fie victorioasă.

Pentru a susține aceste eforturi immense, merită ca fiecare dintre noi să ne informăm cat mai atent din toate sursele pe care le avem la dispoziție și de asemenea să așezăm cap la cap frânturile de informații într-un mod cat mai intelligent și coerent posibil, observând cu multa atenție orice „coincidență”care de fapt ne arată clar corelarea diferitelor părți ale puzzle-ului acestor planuri nebunești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here