De ce s-a amplificat jaful lemnului din pădurile României?

0
971

Comisia Europeană a activat enfrigment-ul pe mediu pentru România, datorită defrișărilor ilegale!

Un deputat independent reclamă că de când a început Starea de Urgență, exploatarea lemnoasă s-a dublat!

Dan Trifu, vicepreședinte al Ecocivica, afirmă că în luna martie se dovedește cu acte că peste 80.000 de camioane, conținând fiecare în medie  20 de metri cubi de lemn au părăsit România!

Faptele sunt cutremurătoare. Care sunt cauzele?

Cauze evidente

 1. Oamenii stau în majoritatea lor în case, astfel încât prezența societății civile ca martor la jaful din păduri a dispărut.
 2. Activitățile de exploatare nu încalcă (în aparență!) regulile distamțării sociale, așa încât continuuă nestingherite și chiar s-au dublat.
 3. Interesul firmelor străine de a primi lemn brut rămâne constant sau chiar a crescut, pentru a asigura materia primă angajaților lor.

 Evident, orice om întreg la cap ar spune: „Pe perioada stării de urgență exploatarea masei lemnoase se oprește complet!!!” Soluția e banală și prim-ministrul, guvernul și președinția României ar fi trebuit deja de 3 săptămâni să ia această decizie! Și să ne înțelegem, nu ne referil la acest guvern, prim-ministru, etc., deoarece și guvernarea PSD a făcut același lucru, ba mai mult, prima acțiune la guvernare a fost să întrerupă aplicația Radarul pădurilor și să relaxeze legislația ce prevedea amenzi aspre pentru cazurile de lemn transportat fără documente legale!

În afara îmbogățirii diferiților politicieni, baroni locali, poliție și organe de control vamal (chiar și atunci când pădurari-eroi-naționali sunt uciși la datorie, apărând pădurile țării!) este evident că mai este cel puțin un motiv, ce scapă marelui public.

Motivul ascuns al tăierii pădurilor

Acest motiv este tehnologia 5G, pe care oculta internațională vrea cu disperare să o implementeze, deși nimeni dintre consumatori nu o cere! Au făcut eforturi financiare uriașe, sume cu care ar fi putut fi eradicate multe boli pe întreg Pământul! De ce au făcut aceasta? Vom afla cât de curând.

Să vedem de ce spunem că acesta este motivul secret. Tehnologia 5G se dorește (de către acești demenți iresponsabili cu înclinații genocide și ecocide) să fie activă pe întreaga suprafață a globului. Sunt deja foarte multe studii ce arată pericolul uriaș și aceștia știu foarte bine că:

 1. . Arborii ecranează semnalul Tehnologiei 5G, astfel încât prezența pădurilor ar necesita investiții financiare mai mari.
 2. Pe dealuri fără copaci, înălțimea turnurilor 5G este mai mică exact cu înălțimea arborilor, așa că… e vorba de profit deșănțat!
 3. Tehnologiei 5G provoacă uscarea prematură a frunzelor arborilor. Atunci când ar fi complet implemenată, am vedea fără putință de tăgadăarborii și-ar pierde frunzele în iunie-iulie și atunci ar fi obligați și ei să recunoască faptul evident că această tehnologie este profund nocivă mediului.
 4. Numeroase teste ale Tehnologiei 5G din Japonia, Marea Britanie, etc. Arată că păsările cad din cer, muribunde și micile animale ale pădurii sunt găsite moarte peste tot. Soluția „genială” a demenților ocultei mondiale este… nici mai mult nici mai puțin decât distrugerea habiatului natural al acestor creaturi, care vor fi vânate, prinse, omorâte treptat – dar  foarte repede – de localnicii ce vor hăitui inconștienți bietele creaturi lăsate fără  habitat. Altfel politicienii și guvernanții bolborosesc despre „cruzimea la adresa animalelor”… Vrem fapte concrete, nu vorbe goale!

Ce e de făcut?

Deși se spune adeseori că „puterea este în mâinile poporului” adeseori nu este nicidecum așa.  Acum, înainte de alegeri, politicienii – de orice culoare politică – se mai prefac cum că ne ascultă. Haideți să ne luăm puterea noastră înapoi!

 1. Cerem ferm Preșidinției României, Guvernului și tuturor factorilor politici STOPAREA  URGENTĂ și TOTALĂ a defrișării pădurilor, cel puțin în perioada Stării de Urgență!
 2. Stoparea imediată a oricărei activități 5G: turnuri, săpături pentru cabluri, orice tip de infrastructură dedicată 5G!
 3. Dacă înțelegeți gravitatea situației, vă propunem să realizăm CU TOȚII blocada non-violentă aplicată de Mahatma Gandhi, împreună cu poporul indian pentru a se elibera de jugul Angliei: Opoziția non-violentă dar activă! Nu au mai cumpărat nimic din produsele vândute de englezi: stofe, costume fine, produse fabricate în Anglia din materiile prime ale Indiei. Astfel în mai puțin de un an India și-a recăpătat independența, fără a trage un foc de armă! Vă propunem astfel:
 4. Să nu cumpărăm ABSOLUT DELOC telefoane, tablete, sau orice alte device-uri ce conțin Tehnologie 5G!
 5. Să NU ACCEPTĂM abonamente 5G de la operatorii de telefonie mobilă, oricât de tentante ar părea ele! Să nu uităm că și Iisus a fost vândut pentru 30 de arginți. Deși părea o afacere bună pentrtu Iuda, s-a dovedit a fi cea mai mare greșeală a vieții lui și a întrergului popor evreu la acea vreme, ce a spus: „Să fie asupra noastră (evreii) și a urmașilor noștrii sângele acestuia (Iisus)”!
 6. Solicitați în cazul achiziționării unui automobil sau a vreunui dispozitiv casnic smart SĂ NU CONȚINĂ Tehnologia 5G, anunțând distribuitorul că în caz contrar nu veți cumpăra produsul! E necesar să îi învingem pe acești ahtiați după profit, indiferent de sănătatea clientului, cu propriile lor arme!
 7. Solicitați public retragerea tuturor reclamelor Tehnologiei 5G, ca fiind reclamă mincinoasă ce nu prezintă pericolele grave ale acestei tehnologii. Un argument în plus (dacă mai era necesar!) este că  ELVEȚIA STOPEAZĂ PE TERMEN NEDEFINIT implementarea 5G, datorita imensei opoziții publice! ( așa cum relatează The Financial Times).

Vă reamintim că Asociația pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților Cetățenești (ADLC) este afiliată la grupul de ONG-uri STOP 5G ROMÂNIA. Puteți accesa și dumneavoastră informațiile distribuită pe pagina oficială.

Any thoughts people?

Publicată de Errol Remo Gordon Don pe Miercuri, 1 aprilie 2020
Păsări afectate de Tehnologia 5G

 Nu uitați că „Un om informat valorează cât doi (necunoscători) !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here